xristaras9
Διάσημο μέλος

Επισης τι εννοεις ανεση; Γιατι η ανεση σε μια πολη καθοριζεται απο τις παροχες που σου προσφερει. Αντικειμενικα η Λαρισα δεν εχει κατι να ζηλεψει σε παροχες απο Αθηνα/Θεσσαλονικη. Αντε να πει καποιος το αεροδρομιο, αλλα ενταξει ουτε 200,000 κατοικους δεν εχει. Σιγα το πραγμα...
Μέχρι το 1997 είχε και η Λάρισα αεροδρόμιο παρόλο που είναι μόλις 200.000 κάτοικοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristaras9
Διάσημο μέλος

Νομιζω την Πατρα. Δε μου αρεσει ουτε σαν πολη κ οι πατρινοι μου βγαζουν κατι το αρνητικο, ειδικα οι γυναικες. Τωρα αν ειναι καμμια σας απο Πατρα, σορρυ. Οσες εγω τουλ εχω γνωρισει, τις εχω αντιπαθησει (μεγαλωμενες εκει)
Κατω απο το αυλάκι είναι τι περιμένεις

Dias
Επιφανές μέλος

Eλένη Σκαριώτου
Νεοφερμένο μέλος

Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Απ αυτά που θυμάμαι βέβαια ,για να είμαι και δίκαιη ,αφού έχω κάποια χρόνια να πάω.Κυρίως για την λάρισα,αγρίνιο δεν έχω πολλά χρόνια να πάω ,δεν θα έχει αλλάξει κάτι.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Η Λάρσα σε είδα και λαχτάρισακαι το Αγρίνιο.
Απ αυτά που θυμάμαι βέβαια ,για να είμαι και δίκαιη ,αφού έχω κάποια χρόνια να πάω.Κυρίως για την λάρισα,αγρίνιο δεν έχω πολλά χρόνια να πάω ,δεν θα έχει αλλάξει κάτι.
Η Λάρισα πρέπει να έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το παρελθόν γιατί πέρυσι που πήγα είχε ωραίους πεζόδρομους με μαγαζιά, καφετέριες και εστιατόρια στη σειρά, έχει εκείνο το τεράστιο πάρκο με το δασάκι δίπλα, γενικά ήταν περιποιημένη. Αλλά αν κρίνω και από κάτι δρομάκια που τα έσκαβαν εκείνη τη μέρα, ακόμη την αναπλάθουν, δεν έχουν τελειώσει.
Τώρα απ' τις πόλεις που έχω πάει, η μόνη που θυμάμαι ότι είναι (ήταν παλιά έστω) άσχημη είναι η Άμφισσα. Σίγουρα μετριότατες θα είναι και η Θήβα και η Άρτα, αλλά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα απ' αυτές. Μόνο ότι ήταν αδιάφορες.
Gate4
Επιφανές μέλος

Γαμάει η Λάρσα ψέματα λένε ότι είναι άσχημη.Η Λάρισα πρέπει να έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το παρελθόν γιατί πέρυσι που πήγα είχε ωραίους πεζόδρομους με μαγαζιά, καφετέριες και εστιατόρια στη σειρά, έχει εκείνο το τεράστιο πάρκο με το δασάκι δίπλα, γενικά ήταν περιποιημένη. Αλλά αν κρίνω και από κάτι δρομάκια που τα έσκαβαν εκείνη τη μέρα, ακόμη την αναπλάθουν, δεν έχουν τελειώσει.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Η Λάρισα πρέπει να έχει αναβαθμιστεί σε σχέση με το παρελθόν γιατί πέρυσι που πήγα είχε ωραίους πεζόδρομους με μαγαζιά, καφετέριες και εστιατόρια στη σειρά, έχει εκείνο το τεράστιο πάρκο με το δασάκι δίπλα, γενικά ήταν περιποιημένη. Αλλά αν κρίνω και από κάτι δρομάκια που τα έσκαβαν εκείνη τη μέρα, ακόμη την αναπλάθουν, δεν έχουν τελειώσει.
Τώρα απ' τις πόλεις που έχω πάει, η μόνη που θυμάμαι ότι είναι (ήταν παλιά έστω) άσχημη είναι η Άμφισσα. Σίγουρα μετριότατες θα είναι και η Θήβα και η Άρτα, αλλά δε θυμάμαι σχεδόν τίποτα απ' αυτές. Μόνο ότι ήταν αδιάφορες.
Πράγματι πρέπει να έχει αναβαθμιστει λοιπόν διότι το ακούω απο πολλούς.
Αλλα ισχύει και αυτό που λέει η gate.Δεν παλεύεται η ζέστη της.Γούπατο γμτ.Και γενικά δεν είναι ούτε παραθαλάσσια,ούτε να πείς είναι στο βουνό.ΟΚ έφτιαξε ωραίες καφετέριες,αλλα δεν είναι μόνο αυτό.Για μένα πρώτα είναι το φυσικό περιβάλλον και απο αυτό δεν διαθέτει.
Να μας συγχωρήσουν οι Λαρσινοί.

nPb
Επιφανές μέλος

Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πάτρα.
![]()
Φοβερο επιχειρημα το να βαλεις μια φωτο με σκουπιδια (πιθανοτατα απο καποια απεργια) ωστε να αποδειξεις πως η Πατρα ειναι η χειροτερη πολη της Ελλαδας. Ειμαι σιγουρος πως σε καμια αλλη πολη της Ελλαδας (και του κοσμου ολοκληρου μην σου πω) δεν συμβαινει αυτο.
American Economist
Επιφανές μέλος

Φοβερο επιχειρημα το να βαλεις μια φωτο με σκουπιδια (πιθανοτατα απο καποια απεργια) ωστε να αποδειξεις πως η Πατρα ειναι η χειροτερη πολη της Ελλαδας. Ειμαι σιγουρος πως σε καμια αλλη πολη της Ελλαδας (και του κοσμου ολοκληρου μην σου πω) δεν συμβαινει αυτο.
Κοιτά αντικειμενικά τώρα οι Ελληνικές πόλεις δεν είναι και στα καλύτερα τους σε πολλά θέματα.
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτά αντικειμενικά τώρα οι Ελληνικές πόλεις δεν είναι και στα καλύτερα τους σε πολλά θέματα.
Nαι δεν διαφωνω σε αυτο. Ομως απο την μια θεωρω γελοιο να βαζει καποιος ως τεκμηριο μια φωτο με μαζεμενα σκουπιδια για να αποδειξει οτι μια πολη ειναι η ''χειροτερη'' και απο την αλλη πιστευω πως ειναι πολυ αδικο να λεγεται κατι τετοιο για την Πατρα.
akikos
Επιφανές μέλος

H Κόρινθος πριν 20 χρόνια ήταν χάλια. Τώρα έχει πεζόδρομο, λιμάνι, παραλία και πλατεία. Δεν τη βάζω στην ίδια κατηγορία με αγρίνιο και τρίπολη.Η αθήνα έχει πολύ άσχημες και υποβαθμισμένες περιοχές, αλλά έχει και μερικές από τις πιο ωραίες επομένως δεν είναι υποψήφια. Η λάρισα, το αγρίνιο και η κόρινθος νομίζω είναι οι χειρότερες.

Με τη Λάρισα θα συμφωνήσω, είναι πολύ ζωντανή πόλη και ειδικά προς το φρούριο είναι ωραία για περπάτημα και οι ταβέρνες κλπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- silmoril
- NeosUser2023
- Thinkguy
- AggelikiGr
- thenutritionist
- fourkaki
- Μαυρίκιος
- camil
- featherfuck
- Kate1914
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- Ryuzaki
- giannhs2001
- johnsala
- Hased Babis
- Ariana2018
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- mermaid89
- AnnaVrt12
- Δροσουλίτης
- charmander
- DiV
- ggl
- Nina-nana
- Eirinakiii8
- Γιώργος Ζ
- Wonderkid
- Νηματολάγνος
- harry akritas
- orchidea
- Giii
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- desna
- Meow
- fretoe
- SweetGirl
- Mhtrogoal
- fockos
- Εχέμυθη
- T C
- Jocaste
- hirasawayui
- leo41
- jj!
- tsiobieman
- Γατόπαρδος.
- Dr.
- grtt
- Slytherin
- Alexandros36k
- MarcoReus
- Libertus
- Kostis-Palamas
- don_vito
- Jack of Spades
- Ace of Spades
- pink_panther
- Viedo
- sweater weather
- Athens2002
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- JohnGreek
- Σπυρακος (^^)
- Satan Claus
- Idontknoww
- Memetchi
- Unboxholics
- Αλκης Κ.
- Superhuman
- Sil Via
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.