Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:45 Η Agaphbou έγραψε: #261 20-12-20 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Αθήνα η χειρότερη,η αγαπημένη η Σπάρτη ίσως και Γιάννενα. Click για ανάπτυξη... Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δράμα δεν έχω πάει, αλλά οι Σέρρες είναι μέτρια η και Έδεσσα είναι από τις χειρότερες. Ειδικά η Έδεσσα δεν έχει τίποτα ως πόλη. Εστιατόρια χάλια και μετρημένα στα δάχτυλα, καφετέριες χάλια με μενού το οποίο είναι μόνο για διακόσμηση, διασκέδαση τίποτα, τοπία μέτρια, φύση μέτρια . Μόνο για στάση μερικών ωρών αξίζει. Τίποτα παραπάνω. Η πόλη των Σερρών είναι μετρια αλλά το σπήλαιο της Αλιστράτης την ανεβάζει πολύ. Ένα από τα πιο γαμάτα σπήλαια που έχω επισκεφτεί στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σπαρτη μωρε? Για τις πορτοκαλιές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:52 Ο nPb έγραψε: #262 20-12-20 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: τι μαθαινει κανεις απο εκει που δε το περιμενει χαχαχαχα.Παντως στην αμφισσα πολυ φημισμενη ειναι η γιδα βραστη με χοντρα μακαρονια..ειναι απλα ονειρο Click για ανάπτυξη... τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:56 Η EvanescenceQ: #263 20-12-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν εχει η Σπαρτη,μια χαρα ειναι τα ειπαμε αυτα,αυτο που ειπα περι πορτοκαλιων ηταν απο αυτο "Της Σπάρτης οι πορτοκαλιές, χιόνι, λουλούδια του έρωτα, άσπρισαν απ' τα λόγια σου, γείρανε τα κλαδιά τους γιόμισα το μικρό μου κόρφο, πήγα και στη μάνα μου."(Ν.Βρεττακος) αλληλενδετο επομενως με τη Σπαρτη γιαυτο το ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:16 Ο Slytherin: #264 20-12-20 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Η πόλη μου άρεσε αρκετά,καθώς είχε αρχαία μνημεία,καφετέριες,κινηματογράφο,ότι ήθελα και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σπίτι που έμενα. Επίσης είχα πάει και σε Γήπεδο. Είναι μια μικρή πόλη,χωρίς την φασαρία και την εγκληματικότητα της Αθήνας με πεζόδρομους και αρχαία μνημεία που εγώ λάτρευα να τα βλέπω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:57 Η Nelliel έγραψε: #265 20-12-20 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Αθήνα η χειρότερη,η αγαπημένη η Σπάρτη ίσως και Γιάννενα. Click για ανάπτυξη... Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Δράμα δεν έχω πάει, αλλά οι Σέρρες είναι μέτρια η και Έδεσσα είναι από τις χειρότερες. Ειδικά η Έδεσσα δεν έχει τίποτα ως πόλη. Εστιατόρια χάλια και μετρημένα στα δάχτυλα, καφετέριες χάλια με μενού το οποίο είναι μόνο για διακόσμηση, διασκέδαση τίποτα, τοπία μέτρια, φύση μέτρια . Μόνο για στάση μερικών ωρών αξίζει. Τίποτα παραπάνω. Η πόλη των Σερρών είναι μετρια αλλά το σπήλαιο της Αλιστράτης την ανεβάζει πολύ. Ένα από τα πιο γαμάτα σπήλαια που έχω επισκεφτεί στη ζωή μου. Click για ανάπτυξη... Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Σπαρτη μωρε? Για τις πορτοκαλιές? Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:52 Ο nPb έγραψε: #262 20-12-20 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: τι μαθαινει κανεις απο εκει που δε το περιμενει χαχαχαχα.Παντως στην αμφισσα πολυ φημισμενη ειναι η γιδα βραστη με χοντρα μακαρονια..ειναι απλα ονειρο Click για ανάπτυξη... τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:56 Η EvanescenceQ: #263 20-12-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν εχει η Σπαρτη,μια χαρα ειναι τα ειπαμε αυτα,αυτο που ειπα περι πορτοκαλιων ηταν απο αυτο "Της Σπάρτης οι πορτοκαλιές, χιόνι, λουλούδια του έρωτα, άσπρισαν απ' τα λόγια σου, γείρανε τα κλαδιά τους γιόμισα το μικρό μου κόρφο, πήγα και στη μάνα μου."(Ν.Βρεττακος) αλληλενδετο επομενως με τη Σπαρτη γιαυτο το ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:16 Ο Slytherin: #264 20-12-20 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Η πόλη μου άρεσε αρκετά,καθώς είχε αρχαία μνημεία,καφετέριες,κινηματογράφο,ότι ήθελα και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σπίτι που έμενα. Επίσης είχα πάει και σε Γήπεδο. Είναι μια μικρή πόλη,χωρίς την φασαρία και την εγκληματικότητα της Αθήνας με πεζόδρομους και αρχαία μνημεία που εγώ λάτρευα να τα βλέπω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:57 Η Nelliel έγραψε: #265 20-12-20 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: τι μαθαινει κανεις απο εκει που δε το περιμενει χαχαχαχα.Παντως στην αμφισσα πολυ φημισμενη ειναι η γιδα βραστη με χοντρα μακαρονια..ειναι απλα ονειρο Click για ανάπτυξη... τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 12:56 Η EvanescenceQ: #263 20-12-20 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν εχει η Σπαρτη,μια χαρα ειναι τα ειπαμε αυτα,αυτο που ειπα περι πορτοκαλιων ηταν απο αυτο "Της Σπάρτης οι πορτοκαλιές, χιόνι, λουλούδια του έρωτα, άσπρισαν απ' τα λόγια σου, γείρανε τα κλαδιά τους γιόμισα το μικρό μου κόρφο, πήγα και στη μάνα μου."(Ν.Βρεττακος) αλληλενδετο επομενως με τη Σπαρτη γιαυτο το ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:16 Ο Slytherin: #264 20-12-20 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Η πόλη μου άρεσε αρκετά,καθώς είχε αρχαία μνημεία,καφετέριες,κινηματογράφο,ότι ήθελα και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σπίτι που έμενα. Επίσης είχα πάει και σε Γήπεδο. Είναι μια μικρή πόλη,χωρίς την φασαρία και την εγκληματικότητα της Αθήνας με πεζόδρομους και αρχαία μνημεία που εγώ λάτρευα να τα βλέπω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:57 Η Nelliel έγραψε: #265 20-12-20 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... τιποτα δεν εχει η Σπαρτη,μια χαρα ειναι τα ειπαμε αυτα,αυτο που ειπα περι πορτοκαλιων ηταν απο αυτο "Της Σπάρτης οι πορτοκαλιές, χιόνι, λουλούδια του έρωτα, άσπρισαν απ' τα λόγια σου, γείρανε τα κλαδιά τους γιόμισα το μικρό μου κόρφο, πήγα και στη μάνα μου."(Ν.Βρεττακος) αλληλενδετο επομενως με τη Σπαρτη γιαυτο το ειπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Slytherin Πολύ δραστήριο μέλος Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:16 Ο Slytherin: #264 20-12-20 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Η πόλη μου άρεσε αρκετά,καθώς είχε αρχαία μνημεία,καφετέριες,κινηματογράφο,ότι ήθελα και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σπίτι που έμενα. Επίσης είχα πάει και σε Γήπεδο. Είναι μια μικρή πόλη,χωρίς την φασαρία και την εγκληματικότητα της Αθήνας με πεζόδρομους και αρχαία μνημεία που εγώ λάτρευα να τα βλέπω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:57 Η Nelliel έγραψε: #265 20-12-20 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hacker13: Η πόλη μου άρεσε αρκετά,καθώς είχε αρχαία μνημεία,καφετέριες,κινηματογράφο,ότι ήθελα και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το σπίτι που έμενα. Επίσης είχα πάει και σε Γήπεδο. Είναι μια μικρή πόλη,χωρίς την φασαρία και την εγκληματικότητα της Αθήνας με πεζόδρομους και αρχαία μνημεία που εγώ λάτρευα να τα βλέπω. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2020 στις 20:57 Η Nelliel έγραψε: #265 20-12-20 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Σπάρτη αγαπημένη; Για πες, τι σου άρεσε απ' τα μέρη μας; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Αν σ αρέσουν τα σπήλαια πρέπει να έρθεις στου Διρού, δεν ξέρω αν έχεις πάει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 20 Δεκεμβρίου 2020 Ναι γιατί τι έχει η Σπάρτη; Δεν κατάλαβα Click για ανάπτυξη... Έχω πάει! Είναι απίστευτο! Από τα ομορφότερα που έχω επισκεφτεί μαζί με της Αλιστράτης. Θέλω να πάω μια μέρα προς Καλάβρυτα και στο σπήλαιο λιμνών που είναι εκεί κοντά. Γενικά η Πελοπόννησος μου αρέσει πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:14 Η Chem2000 έγραψε: #266 21-12-20 19:14 Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: τα μακαρόνια με την τρύπα εκείνα που τινάζεται το λάδι του κοκκινιστού στο πουκάμισο; Click για ανάπτυξη... Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 19:23 Η EvanescenceQ: #267 21-12-20 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:13 Ο nPb έγραψε: #268 21-12-20 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Μάλιστα,αυτά τα υπέροχα μακαρόνια τα οποία τα ρουφάς και γεύεσαι και τη σάλτσα που έχουν μέσα,όνειρο! Click για ανάπτυξη... Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.902 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2020 στις 22:28 Ο Dias έγραψε: #269 21-12-20 22:28 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:56 Η Chem2000 έγραψε: #270 22-12-20 23:56 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: με μπουκοβο κιολας να μην ξεχνιομαστε Click για ανάπτυξη... Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Αρχική Δημοσίευση από nPb: Πάντα ό,τι ρουφάει κανείς είναι όνειρο (βλ. φόρους σε αμυντικές δαπάνες, σωματικά υγρά κατά τη σεξουαλική διαδικασία, κτλ). Click για ανάπτυξη... Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:57 Ο nPb έγραψε: #271 22-12-20 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα, ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... το μακαρόνι Νο13; σωληνώσεις για το νεροχύτη άμα λάχει να 'ούμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 Η EvanescenceQ: #272 22-12-20 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giota2000: Με ό,τι γουστάρει η ψυχή μας χαχαχαχα Όπως λέει και ένα παλιό άσμα,ρούφα το τρομπόνι; Click για ανάπτυξη... Εγω ματσακονι το ειχα ακουσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 10:52 Η Eclipse έγραψε: #273 27-01-21 10:52 Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θέλω να πω την Αθήνα αλλα θα πω την Αθήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:03 Ο juste un instant: #274 27-01-21 11:03 Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως η Αθήνα έχει καλύτερο κλίμα από την Θεσσαλονίκη άσχετα αν η πρώτη είναι χαοτική... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 27 Ιανουαρίου 2021 στις 11:30 Ο Μάξιμος έγραψε: #275 27-01-21 11:30 Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 27 Ιανουαρίου 2021 juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σίγουρο είναι πως η Αθήνα έχει όλα τα άσχημα. Αλλά, και όλα τα καλά, που δεν βρίσκονται συγκεντρωμένα σε καμιά πόλη της Ελλάδας. Και σε ακτίνα δύο ωρών, έχεις ακόμα τόσες επιλογές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 11:59 Ο juste un instant: #276 19-03-24 11:59 Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο Paragontas7000: #277 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Γιατι εκπληξη? Με 4 χρονια μπακογιαννη ανεβηκε πολυ η αθηνα,σε σχεση με τη βρωμικη θεσσαλονικη του ζερβα
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:11 Ο American Economist: #278 19-03-24 12:11 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 139 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Soulgazer silmoril Thinkguy Angelikaaa thenutritionist fourkaki Μαυρίκιος camil featherfuck Kate1914 American Economist fmarulezkd Paragontas7000 taketrance Ryuzaki giannhs2001 johnsala Ariana2018 Arianara S3 Maria_Xagorari mermaid89 AnnaVrt12 Δροσουλίτης charmander DiV ggl Nina-nana Eirinakiii8 Γιώργος Ζ Wonderkid Νηματολάγνος harry akritas orchidea Giii eukleidhs1821 Maraki4you desna Meow fretoe SweetGirl Mhtrogoal fockos Εχέμυθη T C Jocaste hirasawayui leo41 jj! tsiobieman Γατόπαρδος. Dr. grtt Slytherin Alexandros36k MarcoReus Libertus Kostis-Palamas don_vito Jack of Spades Ace of Spades pink_panther Viedo sweater weather Lathy ΘανάσοςG4 SlimShady JohnGreek Σπυρακος (^^) Satan Claus Idontknoww Memetchi Unboxholics Αλκης Κ. Superhuman Sil Via Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Έκπληξη η Αθήνα... https://twitter.com/x/status/1769584992487718967 Click για ανάπτυξη... Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal??
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.526 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο Paragontas7000: #279 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Ποιος έφτιαξε αυτή την λίστα;; Πως γίνεται η Αθήνα και η Βενετία να είναι πιο πάνω από πόλεις όπως το Chicago, Boston, Vienna, Melbourne, Stockholm, Copenhagen και Montreal?? Click για ανάπτυξη... 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.248 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2024 στις 12:12 Ο American Economist: #280 19-03-24 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη...
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: 4 χρονια μπακογιαννης >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Click για ανάπτυξη...