MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
Ο MementoMori αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

Έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες και ακόμα δεν κατέληξα σε 1 αγαπημένη.
Υπάρχουν μάρκες που απλά συμπαθώ λίγο περισσότερο (Dunhill κασετίνα , Rothmans κασετίνα, Marlboro Red) αλλά δεν είμαι σταθερός αγοραστής της ίδιας μάρκας.
Εσείς;
Υπάρχουν μάρκες που απλά συμπαθώ λίγο περισσότερο (Dunhill κασετίνα , Rothmans κασετίνα, Marlboro Red) αλλά δεν είμαι σταθερός αγοραστής της ίδιας μάρκας.
Εσείς;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.764 μηνύματα.

χα@@@@, -μησι και επιστροφή στη φύση 

MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
Ο MementoMori αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

χα@@@@, -μησι και επιστροφή στη φύση![]()
Τσιγάρα δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.764 μηνύματα.

Έχω αλλά δεν μ'άρεσαν καθόλου. Κάποιοι λένε πως τους κάνει καλλίτερη τη γεύση του κρασιού. Σε εμένα δεν είχε κανένα effect απολύτως πέραν του να νιώθω τον λαιμό μου να φλογίζεται εκ τω έσω. Μόνο σε παρέες έχω κάνει κάνα δυο-τρεις φορές (φέτος κιόλας πρώτη φορά στη ζωή μου). Δεν με συγκινεί. Άντε να πάρω καμία τζούρα από κανέναν φίλο/φίλη της παρέας για τον χαβαλέ. Ως εκεί.Τσιγάρα δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ;
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

Προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το "μαύρο", δεν έχει τέτοιες ιδιότητες η νικοτίνηΣε εμένα δεν είχε κανένα effect απολύτως
giannhs2001
Επιφανές μέλος

Το μαύρο έχει απαίσια οσμή όμως. Απαίσια. Είχαν σκάσει σε ένα rave μία φορά κάποιοι και μας φλόμωσαν.Προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το "μαύρο", δεν έχει τέτοιες ιδιότητες η νικοτίνη
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

Το ίδιο και το τσιγάρο σε όποιον δεν καπνίζει του φαίνεται απαίσια δυσωδίαΤο μαύρο έχει απαίσια οσμή όμως. Απαίσια. Είχαν σκάσει σε ένα rave μία φορά κάποιοι και μας φλόμωσαν.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.

Ο Γιάννης στο θρεντ ενώ έχει καπνίσει τρεις φορές στη ζωή του

MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιάννης στο θρεντ ενώ έχει καπνίσει τρεις φορές στη ζωή του
![]()
Εεε εντάξει θεωρητικά είναι αρκεί που κάπνισε και 1 φορά έχει άποψη, εσύ έχεις αγαπημένη μάρκα;
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.

Αφιλτρο chesterfield φυσικάΕεε εντάξει θεωρητικά είναι αρκεί που κάπνισε και 1 φορά έχει άποψη, εσύ έχεις αγαπημένη μάρκα;
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

ΔυνατάΑφιλτρο chesterfield φυσικά
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.298 μηνύματα.
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είχα την τιμή να τα δοκιμάσω αλλά θα τα έπαιρνα μόνο για την vintage συσκευασία
eupalinaros
Νεοφερμένο μέλος
Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
MementoMori
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.