Τωρα μπηκε στο σπιτι και Wii...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
[V]
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paokman
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Sega mega drive! Τρελό κόλλημα με το sonic!![]()
Κι εγώ!!! Μάλιστα το πρώτο μου παιχνίδι ήταν το Sonic 2! Ύστερα αγόρασα όλη τη σειρά! Πάρε να θυμηθείς:
Hyper Sonic στην πίστα Doomsday - το ειδικό τελευταίο level μετά τη Death Egg όπου ο Sonic πετάει στο διάστημα! (Sonic 3 & Knuckles μαζί οι 2 κασετούλες)
love_angel
Επιφανές μέλος

απλα πορωση!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά η πρώτη κονσόλα στην οποία έπαιξα ένα game ήτανε το NES στάνταρ, με Super Mario Bros 1, Super Mario Bros 2, The Smurfs, Ducktales, The Simpsons : Bart vs the World
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και το αγαπημενο παιχνιδι ..Super Mario... το επαιξα τοσες απειρε φορες που το περνουσα αυτοματα στο τελος.. αυτη η μουσικη του ακομα με μαγευει..σαν νοσταλγια ενα πραγμα..
μονο που δεν μπορω να βρω ακριβως το ιδιο για pc...
και ο πρωτος υπολογιστης ηταν πριν απο την κονσολα ενας Tulip ασπρομαυρος με dos με τις μεγαλες δισκετες...
εκει αγαπησα τετρις..

τωρα βεβαια δεν εχω καμια κονσολα....μου αρκει ο υπολογιστης.. αλλα δυστυχως ενα παιχνιδι τοσο διασκεδαστικο οσο το μαριο δεν εχω βρει.... τοσα εφε ειδα..αλλα δεν το χαρηκα πραγματικα

Septagram
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Polystation (αντίγραφο του NES - αυτό που ανέφερε ο Άγγελος + άλλη μία έκδοση με πλήρες qwerty keyboard)
PS one
Πολύ μου άρεσε το Robin Hood

-petros
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nintendo 64

lefterisgr
Νεοφερμένο μέλος

apaleytos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maraki7
Εκκολαπτόμενο μέλος

2nd

3rd

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Το pong, early 80's.
πωπω κι εγώ είχα pong, με τα ποτενσιόμετρα για χειριστήρια!
..τι μου θύμησες..
edit: είχα και το χταπόδι της nintendo!! το έχω ακόμα μαλλον κάπου.
fockos
Επιφανές μέλος

ειδικά τα πρώτα χρόνια το είχα κάψει

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.