• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ποια οδοντόκρεμα χρησιμοποιείτε;

Ποια οδοντόκρεμα χρησιμοποιείτε;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 140)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    140
η λευκανση δεν ειναι καλη για τα δοντια τα καταστρεφη οταν κανουμε πολλες ...
https://www.rotise.gr/arthra/emfanisi/pio-leyka-dontia-choris-leykansi.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κάποια που να καίει κάπως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Colgate
AIM
Aquafresh
οποια απο αυτες τυχει...

Χρησιμοποιώ την AIM white system αυτή την περίοδο και γενικά έχω μέινει ευχαριστημένη.. :D Ο γιατρός βέβαια μου έχει κάνει και ένα καθαρισμό στα δόντια πριν από καιρο αλλά και πάλι όταν τα πλένω με αυτή διατηρούνται λευκά.

Εδώ και δυο μήνες έχω μεταβεί στην Parodontax (από φαρμακείο). Πλέον η Colgate μου φαίνεται υπερβολικά γλυκιά.

11715.jpg

-petros

Εγω την AIM για αστραφτεροτερα δοντια στη στιγμη!:P

Colgate :D

:P

crest!!! και εχει απεξω εναν καστορα!!!:P

Κάθε φορά αγοράζω διαφορετική μάρκα. Τώρα νομίζω πως έχω μία colgate.

colgate herbal,επιτελους μια οδοντοκρεμα που ειναι πραγματικα διαφορετικη σε σχεση με τις αλλες που η μυρωδια τους ειναι αδιαφορη.
Οσο για το αποτελεσμα;Ολες το ιδιος ειναι.Πολλες φορες αγοραζω προιοντα μονο και μονο επειδη καποιος ειχε την ιδεα να κανεις κατι διαφορετικο.
Νομιζω πως τετοιες ιδεες τις επιβραβευω ακομα και αν κλεινονται σε ενα σωληναριο οδοντοκρεμας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Who cares ; 'Ιλεος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Marvis Whitening Mint... :inlove:

Who cares ; 'Ιλεος.

συμφωνω συνηθως οποια ειναι σε καλυτερη τιμη-προσφορα στο supermarket δλδ στη τυχη.....(συνηθως oral-b νομιζω) αλλα ειλικρινα,γιατι να νοιαζει καποιον αυτο;;;

εγω χρησιμοποιω την aim white now συγκεκριμενα..εχω παρατηρησει οτι λευκαινει περισσοτερο τα δοντια.. :)

ρε παιδια μπορειτε να μου βρειτε τα συστατικα μιας συγκεκριμενης μαρκας οδοντοκρεμας?(λιγο ασχετο)

aim white system η aimw white now

Αλλάζω οδοντόκρεμα κάθε φορά, κάποτε άκουσα ότι πρέπει να την αλλάζεις γιατί τη συνηθίζουν τα βακτήρια, δεν ξέρω αν είναι σωστό, εγώ όμως κάθε φορά χρησιμοποιώ και άλλη, με προτίμηση αρκετές φορές να χρησιμοποιώ την Lacalute ή την Oulontent, ή και άλλες.

και εμένα η οδοντίατρος μου μου έχει πει να μην κάνω λεύκανση γιατί χαλάει το σμάλτο....
επίσης συμφωνώ πως τα πιο κίτρινα δόντια είναι πιο ανθεκτικά... το βλέπω από εμένα και την αδελφή μου...
είμαι 21 ετών και δεν έχω κάνει ακόμα, ευτυχώς, ούτε ένα σφράγισμα και κάτι άσχετο... δεν χρειάζομαι σιδεράκια
αντίθετα η αδελφή μου έχει κάνει ένα κάρο σφραγίσματα παρόλο που έχει πιο άσπρα δόντια

α τι ξέρετε για τις οδοντόπαστες του lidle, plus και dia?

είναι καλές?

οι συγκεκριμενες μονο για να πλυνεις τα ποδια σου κανουν καλο, αλλιως ειναι δηλητηριο

Δε βουρτσίζομαι.

εγω χρησιμοποιω την aim white now συγκεκριμενα..εχω παρατηρησει οτι λευκαινει περισσοτερο τα δοντια.. :)

κι εγω...αλλα κατα καιρους αλλαζω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back