staventoula
Νεοφερμένο μέλος

εχω αλλα προτιμω τα DC
Τα skeit ειναι καλυτερα..πιο ανθεκτικα και πιο πολυ στη μοδα..εχουν ξεπεραστει λιγο τα σταρ..αν και βγαινουν σε πολυ ωραια σχεδια-χρωματα..τα εχω 2 μηνες και πισω δε φενεται το all star
αυτο γινεται μονο σε μενα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

η νεα χαζομαρα και αυτη να κυκλοφορεις καπου και ολοι να φορανε τα ιδια παπουτσια...αλλη ακρη...αλλα για πολυ ακυρο μιλαμε...τοοοοοοοση ποικιλια..θα τους πιασει ομως ολους ενα τρελο..και για ΕΝΑΝ χρονο θα φορανε ΜΟΝΟ all star μετα μονο vans , μετα μονο DC..βασικα το σιχαθηκα..δεν ξερω ποια ειναι η αποψη σας,αλλα εγω το θεωρω πολυ ποζερια.Εχουν μαζοποηθει ολοι...και εκει που υπαρχει κατι ξεχωριστο το αντιγραφει το 99% του πληθυσμου και χανει τελικα την αξια του.Θα πρεπει να βαζουν και copyrights στην εμφανηση τους για να μην γινεται παραβιαση αυτών των μοναδικων δικαιωματων.

in or out βαλτε πραγματα χωρις να επηρεαζεστε απο αλλους και προπαντων απο την μοδα που μονο σας εκμεταλλευεται για να γεμισει το τζεπακι της.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τα πετάω στο πλυντήριο, σε κάποιο γρήγορο πρόγραμμα χωρίς στέγνωμα, και γίνονται σαν καινούργια.λερωνουν ευκολα κ μετα ειναι δυσκολο να καθαριστουν.....
Εννοείται ότι δεν τα βάζεις μέσα με τις λάσπες...
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Τα πετάω στο πλυντήριο, σε κάποιο γρήγορο πρόγραμμα χωρίς στέγνωμα, και γίνονται σαν καινούργια.
Εννοείται ότι δεν τα βάζεις μέσα με τις λάσπες...
Όχι βέβαια,δεν τα βάζω στις λάσπες. Δεν χαλάνε στο πλυντήριο...;

Katerina192
Δραστήριο μέλος

Όχι βέβαια,δεν τα βάζω στις λάσπες. Δεν χαλάνε στο πλυντήριο...;![]()
Τιποτα δεν παθαίνουν...το πολυ πολυ να σβήσει το ALL STAR πίσω,αλλα χέστηκες για το πισω.....

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Το πολυ πολυ, να το πατησεις απο πανω με μαυρο μαρκαδόρο.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

λερωνουν ευκολα κ μετα ειναι δυσκολο να καθαριστουν.....
Στο λεωφορείο άκουγα κάποιους να μαλώνουν για το ποιος τα χει πιο βρώμικα!

Και επίσης μια φίλη μου όταν την ρώτησα τι dresscode είχε ένα μαγαζί που θα πήγαινα πρώτη φορά μου είπε: χωρίς σκισμένο σταράκι δεν μπαίνεις

Οπότε;
alllantin
Νεοφερμένο μέλος

Και επίσης μια φίλη μου όταν την ρώτησα τι dresscode είχε ένα μαγαζί που θα πήγαινα πρώτη φορά μου είπε: χωρίς σκισμένο σταράκι δεν μπαίνεις
Οπότε;
έσκισες τα παπούτσια σου ;

athene
Δραστήριο μέλος

Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

έσκισες τα παπούτσια σου ;![]()
όχι μπήκα ξυπόλητη

Katerina192
Δραστήριο μέλος

ναι,αλλά άμα σβηστεί πώς θα φαίνεται ότι είναι αυθεντικό all star;![]()
σιγά...αφου ξέρεις εσυ οτι ειναι αυθεντικο...Επιπλέον αν παρατηρησεις ενα μουφα και ενα αυθεντικο φαίνεται τεράστια διαφορα...Στην τιμη πρωτα...

athene
Δραστήριο μέλος

Φορεμένο όχι τόσο!Αλλά σιγααααααααα

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

athene
Δραστήριο μέλος

PavloS
Νεοφερμένο μέλος

Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

staventoula
Νεοφερμένο μέλος

Τα all star ειναι καλυτερα βρωμικα...ολοι το λενε.εμενα δν εχει σβηστει το all star απο πισω,αλλα ενα προβλημα εχω.λερωνουν ευκολα κ μετα ειναι δυσκολο να καθαριστουν.....
Δεν συμφωνεις;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

ότι είναι καλύτερα...είναι....Τα all star ειναι καλυτερα βρωμικα...ολοι το λενε.
Δεν συμφωνεις;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.