... κι εσύ ένα 5λεπτο χέρι ξύλο :pΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Συνήθως χρησιμοποιώ το όνομα της , αλλίως το "H κοπέλα μου". Όταν κάποιος τολμήσει και την αποκάλεσει γκόμενα συνήθως τρώει ένα 5λέπτο βρυσίδι ...
πάντως κι εμένα με ενοχλεί το γκόμενα. στις αντροπαρεες φυσικα επιτρέπεται και δεν υπαρχει προβλημα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mini_mouse
Νεοφερμένο μέλος

Οταν την παρουσιάζω σε φίλους λέω "απο δώ η κοπελιά μου η Δ..." και καμαρώνω -φυσικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Εσυ ίσως, την "γκόμενα" σου τη ρώτησες όμως?Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:"κοπέλα" και "γκόμενα". Αυτα τα 2 αρκουν.(εγω προτιμώ το "γκομενα")

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εσυ ίσως, την "γκόμενα" σου τη ρώτησες όμως?![]()
Σου διαφεύγει κατι... Για να ειναι οντως μια σχεση αληθινη κι οχι απλα συμβιβασμος, πρεπει να υπαρχει συγκαταβαση. Προφανως και δε τη ρωτησα, αφου ξέρω πως δεν εχει. Αν ήταν να διαφωνουμε ο ενας με αυτα που κανει και λεει ο αλλος, τοτε να το διαλυαμε, να μη χανουμε και τον καιρο μας.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δηλαδή την αποκαλείς "γκόμενα σου" και προς αυτήν και προς τρίτους και δεν ενοχλείται??![]()
![]()
Προφανως και δεν ενοχλειται. Γιατι να ενοχληθει?? Αυτα τα παθαινουν μονο κοπελες με ελλειψη αυτοεκτιμησης που δεν ειναι σιγουρες για τον εαυτο τους, οποτε αν τις πεις "γκομενες" θίγονται κυριως επειδη οι ιδιες μεσα τους πιστευουν περισσοτερο κι απο το αγορι οτι ειναι οντως "γκόμενες"...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά θα με ενοχλούσε εαν ο συντροφός μου με αποκαλούσε "γκόμενα" και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αυτοεκτίμηση μου. Απλά όπως είπα το θεωρώ άκομψο και χοντροκομμένο και θα με έκανε να νιώθω οτι έχω δίπλα μου έναν χοντροκομμένο στο χαρακτήρα άνθρωπο. Άλλωστε δεν έχω δει ποτέ κάποια σωστή σχεση (όπως ορίζω εγώ τη σωστή) που να αποκαλεί ο άντρας την κοπέλα του "γκόμενα"...
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Επειδή imho είναι άκομψο και χοντροκομμένο.
Προσωπικά θα με ενοχλούσε εαν ο συντροφός μου με αποκαλούσε "γκόμενα" και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την αυτοεκτίμηση μου. Απλά όπως είπα το θεωρώ άκομψο και χοντροκομμένο και θα με έκανε να νιώθω οτι έχω δίπλα μου έναν χοντροκομμένο στο χαρακτήρα άνθρωπο.
Άλλωστε δεν έχω δει ποτέ κάποια σωστή σχεση (όπως ορίζω εγώ τη σωστή) που να αποκαλεί ο άντρας την κοπέλα του "γκόμενα"...
Απο τη στιγμη που παραδεχεσαι παντως οτι η σχεση που λες ειναι σωστη, ειναι 100% με τα δικα σου κριτήρια, απο μενα εισαι ενταξει.

(και κατι μεταξυ μας.... ο δικος σου [αν εχεις, δε γνωριζω] ασχετα με το πως σε λεει μπροστα σου, σε τριτους χωρις εσενα χαλαρα σε λεει γκομενα, απλα δεν εισαι εκει να το ακουσεις...

Scandal
Διαχειριστής

Η λέξη γκόμενος- γκόμενα, προσωπικά με ξενερώνει καθώς μου δίνει την αίσθηση ότι ο άλλος δε με βλέπει τόσο αισθηματικά, παρα μόνο: με έχει για βιτρίνα και κρεββάτι...Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Προφανως και δεν ενοχλειται. Γιατι να ενοχληθει?? Αυτα τα παθαινουν μονο κοπελες με ελλειψη αυτοεκτιμησης που δεν ειναι σιγουρες για τον εαυτο τους, οποτε αν τις πεις "γκομενες" θίγονται κυριως επειδη οι ιδιες μεσα τους πιστευουν περισσοτερο κι απο το αγορι οτι ειναι οντως "γκόμενες"...![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επέτρεψε μου να γνωρίζω λίγο καλύτερα απο σένα τη σχέση μου και το σύντροφο μου, ok?Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Απο τη στιγμη που παραδεχεσαι παντως οτι η σχεση που λες ειναι σωστη, ειναι 100% με τα δικα σου κριτήρια, απο μενα εισαι ενταξει.
(και κατι μεταξυ μας.... ο δικος σου [αν εχεις, δε γνωριζω] ασχετα με το πως σε λεει μπροστα σου, σε τριτους χωρις εσενα χαλαρα σε λεει γκομενα, απλα δεν εισαι εκει να το ακουσεις...)
Ας μην βάζουμε όλους τους άντρες και όλες τις γυναίκες σε ένα τσουβάλι. Με την ίδια λογική κι εγώ κάθομαι και λέω στις φίλες μου τι κάνουμε στο κρεβάτι επειδή απλά το κάνουν πολλές (ίσως και οι περισσότερες) ελληνιδες?

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Επέτρεψε μου να γνωρίζω λίγο καλύτερα απο σένα τη σχέση μου και το σύντροφο μου, ok?
Ας μην βάζουμε όλους τους άντρες και όλες τις γυναίκες σε ένα τσουβάλι. Με την ίδια λογική κι εγώ κάθομαι και λέω στις φίλες μου τι κάνουμε στο κρεβάτι επειδή απλά το κάνουν πολλές (ίσως και οι περισσότερες) ελληνιδες?![]()
Εγω για Ελληνες μιλησα, τις Ελληνιδες τις αφηνω σε σενα...

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Exposed, συγκρατήσου όταν δεις τα μήνυματα του ε?
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν έχει νόημα να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση, εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη και προφανώς νομίζεις οτι ξέρεις το σύντροφο μου καλύτερα κι απο μένα.
ΥΓ: Exposed, συγκρατήσου όταν δεις τα μήνυματα του ε?
Αυτη ειναι η διαφορα μας δεσποινιδα μου.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Και επίσης, το πως είμαστε με το συντροφο μου ΝΑΙ το ξέρω καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλο (εξαιρείται ο σύντροφος μου, lol) και ΝΑΙ αν λέει κάποιος που δεν μας ξέρει τα δικά του θα του πω οτι κάνει λάθος. Αυτό έλειπε, να δεχτώ κιόλας οτι ξέρεις καλύτερα απο μένα το σύντροφο μου απλά και μόνο επειδή είσαι άντρας. Με την ίδια λογική κι εγώ ξέρω καλύτερα την κοπέλα σου και την ενοχλει που τη λες γκόμενα ο,τι κι αν σου λεει

Does it make sense?
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Το ΥΓ μου ήταν χιουμοριστικό. Δεν είναι τέτοιος τύπος που να σε βρίσει, μην ανησυχείς. Αλλά εγώ πουείμαι και οξύθυμη θα εκνευριζόμουν στη θέση του.
Και επίσης, το πως είμαστε με το συντροφο μου ΝΑΙ το ξέρω καλύτερα απο οποιαδήποτε άλλο (εξαιρείται ο σύντροφος μου, lol) και ΝΑΙ αν λέει κάποιος που δεν μας ξέρει τα δικά του θα του πω οτι κάνει λάθος. Αυτό έλειπε, να δεχτώ κιόλας οτι ξέρεις καλύτερα απο μένα το σύντροφο μου απλά και μόνο επειδή είσαι άντρας. Με την ίδια λογική κι εγώ ξέρω καλύτερα την κοπέλα σου και την ενοχλει που τη λες γκόμενα ο,τι κι αν σου λεει
Does it make sense?
Μπορει να χεις και δικιο οτι την ενοχλει, γιατι οχι??

Με πιανεις?
Subject to change
e-steki.gr Founder

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Ελπιζω καπου παρακατω να μπορεσω κι εγω να σκεφτομαι ετσι για τη γκομενα μου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.