Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Δεν βρίσκεις το λόγο να δοκιμάσεις κάτι που εκκρίνεται από το σώμα σου ενώ έχεις την αξίωση να αρέσει στο/στη σύντροφό σου όταν το δοκιμάσει;Εμένα αυτό μου φαίνεται πολύ πιο παράξενο...
(Το δεύτερο πρόσωπο μπήκε για λόγους ευκολίας).
Προσωπικα ποτε δεν ειχα καμμια περιεργεια και ναι, δεν εβρισκα κανεναν λογο να δοκιμασω, ενω παραλληλα δεν ειχα ποτε την αξιωση απο κανεναν να του αρεσει, οπου φανταζομαι πως κανενας δε θα πρεπει να ειχε την αξιωση να μου αρεσουν εμενα τα δικα του υγρα, ασχετα βεβαια με το τι ισχυε...
Και στην τελικη για να δοκιμασει ο αλλος τα δικα σου ειτε του αρεσουν ειτε οχι, πρεπει να τα εχεις δοκιμασει εσυ πρωτα? Γιατι θεωρεις το ενα αναγκαια συνθηκη για να συμβει το δευτερο?

"Παρα πολλους" ; Ποσους δλδ ; Και τους πιστεψες ολους ; Και αν ναι, ...που συχναζεις ;Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, έχω ακούσει πάρα πολλούς άντρες να λένε ότι το έχουν κάνει, σε βαθμό να μου φαίνεται εμένα παράξενο, που σας φαίνεται παράξενο.

Δεν ξερω αν ειναι πολλοι οι λιγοι αυτοι που δοκιμασαν μονοι τους. Η εντυπωση μου ειναι οτι ειναι ελαχιστοι, και οι περισσοτεροι εχουν παρει μια γευση εμμεσα με τους τροπους που αναφερθηκαν (μιλαω για ανδρα-σπερμα). Εδω γυναικες αν παρεις δειγμα, στις περισσοτερες δεν αρεσει, ενα μερος απλα το αντεχει, και σε λιγες μονο αρεσει πραγματικα. Οπότε δε νομιζω οτι ειναι διολου πιθανο να υπαρχουν πολλοι ανδρες. Ουτε που το εχουν δοκιμασει ,ουτε να τους αρεσει.
Περα απο την περιεργεια ως ανθρωποι, και περα απο την γευση, εχουμε και την οσφρηση. Η μονη φαση που βαζουμε οτι να ναι στο στομα μας, ειναι οταν ειμαστε μωρα,νηπια κλπ. Μεσω οσφρησεως λοιπον μπορουμε για μερικα πραγματα να ειμαστε πολυ σιγουροι οτι δε θα μας αρεσουν.
Ερωτηση προς ανδρες που εχουν δοκιμασει απο μονοι τους σπερμα (αν εχουμε κανεναν εδω) , απο περιεργεια : σας αρεσε ;
Εμενα μου φαινεται οτι ειναι σχεδιασμενο να αρεσει κυριως σε καποιες γυναικες. (bless them

manitari
Νεοφερμένο μέλος

εσυ εχεις μπλεξει,,τις ουσιες που απεκριννουμε..
το σπερμα δεν ειναι για φαγωμα οπως και τα κοπρανα..
και το σπερμα περναει μεα απο τον ιδιο σωληνα οπως και τα ουρα,,,οποτε καθαρα δεν ειναι..
μηπως δοκιμαζεις ουρα?
δεν πιστευω να ειναι υγιεινο να τρως οτι βγαινει απο το πουλι σου..
ξερεις πιστευω ,που μπορει να μπει το στομα,,και το εργαλειο μας συχνα..
υπαρχουν και ειδικες αρρωστιες γιαυτο..
δεν συμφωνώ μάζι σου....ίσα ίσα λένε οτι το σπέρμα έχει πολλά συμαντικά στοιχεία για τον οργανισμό....
βεβαία δεν είναι καθόλου αφύσικο να μην θες να δοκιμάσεις ή να το θεώρεις συχαμένο...
αλλά λύσε μου μια απορία....
δεν θα κάνεις ποτέ στοματικό έρωτα δλδ στην κοπέλα σου?
Guest 990498
Επισκέπτης

12 ετών;Εμένα, αν και το έχω κάνει πολύ λίγες φορές (κοιτα τύχη σκατά), μου αρέσει![]()

Isiliel
Επιφανές μέλος

...κι αν το θεωρείς τόσο σιχαμένο, να συμπληρώσω εγώ, δεν είναι παράλογο να ζητήσεις από την κοπέλα σου να σου κάνει στοματικό;δεν θα κάνεις ποτέ στοματικό έρωτα δλδ στην κοπέλα σου;

manitari
Νεοφερμένο μέλος

12 ετών;![]()
γιατι όχι? σε τέτοια ηλικεία αρχίζεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου!
Guest 990498
Επισκέπτης

το απόκρυφα του άλλου γνωρίζεις.

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Nαι αλλά στο παραποπέρομ δε γνωρίζεις τον εαυτό σου,
το απόκρυφα του άλλου γνωρίζεις.![]()
Την γευση τους για την ακριβεια!!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και τοτε γιατι δεν το πινουμε?και τα ουρα δεν περιεχουν μικροβια... φιλτραρισμενο αιμα ειναι
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

και επειδή δεν είμαι γιατρός, είπα "νομίζω"...
johnnie2
Εκκολαπτόμενο μέλος

manitari
Νεοφερμένο μέλος

ria17
Νεοφερμένο μέλος

συμφωνω 100% κ κανεις αλλος δεν με καταλαβαινειΡε παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εσείς περι δέκτη αλλά εγώ προτιμώ χίλιες φορές να κάνω παρά να μου κάνουν...![]()
Το να μου κάνουν, ίσα ίσα που όσο καλά και να το κάνει ο άλλος, δεν μου αρέσει καθόλου "εγκεφαλικά".

DRIFTER
Νεοφερμένο μέλος

Ω ναι!!!! Σλουρπ!!!
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- italian
- DRIFTER
- teoaenaos
- S.Giota
- teacher_40
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- dijccixnc
- qwertyuiop
- Manuela98
- SakisRM
- Ωρορα
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Chemwizard
- Joji
- MarcoReus
- _pathfinder_
- emmanuel
- VasoGrimes
- sandana
- giannhs2001
- DeWiN
- Karim10
- Athens2002
- Loozen
- Pasport
- Sherlock
- Pseudonimo
- Javier7
- Κωνσταντίνα
- Insertcoin
- Darkking
- Chradms12
- lykos348
- Konstantinos_m
- Μνι
- SlimShady
- Αλεξακις
- Butterfly2312
- L_D
- tslef8
- Unseen skygge
- Idontknoww
- kogba
- charmander
- jj!
- American Economist
- Dimitri1234
- ZENEVIEV
- Scandal
- McManus
- Αλκης Κ.
- den antexw allh apotyxia
- georgechr96
- Countdown
- Έμμα
- Μαρία Α
- JohnGreek
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.