Ποια κόμματα θα θέλατε στη Βουλή;

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,884 μηνύματα.
Ό,τι καλύτερο και πιο κοντά στο ΛΑΟΣ που προανέφερα. Το κόμμα που θα ψηφίσω στις εκλογές. Με χαλάνε μόνο οι επιστολές του Ιησού που παραμύθιασε τον κόσμο ο κύριος. Κατά τα άλλα, άδικος ο πόλεμος για τις κηραλοιφές, προσωπικά με βοήθησαν σε μία άσχημη τενοντίτιδα που είχα.
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι παραμύθιαζε τον κόσμο αλλά θα τον ψηφίσεις. Οκ. :rolleyes:
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,959 μηνύματα.
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι παραμύθιαζε τον κόσμο αλλά θα τον ψηφίσεις. Οκ. :rolleyes:
Δεν είπα ότι είναι το ιδανικό, είναι το πιο κοντινό στα πιστεύω μου όμως. Το μη χείρον βέλτιστο!
Κατά τα άλλα, ποιος δεν έχει παραμυθιάσει κόσμο; Ο Τσίπρας ή ο Κούλης; Κι αυτούς τους βγάζετε πρωθυπουργούς!
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,964 μηνύματα.
Ξέρω πως μυστικά τις νύχτες, σκίζεις τα βρακάκια σου για μια απόβαση στη Σμύρνη, τα δε σουτιέν έχουν ξεπουληθεί προς ενίσχυση του αγώνα για ανεξάρτητο Ποντο.

Μην αντιστέκεσαι. Το ξέρεις. Το θέλεις διακαώς κι εσυ.

Σταυρό στην Αγια Σοφιά, παρτάκια στη Χρυσούπολη, όργια στο Μέγα Παλάτιον.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,746 μηνύματα.
@giannhs2001 Στη θέση του 5ου κόμματος «Χ» θα έπρεπε να υπάρχει κατά τη γνώμη μου ένα άφθαρτο εθνικιστικό κόμμα, σύμφωνα πάντοτε με τις κυρίαρχες ιδεολογικές τάσεις στην Ελλάδα. Σχετικά με την αναρχοαριστερά, εκτιμώ ότι θα μπορούσε να εκπροσωπείται και αυτή από ένα τέτοιο κόμμα. Απεναντίας οι φιλελεύθεροι δεν έχουν σημαντική απήχηση στην κοινωνία, ωστόσο μακροπρόθεσμα αυτό θα μπορούσε ν' αλλάξει.
Κοίτα θεωρώ πως με τα όσα ανέφερα θα υπήρχε επαρκή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και του εθνικισμού και της αριστεράς. Υπάρχουν πάρα πολλά ρεύματα και στις δύο μεριές που δεν μπορούν να εκπροσωπηθούν υπό την σκέπη ενός μόνο κόμματος.

Ο αναρχισμός που αναφέρεις δεν επρόκειτο να εκπροσωπηθεί κοινοβουλευτικώς γιατί δεν το θέλει. Οι ίδιοι οι αναρχικοί θα τάσσονταν κατά της ιδέας ιδρύσεως ενός αναρχικού κόμματος.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top