nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

επεισης δεν εχει τιποτα αξιολογο ουτε club tpt
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
science_lover
Νεοφερμένο μέλος

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Λίγα τα λόγια σου για τη λάρισαγια την Κομοτηνη και την Αθηνα διαφωνω καθετα ομως!
anyway απο τα μερη που εχω παει ή εχω περασει θα ελεγα Σπαρτη,Λαρισσα,Σερρες και Τριπολη

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Πυργος .. και κατ' επέκταση όλη η Πελοπόννησος.![]()
ΌΛΗ η Πελοπόννησος;;;

Προσωπικά, θεωρώ κάποια σημεία της Πελοποννήσου από τα καλύτερα στην Ελλάδα!!!

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Ναι παίρνει η μπάλα και τα καλά μέρη .. Τι να κάνουμε η πλειοψηφία κερδίζει ..
Nah... Πάντα υπάρχει και η εξαίρεση (στην προκειμένη περίπτωση εξαιρέσεις

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

ΌΛΗ η Πελοπόννησος;;;
Προσωπικά, θεωρώ κάποια σημεία της Πελοποννήσου από τα καλύτερα στην Ελλάδα!!!(πχ Ναύπλιο
)
Καὶ ὄχι μόνο...
Μάνη...

Ὀρεινὴ Ἀρκαδία

Ὀρεινὴ Ἀχαΐα

Λυπᾶμαι ποὺ θὰ στενοχωρήσω τοὺς φίλους μου τοὺς Κρητικούς, ἀλλὰ ἀπὸ πλευρᾶς φυσικοῦ κάλλους ἡ Πελοπόννησος εἶναι ἀνώτερη τῆς Κρήτης... Τὰ βουνά μας εἶναι πνιγμένα στὰ ἔλατα καὶ δὲν ἔχουν μόνο πουρνάρια.

Ἡ δὲ ἀκτογραμμὴ τῆς Πελοποννήσου εἶναι κορυφαία ἰδίως σὲ συγκεκριμένα σημεῖα (Μάνη!)
Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

matasiros
Νεοφερμένο μέλος

που γραφουμε για τα ωραιώτερα μέρη; έχω πολλά για εκεί

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μάνη. Σκέτο.
Μάνη...
Λυπᾶμαι ποὺ θὰ στενοχωρήσω τοὺς φίλους μου τοὺς Κρητικούς, ἀλλὰ ἀπὸ πλευρᾶς φυσικοῦ κάλλους ἡ Πελοπόννησος εἶναι ἀνώτερη τῆς Κρήτης... Τὰ βουνά μας εἶναι πνιγμένα στὰ ἔλατα καὶ δὲν ἔχουν μόνο πουρνάρια.
Επίσης,σε ποιο βουνό πήγες;

Guest 278211
Επισκέπτης

Μάνη. Σκέτο.
Επίσης,σε ποιο βουνό πήγες;![]()
Στον Ταΰγετο θα πήγε

Joaquín
Διάσημο μέλος

Σοβαρέψου.Άρτα-Καβάλα,δε μου άρεσαν καθόλου και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω.![]()

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

την χαοτική->Αθήνα (με εξαίρεση πολύ ελάχιστα,μα πάρα πολύ ελάχιστα μέρη)
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ή δεν έχεις πάει σε πολλές πόλεις ή δεν έχεις δει την Λάρισα...χειρότερη πόλη της Ελλάδας σίγουρα δεν είναιτην τσιμεντούπολη->Λάρισα
την χαοτική->Αθήνα (με εξαίρεση πολύ ελάχιστα,μα πάρα πολύ ελάχιστα μέρη)

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

όχι,όχι, έχω δει τη λάρισα και έχω πάει και σε πολλές περιοχέςή δεν έχεις πάει σε πολλές πόλεις ή δεν έχεις δει την Λάρισα...χειρότερη πόλη της Ελλάδας σίγουρα δεν είναι![]()

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

πτολεμαίδα π.χ έχεις πάει?όχι,όχι, έχω δει τη λάρισα και έχω πάει και σε πολλές περιοχέςδε μου λέει και πολλά
![]()
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

α,οχι,αλλα ξερω πώς ειναι...την ξεχασα κι αυτηνπτολεμαίδα π.χ έχεις πάει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 140 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- despoina13
- silmoril
- NeosUser2023
- Thinkguy
- AggelikiGr
- thenutritionist
- fourkaki
- Μαυρίκιος
- camil
- featherfuck
- Kate1914
- American Economist
- fmarulezkd
- Paragontas7000
- taketrance
- Ryuzaki
- giannhs2001
- johnsala
- Hased Babis
- Ariana2018
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- mermaid89
- AnnaVrt12
- Δροσουλίτης
- charmander
- DiV
- ggl
- Nina-nana
- Eirinakiii8
- Γιώργος Ζ
- Wonderkid
- Νηματολάγνος
- harry akritas
- orchidea
- Giii
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- desna
- Meow
- fretoe
- SweetGirl
- Mhtrogoal
- fockos
- Εχέμυθη
- T C
- Jocaste
- hirasawayui
- leo41
- jj!
- tsiobieman
- Γατόπαρδος.
- Dr.
- grtt
- Slytherin
- Alexandros36k
- MarcoReus
- Libertus
- Kostis-Palamas
- don_vito
- Jack of Spades
- Ace of Spades
- pink_panther
- Viedo
- sweater weather
- Athens2002
- ΘανάσοςG4
- SlimShady
- JohnGreek
- Σπυρακος (^^)
- Satan Claus
- Idontknoww
- Memetchi
- Unboxholics
- Αλκης Κ.
- Superhuman
- Sil Via
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.