Ποια είναι τα αγαπημένα σας τσιγάρα;

MementoMori

Νεοφερμένο μέλος

Ο MementoMori αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες και ακόμα δεν κατέληξα σε 1 αγαπημένη.

Υπάρχουν μάρκες που απλά συμπαθώ λίγο περισσότερο (Dunhill κασετίνα , Rothmans κασετίνα, Marlboro Red) αλλά δεν είμαι σταθερός αγοραστής της ίδιας μάρκας.

Εσείς;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.764 μηνύματα.
χα@@@@, -μησι και επιστροφή στη φύση :smoke:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.764 μηνύματα.
Τσιγάρα δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ;
Έχω αλλά δεν μ'άρεσαν καθόλου. Κάποιοι λένε πως τους κάνει καλλίτερη τη γεύση του κρασιού. Σε εμένα δεν είχε κανένα effect απολύτως πέραν του να νιώθω τον λαιμό μου να φλογίζεται εκ τω έσω. Μόνο σε παρέες έχω κάνει κάνα δυο-τρεις φορές (φέτος κιόλας πρώτη φορά στη ζωή μου). Δεν με συγκινεί. Άντε να πάρω καμία τζούρα από κανέναν φίλο/φίλη της παρέας για τον χαβαλέ. Ως εκεί.

MementoMori

Νεοφερμένο μέλος

Ο MementoMori αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με το "μαύρο", δεν έχει τέτοιες ιδιότητες η νικοτίνη
Το μαύρο έχει απαίσια οσμή όμως. Απαίσια. Είχαν σκάσει σε ένα rave μία φορά κάποιοι και μας φλόμωσαν.

MementoMori

Νεοφερμένο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
Ο Γιάννης στο θρεντ ενώ έχει καπνίσει τρεις φορές στη ζωή του

MementoMori

Νεοφερμένο μέλος

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.298 μηνύματα.

MementoMori

Νεοφερμένο μέλος

eupalinaros

Νεοφερμένο μέλος

Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 69 μηνύματα.
ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια