Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατα κάποιο τρόπο δεν θελουμε να υπαρχετε σαν καπνιστες.Το καλό σας θέλουμε και ας μην το βλεπετε.Έχεις διανοηθει ποτέ γιατί καπνίζεις?Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Βασικά απ'οσο έχω καταλάβει οι μη-καπνιστές θα στματήσουν να παραπονιούνται μόνο όταν εξαφανιστεί κι ο τελευταίος καπνιστής απο τη γη. Δεν θέλουν να υπάρχουμε, κι αμα υπάρχουμε δεν θέλουν να τους πλησιάζουμε σε ακτίνα <100m.
Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει κάποιος μη-καπνιστής γιατί εχώ αυτό έχω καταλάβει![]()

Κοιτα δεν περιμενω να παραδεχτεις πως εχουμε δικιο αλλα θα το καταλαβεις σε καποια χρονια όπως το καταλαβε ο πατερας μου και αλλοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ξέρεις, το αν καπνίζεις ή όχι δεν έχει να κάνει με το πόσο έξυπνος ούτε το είσαι ένα άβουλο πλάσματακι που ότι του δίνουν κάνει.Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Έχεις διανοηθει ποτέ γιατί καπνίζεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οσον αφορα το καπνο του τσιγαρου, δεν τους ενοχλει ολους το ιδιο. Π.χ. εμενα με ενοχλει αφανταστα ακομα και ο καπνος του ενος τσιγαρου (ασε που τα ματια μου συνεχεια τσουζουν), αλλον μπορει να μην τον ενοχλει καθολου.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσφέρει σε κάποιον...

Αλλά αφού θέλετε να καπνίζετε, δεν θα σας πω εγώ να το κόψετε!
Για την ακρίβεια, αν το φέρει η κουβέντα, θα πω τη γνώμη μου, ότι κάνει κακό κλπ, αλλά δεν θα πιέσω κανέναν να το κόψει.
Ούτε θα πω σε κάποιον καπνιστή να το σβήσει. Συνήθως λέω "κράτα το πιο 'κει για να μην μου έρχεται ο καπνός".
Απ' την άλλη βέβαια, δεν αφήνω κανέναν να καπνίσει μέσα στο δωμάτιό μου, καθώς με ενοχλεί αφάνταστα!(δεν νομίζω να με κατακρίνει κανείς γι΄ αυτό...)
Εκεί που πραγματικά δεν το αντέχω με τίποτα, είναι στο φιλί (όταν είχα κοπέλα που κάπνιζε...).
Ήταν τελείως αηδιαστικό! Σαν να φίλαγα τασάκι ένα πράγμα!

Δικαίωμά σας να κάπνίζεται, δικαίωμά μας να σας λέμε (με φιλικό και ευγενικό πάντα τρόπο) να το σβήσετε!!!

Πέρα από αυτό, νομίζω μη καπνιστές και καπνιστές, μια χαρά συμβιώνουμε!!!

ΥΓ>Ερώτηση και προς καπνιστές: Δεν είναι αφάνταστα άθλιο, να βγαίνεις από ένα μπάρ, ταβέρνα, καφετέρια, οτιδήποτε, και να βρωμάνε τα ρούχα σου τσιγαρίλα;;; Πιστεύω ότι και σε καπνιστές θα φαίνεται άσχημο αυτο... (Και δεν είναι θέμα εξαερισμού του χώρου...)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πάντως σίγουρα όχι για μαγκία ... Μην ξεχνάς ότι άτομα τις ηλίκιας μας κάνουν συχνά κάτι για μαγκία, αρά είναι άκυρο να παίρνουμε αυτή την όμαδα για να βγάλουμε συμπεράσματα.Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Μα εγω σου μιλησα για ατομα στην ηλικια μου (και πιο συγκεκριμενα στο σχολειο μου). Αλλα και παλι, πες μου ενα σοβαρο λογο για να ξεκινησει ενας 40αρης το καπνισμα...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Όσον αφορά τα ρούχα όταν είσαι καπνιστής δεν μπορεις να το καταλάβεις εύκολα.
Όσον αφορά το τι προσφέρει, εγώ τουλάχιστον καπνίζω για τους λόγους που είπε ο Πέτρος αλλά και λόγως ...γευσης! Ναι, γευσης! Απο μικρή μου άρεσε η γευση και η μυρωδιά του καπνού και όταν κάπνιζε η μάνα μου ακόμα (το έχει κόψει εδώ και περίπου 10 χρόνια) πήγαινα και μύριζα τον καπνό της επίτηδες!
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αν παρατηρήσεις giostau συνήθως οι καπνιστές τα φτιάχνουν με καπνιστές ώστε να μην υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής όλοι μου οι σύντροφοι απο τότε που ξεκίνησα το κάπνισμα τύχαίναν καπνιστές άρα δεν μου έχει τύχει η διαφορά που αναφέρεις.
Μπα...μην το λες. Δεν νομιζω οτι καποιος θα κατσει να ασχοληθει με το αν το ατομο που του αρεσει καπνιζει ή οχι. Ασε που ετσι θα περιοριζες κατα 50% τα "διαθεσιμα" ατομα!

EDIT: αν και μαλλον φαινεται απο το παραπανω, να πω οτι δεν καπνιζω (και ειμαι καθετα αντιθετος σε αυτο...)
Ερώτηση και προς καπνιστές: Δεν είναι αφάνταστα άθλιο, να βγαίνεις από ένα μπάρ, ταβέρνα, καφετέρια, οτιδήποτε, και να βρωμάνε τα ρούχα σου τσιγαρίλα;;; Πιστεύω ότι και σε καπνιστές θα φαίνεται άσχημο αυτο... (Και δεν είναι θέμα εξαερισμού του χώρου...)
Απλα: It sucks!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Ερώτηση και προς καπνιστές: Δεν είναι αφάνταστα άθλιο, να βγαίνεις από ένα μπάρ, ταβέρνα, καφετέρια, οτιδήποτε, και να βρωμάνε τα ρούχα σου τσιγαρίλα;;; Πιστεύω ότι και σε καπνιστές θα φαίνεται άσχημο αυτο... (Και δεν είναι θέμα εξαερισμού του χώρου...)
Ε, δεν ειναι...
Βρωμας αφανταστα. Πολυ σπαστικη μυρωδια
Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σιγουρα παντως υπαρχουν πιο δημιουργικα πραγματα να κανεις οταν βαριεσαι.Αρχική Δημοσίευση από Petros:Το κάπνισμα δεν είναι για μαγκιά, άσχετα το πως το βλέπουν οι μικρότερες ηλικίες και το ξεκινάνε. Το κάπνισμα το αρχίζουν πολλοί επειδή τους αρέσει, επειδή θέλουν να κάνουν ''κάτι'' όταν κάθονται σε μια θέση απο το να στεκονται ακίνητοι- άλλοι να κάθονται και να συλλογίζονται και να θέλουν να καπνίζουν κτλ.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Όταν όμως σου αρέσει η γεύση όπως σε μένα?![]()
δε μου έλεγες να σου έφερνα λίγο καπνο να μασήσεις καρντιά μου

...κι ένα καπελάκι του baseball

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Πάντος είναι πολύ σπαστικό είναι να είσαι ένας καπνιστής ανάμεσα σε μη-καπνιστές. Ειδικά αν είναι να σε κοιτάζουν κάθε φορά που πας να ανάψεις ένα τσιγάρο με μισό μάτι. Α ρε τι θυμήθηκα
Πεεεεστααα!!! Μόνο ένας καπνιστής μπορεί να καταλάβει πόσο ενοχλτικό είναι αυτό!

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πεεεεστααα!!! Μόνο ένας καπνιστής μπορεί να καταλάβει πόσο ενοχλτικό είναι αυτό!![]()
Και φαντάσου ότι είμαι πρώην καπνιστής! Αλλα σέβομαι και τις ανάγκες του άλλου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.