stavros_
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

2) Όταν κάποιοι/ες άλλοι/ες με αποκαλούν "Κινέζα" λόγω του ότι είμαι αρκετά χλωμή με μαύρα μαλλιά και σχιστά μάτια, για τις πολύ στενές μου φίλες έχω απλώς μια διαφορετική ομορφιά.
3) Όταν για κάποιους/ες άλλους/ες είμαι "τρελοκομείο" επειδή κλαίω και γελάω πολύ εύκολα, για τις στενές μου φίλες είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος.
4) Όταν για κάποιους/ες άλλους/ες είμαι ανώριμη, επειδή δεν συμβιβάζομαι με την ηλικία μου, για τις πολύ στενές μου φίλες είμαι παιδί στην ψυχή.
5) Όταν για κάποιους/ες άλλους/ες είμαι σαλτισμένη λόγω του αιρετικού τρόπου σκέψης μου, για τις πολύ στενές μου φίλες μου είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος που δεν φοβάται να διαφοροποιηθεί.
6) Όταν για κάποιος/ες άλλους/ες είμαι κουμούνι, για τις πολύ στενές μου φίλες είμαι άνθρωπος με δικαίωμα επιλογής ως προς την κομματική μου τοποθέτηση.
Ε, όλα αυτά είναι αρκετά, για να θεωρήσω κάποιες φίλες μου κολλητές. Δοξάζω τον Θεό που έχω πολλές και καλές φίλες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερει τα ελαττωματα μου και συνεχιζει να ειναι φιλη μου πανω απο 20 χρονια. Και γω τα δικα της. Με τα ελαττωματα και ολα παραμενει μια ψυχουλα.
Ενω παλια ημασταν αρκετα διαφορετικοι χαρακτηρες, οσο μεγαλωνουμε μοιαζουμε περισσοτερο. Παραδοξο?
Δεν ηταν παντα ολα ροδινα μεταξυ μας. Σε καποιες φασεις καναμε να μιλησουμε καιρο αλλα οταν ξαναβρεθηκαμε ηταν οπως παλια, αυτοματως, χωρις να χρειαζεται να σπασει ο παγος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μονο μια κοπελα θεωρω πραγματικη μου φιλη και ουσιαστικα μελος της οικογενειας μου.
Ξερει τα ελαττωματα μου και συνεχιζει να ειναι φιλη μου πανω απο 20 χρονια. Και γω τα δικα της. Με τα ελαττωματα και ολα παραμενει μια ψυχουλα.
Ενω παλια ημασταν αρκετα διαφορετικοι χαρακτηρες, οσο μεγαλωνουμε μοιαζουμε περισσοτερο. Παραδοξο?
Δεν ηταν παντα ολα ροδινα μεταξυ μας. Σε καποιες φασεις καναμε να μιλησουμε καιρο αλλα οταν ξαναβρεθηκαμε ηταν οπως παλια, αυτοματως, χωρις να χρειαζεται να σπασει ο παγος.
Έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται να ταιριάζει κανείς/μία σε όλα με τον/την κολλητό/ή του ή να έχει μόνο προτερήματα για να είναι υγιής η σχέση. Η διαφορετικότητα έχει τη γοητεία της.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν χαιρεται με τη χαρα σου, γιατι στις λυπες ολοι λυπομαστε, στις χαρες ομως βλεπεις ποιος τις μοιραζεται μαζι σου και δε σε βλεπει ανταγωνιστικα!!
Έχεις δίκιο. Αυτό είναι το σημαντικότερο κριτήριο.
Panagiotis849
Δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

GeorgeRns
Νεοφερμένο μέλος

nasia_nt
Νεοφερμένο μέλος

Dr.K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν χαιρεται με τη χαρα σου, γιατι στις λυπες ολοι λυπομαστε, στις χαρες ομως βλεπεις ποιος τις μοιραζεται μαζι σου και δε σε βλεπει ανταγωνιστικα!!
Ακριβώς αυτό είναι ....Ο/Η φίλος σου θα χαρεί όταν έχεις κάνει κάτι καλό και έχεις πετύχει σε κάποιον τομέα .Επίσης όταν κάνετε κάτι και οι 2 μαζί και εσύ δεν το καταφέρεις και ο φίλος σου το πετύχει τότε πρέπει να χαρεί ο πραγματικός φίλος και όχι να ζηλέψει
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Dimitrakak
Νεοφερμένο μέλος

1)Σου λεει την αληθεια μπροστα σου προσπαθώντας να ελαχιστοποιησει τα ελατωματα σου μα ποτε δεν σε θαβει στους αλλους ειδικα οταν εχετε τσακωθει
2)Χαιρεται με την επιτυχια σου
3)Ειναι μαζι σου κυριως στα δυσκολα οταν κανεις δεν σε στηριζει και βρισκεσαι στον πατο
4)Μπορεις να του πεις τα παντα ακομη και το πιο χαζο
5)Δεν σε υποβαθμιζει καιδεν σε κανει να νιωθεις αβολα με τα προτερηματα του τονιζοντας τα συνεχεια
6)Δεν κλαιγεται συνεχως για τα προβληματα τουωστε να τον λυπηθεις
7)Δεν ειναι αχαριστος και θυμαται ο,τι εχεις κανει για αυτον κυριως τα θετικα
8)Σεβεται τις αποψεις σου
Βεβαια πρεπει να θυμομαστε οτι και ο κολλητος μας ειναι ανθρωπος και εχει ελατωματα οποτε καλο ειναι να τον συγχωρουμε καθως και να θυμομαστε οτι και εμεις οφειλουμε να ειμαστε το ιδιο σωστοι απεναντι του.
Nikos 7
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Lady M
Πολύ δραστήριο μέλος

Eίναι εκείνος-η που έχει περισσότερα likes από σένα ώστε να "φωτίζεσαι" και εσύ...τι όχι; Πάντα είχα μια απορία για τα ιδανικά της αγνής φιλίας τον 21ο αιώνα.
Και η ανταλλαγή σχολίων "μωρο μου είσαι κούκλα, πιο όμορφη πεθαίνεις"

Η ουσιαστική επικοινωνία χτίζει τη φιλία και οι κοινές αξίες (να υπάρχει δηλαδή μία σύγκλιση σε βασικά πράγματα). Και όπως προαναφέρθηκε το νοιάξιμο, να θες να είναι καλά ο φίλος σου, να χαίρεσαι με την επιτυχία του και να είσαι δίπλα του όταν αποτυγχάνει, όταν δεν είναι καλά. Αν λείπει κάτι απο αυτά πιστεύω ότι η φιλία θα αποδυναμωθεί μέσα στο χρόνο, θα έρθει η φυσική φθορά της ή θα διακοπεί απότομα.
Guest 209912
Επισκέπτης

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αποδέχεται
Δε σε ρουφιανευει
Σε υποστηρίζει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.