Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:04 Ο Γιάννης έγραψε: #61 22-06-05 16:04 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : απορία: γιατί "το χάπι της επόμενης μέρας" θέλει συνταγή γιατρού? τέτοια ώρα τέτοια λόγια, άντε να βρεις γιατρό... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό, απο τα φαρμακεια στα δίνουν έτσι αν δεν κάνω λάθος. Και άν γίνει η ιστορία παρασκευή βράδυ τι θα περιμένεις την Δευτέρα για να το πάρεις ? Τι χάπι της επόμενης μέρας είναι αυτό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:10 Ο antonis_wrx: #62 22-06-05 16:10 και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:12 Η Vkey έγραψε: #63 22-06-05 16:12 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:13 Ο Porcelain: #64 22-06-05 16:13 Χμ..χρειάζεται συνταγή (τι ηλίθιο μέτρο) αλλά μερικές φορές κανονίζεται με ένα τηλέφωνο σε έναν γιατρό από το φαρμακείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 18:53 Η gilie έγραψε: #65 22-06-05 18:53 μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : απορία: γιατί "το χάπι της επόμενης μέρας" θέλει συνταγή γιατρού? τέτοια ώρα τέτοια λόγια, άντε να βρεις γιατρό... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήξερα αυτό, απο τα φαρμακεια στα δίνουν έτσι αν δεν κάνω λάθος. Και άν γίνει η ιστορία παρασκευή βράδυ τι θα περιμένεις την Δευτέρα για να το πάρεις ? Τι χάπι της επόμενης μέρας είναι αυτό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:10 Ο antonis_wrx: #62 22-06-05 16:10 και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:12 Η Vkey έγραψε: #63 22-06-05 16:12 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:13 Ο Porcelain: #64 22-06-05 16:13 Χμ..χρειάζεται συνταγή (τι ηλίθιο μέτρο) αλλά μερικές φορές κανονίζεται με ένα τηλέφωνο σε έναν γιατρό από το φαρμακείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 18:53 Η gilie έγραψε: #65 22-06-05 18:53 μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:12 Η Vkey έγραψε: #63 22-06-05 16:12 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:13 Ο Porcelain: #64 22-06-05 16:13 Χμ..χρειάζεται συνταγή (τι ηλίθιο μέτρο) αλλά μερικές φορές κανονίζεται με ένα τηλέφωνο σε έναν γιατρό από το φαρμακείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 18:53 Η gilie έγραψε: #65 22-06-05 18:53 μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcelain Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Porcelain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 173 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 16:13 Ο Porcelain: #64 22-06-05 16:13 Χμ..χρειάζεται συνταγή (τι ηλίθιο μέτρο) αλλά μερικές φορές κανονίζεται με ένα τηλέφωνο σε έναν γιατρό από το φαρμακείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 18:53 Η gilie έγραψε: #65 22-06-05 18:53 μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ..χρειάζεται συνταγή (τι ηλίθιο μέτρο) αλλά μερικές φορές κανονίζεται με ένα τηλέφωνο σε έναν γιατρό από το φαρμακείο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 18:53 Η gilie έγραψε: #65 22-06-05 18:53 μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια φορα το χρειαστηκαμε πριν 2 χρονια που ακομη δεν επερνα εντισυλιπτικα, πηγαμε στο φαρμακειο και απλα ζητισαμε το χαπι της επομενης μερας, mind you δεν ειναι για χωρταση γιατι σου χαλαει τον κυκλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 19:04 Η Corpse Bride: #66 22-06-05 19:04 Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 22 Ιουνίου 2005 στις 20:25 Η gilie έγραψε: #67 22-06-05 20:25 Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina : Παλιοτερα το εδιναν χυμα στο κυμα, αλλα επειδη καποιοι το ειχαν κανει μεθοδο αντισυλληψης πλεον ζητανε συνταγη γιατρου.. Καλο ειναι παντως να εχει η κοπελα για καλο και για κακο μια συνταγη απο τον γυναικολογο της για ωρα αναγκης Στο θεμα μας, durex Click για ανάπτυξη... μαλλον καλα κανανε... στο θεμα μας, durex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
openopen Νεοφερμένο μέλος Ο openopen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 00:50 Ο openopen έγραψε: #68 23-06-05 00:50 Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vkey : Δίνεται χωρίς συνταγή γιατρού-εγώ έτσι το είχα πάρει- και λεγόταν Norlevo αν θυμάμαι καλά 8) Click για ανάπτυξη... Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 02:46 Ο weak and powerless: #69 23-06-05 02:46 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... Click για ανάπτυξη... μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2005 στις 22:17 Ο Γιάννης έγραψε: #70 23-06-05 22:17 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : ìÞðùò åðåéäÞ åßóáé áãïñÜêé; Click για ανάπτυξη... Λες να νομίζαν ότι το ήθελες για εσένα? Μπορεί κιόλας κάνε ένα πείραμα στείλε την κοπέλα σου να το ζητήσει να δούμε αν θα της το δώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_wrx Εκκολαπτόμενο μέλος Ο antonis_wrx αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 00:05 Ο antonis_wrx: #71 24-06-05 00:05 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : μήπως επειδή είσαι αγοράκι; Click για ανάπτυξη... λες να νόμιζε ότι το ήθελα για ιδιοκατανάλωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 01:36 Ο YoMaNaTiOn: #72 24-06-05 01:36 Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antonis_wrx : και εγώ ρώτησα σε 2 φαρμακεία και δεν μου δώσανε... οπότε σχεδόν εξακριβωμένο.. Click για ανάπτυξη... Respect στον φαρμακειατζή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:15 Ο weak and powerless: #73 24-06-05 17:15 κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάνα αξιόλογο σκουφί βρέθηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dt008 Νεοφερμένο μέλος Ο dt008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:32 Ο dt008 έγραψε: #74 24-06-05 17:32 Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από openopen : Norlevo Λέγεται. Εγώ θα προτείνω για προφυλακτικά τα Durex Natural . Από τα Duo έχω άσχημες αναμνήσεις με δερματολογικά προβλήματα :thumbsdown: Τα Stop είναι σαμπρέλες όχι προφυλακτικά Click για ανάπτυξη... όντως norlevo λέγεται και στοιχίζει περί τα 2 (ίσως και κάτι παραπάνω)... Εγώ είμαι fan των Duo με χρωματάκια..... με την πρώην μου, κλείναμε φώτα και βάζαμε στοιχήματα για το χρώμα τρελό γέλιο!!! (however, last minute τράβηγμα rulez..... αρκεί να μην έχεις κουμπάρο το Μητσοτάκη ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:33 Ο Valder έγραψε: #75 24-06-05 17:33 Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μωβ durex (τα λεπτούυυλια) Θυμάμαι τα κατανάλωσα και τα 12 σε 3-4 μέρες Κόντεψα να παθω αφυδάτωση μετά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 17:59 Ο weak and powerless: #76 24-06-05 17:59 Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dt008 : however, last minute τράβηγμα rulez Click για ανάπτυξη... last moment αλλά πολύ άγχος γμτ :/. και ποτέ δεν ξέρεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.741 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:02 Ο Valder έγραψε: #77 24-06-05 18:02 Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 18:41 Η Giovanna έγραψε: #78 24-06-05 18:41 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Joji lololo33 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : τι λε ρε! και θα αφήσω το πουλί μου να πεθάνει απο ασφυξία ; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless Διάσημο μέλος Ο weak and powerless αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 3.375 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:14 Ο weak and powerless: #79 24-06-05 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Valder : Απαγορεύεται η μέθοδος του τραβήγματος διοτι πριν απ την εκσπερμάτωση βγαίνει κι ενα άλλο υγρό γνωστό ως ξεροχύσι που περιέχει μεγάλη ποσότητα σπέρματος Click για ανάπτυξη... πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gilie Δραστήριο μέλος Η gilie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 696 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2005 στις 20:40 Η gilie έγραψε: #80 24-06-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless : πολύ επιστημονικός όρος αυτο το "ξεροχύσι" . τα είπαμε αυτά valder, τι να κάνουμε όμως :/. άντε, θα δοκιμάσουμε και τα μωβ τα durex και μετά κομμένο το schecks . Click για ανάπτυξη... αν το επιτρεψει ο γιατρος δεν υπαρχει λογος να μην παρει η κοπελα σου αντισυλληπτικα...εγω απο τοτε που τα ξεκινησα νιωθω τοσο ξεγνιαστη μ'αυτο το θέμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.