giannis.@
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joannaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το ότι τον φίλο σου τον ξέρεις πολύ καλά, δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης και επίσης το προφυλακτικό χρησιμοποιείται και ως προστασία από ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) για τα οποία τα αντισυλληπτικά δεν κάνουν τίποτα.
Το ότι ο φίλος σου είναι κατά πολύ μεγαλύτερος επίσης δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι "καθαρός" (ίσα ίσα που θα μπορούσε να σημαίνει το αντίθετο), οπότε καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες εξετάσεις αν συνεχίσετε να θέλετε να μην χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.
Τέλος ακόμα και τα χάπια αντισύλληψης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μείνεις έγκυος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλώς ήρθες
Το ότι τον φίλο σου τον ξέρεις πολύ καλά, δεν είναι μέθοδος αντισύλληψης και επίσης το προφυλακτικό χρησιμοποιείται και ως προστασία από ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα) για τα οποία τα αντισυλληπτικά δεν κάνουν τίποτα.
)
1) Ξερεις κανενα ζευγαρι που να παιρνει η κοπελα αντισυλληπτικα (ως μεσο αντισυλληψης & οχι για ορμονικους/ ιατρικους λογους) και να χρησιμοποιουν παραλληλα προφυλακτικο; Προφανως αν παιρνεις αντισυλληπτικα για αυτον τον λογο, το κανεις γιατι εχεις μακροχρονια σχεση και επομενως δεν θεωρεις οτι κινδυνευεις και απο οποιοδηποτε αλλο ΣΜΝ (δεν ισχυει 100% φυσικα αυτο, αλλα υποτιθεται οτι τον ξες τον αλλο, το εμπιστευεσαι, κτλ)
Τέλος ακόμα και τα χάπια αντισύλληψης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μείνεις έγκυος![]()
2) Οπως και κανενα αλλο μεσο αντισυλληψης, συμπεριλαμβανομενων των προφυλακτικων. Αν φτασουμε στο σημειο να χρησιμοποιουμε 2 & 3 μεσα αντισυλληψης παραλληλα, νομιζω αγγιζουμε τα ορια της παρανοιας.

joannaki
Νεοφερμένο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το σχόλιο το έκανα έχοντας στο μυαλό μου συνδυαστικά posts της joannaki σε διάφορα θέματα. Επειδή λοιπόν είδα ότι είναι μικρή και πρόσφατα ολοκλήρωσε την σχέση της θέλησα απλά να επισημάνω κάποια πράγματα.1) Ξερεις κανενα ζευγαρι που να παιρνει η κοπελα αντισυλληπτικα (ως μεσο αντισυλληψης & οχι για ορμονικους/ ιατρικους λογους) και να χρησιμοποιουν παραλληλα προφυλακτικο; Προφανως αν παιρνεις αντισυλληπτικα για αυτον τον λογο, το κανεις γιατι εχεις μακροχρονια σχεση και επομενως δεν θεωρεις οτι κινδυνευεις και απο οποιοδηποτε αλλο ΣΜΝ (δεν ισχυει 100% φυσικα αυτο, αλλα υποτιθεται οτι τον ξες τον αλλο, το εμπιστευεσαι, κτλ)

Επίσης, η joannaki είπε ότι έπαιρνε από πριν αντισυλληπτικά χάπια (άρα για ιατρικούς λόγους) και δεν ξεκίνησε σαν μέτρο αντισύλληψης. Οπότε όπως το έλαβα εγώ, δεν έχει ούτε μακροχρόνια σχέση, ούτε ξεκίνησε τα αντισυλληπτικά για αυτό το λόγο.

Σίγουρα. Κύριο μέλημα μου ήταν να τονίσω ότι δεν μπορεί να είναι ποτέ 100% σίγουρη2) Οπως και κανενα αλλο μεσο αντισυλληψης, συμπεριλαμβανομενων των προφυλακτικων. Αν φτασουμε στο σημειο να χρησιμοποιουμε 2 & 3 μεσα αντισυλληψης παραλληλα, νομιζω αγγιζουμε τα ορια της παρανοιας.(εκτος και αν δεν εννοουσες αυτο
)

Αφού έγινε αυτό λοιπόν πάω πάσοΈκανε εξετάσεις πριν αρχίσουμε να έχουμε ερωτικές σχέσεις και μάλιστα εκείνος το πρότεινε....

(δεν κατάλαβα όμως τι ήθελες να σημειώσεις με το "μάλιστα εκείνος το πρότεινε")
joannaki
Νεοφερμένο μέλος

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το σχόλιο το έκανα έχοντας στο μυαλό μου συνδυαστικά posts της joannaki σε διάφορα θέματα. Επειδή λοιπόν είδα ότι είναι μικρή και πρόσφατα ολοκλήρωσε την σχέση της θέλησα απλά να επισημάνω κάποια πράγματα.
Επίσης, η joannaki είπε ότι έπαιρνε από πριν αντισυλληπτικά χάπια (άρα για ιατρικούς λόγους) και δεν ξεκίνησε σαν μέτρο αντισύλληψης. Οπότε όπως το έλαβα εγώ, δεν έχει ούτε μακροχρόνια σχέση, ούτε ξεκίνησε τα αντισυλληπτικά για αυτό το λόγο.
]
Α οκ, δεν ειχα δει τα προηγουμενα posts της joannaki

Neraida
Επιφανές μέλος

Καλο θα ειναι να μην εμπιστευομαστε την υγεια μας σε κανεναν και δη στον εκαστοτε συντροφο μας, ακομα και εαν ειμαστε χρονια μαζι του..
Οσα φερνει η στιγμη, δεν τα φερνει η ωρα....
Εγω τλχ αυτο εχω δει μεχρι τωρα....
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Το θεμα ειναι, οπως τονισε και ο Φαν, οτι τα αντισυλληπτικα ειναι απλα μια μεθοδος αντισυλληψης και δε σε προστατευουν πχ απο ΣΜΝ..
Καλο θα ειναι να μην εμπιστευομαστε την υγεια μας σε κανεναν και δη στον εκαστοτε συντροφο μας, ακομα και εαν ειμαστε χρονια μαζι του..
Οσα φερνει η στιγμη, δεν τα φερνει η ωρα....
Εγω τλχ αυτο εχω δει μεχρι τωρα....
Διαφωνω. Το οτι οι προσωπικες εμπειριες διαμορφωνουν σε μεγαλο βαθμο και τις αποψεις μας σε αυτα τα ζητηματα, το κατανοω. Απο την αλλη, ομως, δεν μπορω να συμφωνησω στο οτι ακομα και σε μια μακροχρονια σχεση οπου εμπιστευεσαι τον αλλον στα παντα, και τον οποιο προφανως γνωριζεις πολυ καλα ωστε να εισαι σε μια σχεση μαζι του επι τοσο καιρο, πρεπει να παιρνεις τετοιου ειδους προφυλαξεις.
Φυσικα, ποτε δεν μπορεις να ξερεις, αλλα με αυτην την λογικη, θα επρεπε να φορουν προφυλακτικο και τα παντρεμενα ζευγαρια.

Neraida
Επιφανές μέλος

Γιατι ποτε δεν ξερεις οπως ειπες..
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Σαφως και θα επρεπε και τα παντρεμενα ζευγαρια για μενα...ειδικα με τοσα που ακουμε καθημερινα...
Γιατι ποτε δεν ξερεις οπως ειπες..
Να υποθεσω δηλαδη οτι πιστευεις επισης οτι δυο συζυγοι θα πρεπει ή να μην κανουν στοματικο σεξ ο ενας στον αλλο, ή θα πρεπει να χρησιμοποιουν dental dams;

Σορρυ, οπως ειπα και πριν, κατανοω οτι ισως απο προσωπικες εμπειριες εχει καποια φοβια/ επιπροσθετη επιφυλακτικοτητα ως προς το θεμα, αλλα νομιζω οτι εισαι μαλλον υπερβολικη (Φυσικα κανεις δεν λεει οτι εσυ δεν θεωρεις εμενα υπερβολικα αφελη ή ριψοκινδυνο ετσι;

EDIT:
Υ.Γ: Επισης προσωπικα ποτε δεν καταλαβαινα τα "ποτε δεν ξερεις". Συμφωνοι και τα αεροπλανα πεφτουν, και κλοπες συμβαινουν το βραδυ, αλλα ουτε θα σταματησω τα ταξιδια για αυτο το λογο, ουτε να κυκλοφορω το βραδυ μονος. Γιατι ο κινδυνος ειναι τοσο σπανιος που τα οφελη τον αντισταθμιζουν.

Neraida
Επιφανές μέλος

Μη φανταστεις οτι εγω ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικη...απλα εχω προβληματιστει αρκετα....
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

ουτε εχω καποια ιδιαιτερη φοβια, ουτε σε θεωρω αφελη....απλα οσο το σκεφτομαι...και με αυτα που καλως ή κακως ακουω καθημερινα ...εχω αρχισει να αναρωτιεμαι....
Μη φανταστεις οτι εγω ειμαι ιδιαιτερα προσεκτικη...απλα εχω προβληματιστει αρκετα....
(Καταρχας εκανα πιο πανω EDIT, σε περιπτωση που δεν το ειδες)
Κοιτα, αν και προσωπικα δεν ακουω συχνα τετοια πραγματα, αντιλαμβανομαι οτι καθε περιβαλλον ειναι διαφορετικο οποτε μπορει να ακους διαφορετικα πραγματα. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι και ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι. Και νομιζω οτι αν δεν μπορεις να εμπιστευτεις τον συντροφο σου οχι απλα να μην σε απατησει, ουτε καν να μην σε απατησει και να μην στο πει, αλλα να μην κανει και τα δυο προαναφερθενται και παραλληλα να μην παρει καμια προφυλαξη στο σεξ μαζι σου, ε τοτε νομιζω δεν εχει νοημα να εισαι μαζι του.
Σκεψου επισης οτι τα περιστατικα που ακους προφανως ειναι απειρως λιγοτερα απο τα περιστατικα οπου κατι τετοιο δεν συμβαινει και για αυτο το λογο δεν αναφερεται (Δεν θα παει να πει κανεις στον αλλο: "Ξερεις την Ελενη; Ε λοιπον ο αντρας της ΔΕΝ την απαταει και για αυτο δεν της κολλησε τιποτα!"

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

θα με κάνετε να βάλω πολλά στο μυαλό μου ...
και μένα...

stavros_
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Φαντασου που φτασαμε να βαζουν προφυλακτικο κι οι παντρεμενοι.
γιατί ρε συ σταβ...
οι καλύτεροι πελάτες στο κύκλωμα της πορνείας είναι οι παντρεμένοι
και αυτό γίνεται από το καιρό του Νώε

Αριελ
Νεοφερμένο μέλος

Στη θεωρια αυτα. Γιατι στην πραξη δε βλεπω και πολυ κοσμο να χρησημοποιει προφυλακτικο στο στοματικο. (δεν ειναι και τοσο ωραιο).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.