Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα. Χθες στις 07:41 Ο Atsis έγραψε: #41 Χθες στις 07:41 1. ΠΑΓΩΤΟ 2. ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 3. ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ Τα πρώτα 2 δεν επιδέχονται αμφισβήτησης με την καμία. Μην ακούσω βλακείες touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.731 μηνύματα. Χθες στις 08:47 Η touvlo έγραψε: #42 Χθες στις 08:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έπρεπε να σε φέρουν κουραμπιέδες καρβαλης μακράν καλύτερα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έφαγα και απ τους κουραμπιέδες. Αυτό που μ αρέσει πολύ, είναι το καβουρντισμένο αμύγδαλο. Μήπως ξέρεις, Ραφέλα σαν καλή ζαχαροπλάστης και βορειοελλαδίτισσα, πώς το καβουρντίζουν και γίνεται τόσο καλό; Τραγανό, πικάντικο, αρωματικό, δεν σπάει δόντι. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, αλλά δεν το είχα πετύχει. Έχεις κάποιο τιπ; Το υπόλοιπό απ τους κουραμπιέδες δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Άσε που εμένα μου μυρίζει το βούτυρο. Βέβαια, της Νέας Καρβάλης, είναι διακριτικά βουτυρωμένοι, δηλ αν ζούσε ο πατερούλης μου, θα το έβρισκε εξαιρετικό, αλλά στη δική μου μύτη, είναι too much. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 602 μηνύματα. Χθες στις 11:36 Η nimbus έγραψε: #43 Χθες στις 11:36 1. Τιραμισού 2. Γαλακτομπούρεκο 3. Brownies Βέβαια σαβουρώνω ό,τι γλυκό υπάρχει οπότε εμπιστευτείτε με. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.947 μηνύματα. Χθες στις 13:33 Ο Scandal έγραψε: #44 Χθες στις 13:33 1. Σαβαρέν / Μπαμπάς 2. Μπακλαβάς 3. Τουλούμπα Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: louminis Wonderkid touvlo Cloud87 Scandal camil Paragontas7000 helloworlddd1223 giannhs2001 taketrance rafaela11 Angelikaaa abyssiniancat charmander Libertus American Economist Ωρορα GeorgePap2003 iew еще один пророк р... kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1. ΠΑΓΩΤΟ 2. ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 3. ΤΟΥΛΟΥΜΠΕΣ Τα πρώτα 2 δεν επιδέχονται αμφισβήτησης με την καμία. Μην ακούσω βλακείες
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.731 μηνύματα. Χθες στις 08:47 Η touvlo έγραψε: #42 Χθες στις 08:47 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έπρεπε να σε φέρουν κουραμπιέδες καρβαλης μακράν καλύτερα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έφαγα και απ τους κουραμπιέδες. Αυτό που μ αρέσει πολύ, είναι το καβουρντισμένο αμύγδαλο. Μήπως ξέρεις, Ραφέλα σαν καλή ζαχαροπλάστης και βορειοελλαδίτισσα, πώς το καβουρντίζουν και γίνεται τόσο καλό; Τραγανό, πικάντικο, αρωματικό, δεν σπάει δόντι. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, αλλά δεν το είχα πετύχει. Έχεις κάποιο τιπ; Το υπόλοιπό απ τους κουραμπιέδες δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Άσε που εμένα μου μυρίζει το βούτυρο. Βέβαια, της Νέας Καρβάλης, είναι διακριτικά βουτυρωμένοι, δηλ αν ζούσε ο πατερούλης μου, θα το έβρισκε εξαιρετικό, αλλά στη δική μου μύτη, είναι too much. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 602 μηνύματα. Χθες στις 11:36 Η nimbus έγραψε: #43 Χθες στις 11:36 1. Τιραμισού 2. Γαλακτομπούρεκο 3. Brownies Βέβαια σαβουρώνω ό,τι γλυκό υπάρχει οπότε εμπιστευτείτε με. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.947 μηνύματα. Χθες στις 13:33 Ο Scandal έγραψε: #44 Χθες στις 13:33 1. Σαβαρέν / Μπαμπάς 2. Μπακλαβάς 3. Τουλούμπα Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: louminis Wonderkid touvlo Cloud87 Scandal camil Paragontas7000 helloworlddd1223 giannhs2001 taketrance rafaela11 Angelikaaa abyssiniancat charmander Libertus American Economist Ωρορα GeorgePap2003 iew еще один пророк р... kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Έπρεπε να σε φέρουν κουραμπιέδες καρβαλης μακράν καλύτερα Click για ανάπτυξη... Λοιπόν, έφαγα και απ τους κουραμπιέδες. Αυτό που μ αρέσει πολύ, είναι το καβουρντισμένο αμύγδαλο. Μήπως ξέρεις, Ραφέλα σαν καλή ζαχαροπλάστης και βορειοελλαδίτισσα, πώς το καβουρντίζουν και γίνεται τόσο καλό; Τραγανό, πικάντικο, αρωματικό, δεν σπάει δόντι. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, αλλά δεν το είχα πετύχει. Έχεις κάποιο τιπ; Το υπόλοιπό απ τους κουραμπιέδες δεν είναι και κάτι σπουδαίο. Άσε που εμένα μου μυρίζει το βούτυρο. Βέβαια, της Νέας Καρβάλης, είναι διακριτικά βουτυρωμένοι, δηλ αν ζούσε ο πατερούλης μου, θα το έβρισκε εξαιρετικό, αλλά στη δική μου μύτη, είναι too much.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 602 μηνύματα. Χθες στις 11:36 Η nimbus έγραψε: #43 Χθες στις 11:36 1. Τιραμισού 2. Γαλακτομπούρεκο 3. Brownies Βέβαια σαβουρώνω ό,τι γλυκό υπάρχει οπότε εμπιστευτείτε με. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.947 μηνύματα. Χθες στις 13:33 Ο Scandal έγραψε: #44 Χθες στις 13:33 1. Σαβαρέν / Μπαμπάς 2. Μπακλαβάς 3. Τουλούμπα Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
1. Τιραμισού 2. Γαλακτομπούρεκο 3. Brownies Βέβαια σαβουρώνω ό,τι γλυκό υπάρχει οπότε εμπιστευτείτε με.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.947 μηνύματα. Χθες στις 13:33 Ο Scandal έγραψε: #44 Χθες στις 13:33 1. Σαβαρέν / Μπαμπάς 2. Μπακλαβάς 3. Τουλούμπα