ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ολές οι θάλασσες είναι βρώμμικες απ' ότι λένε αλλά εκεί τουλάχιστον δεν έχει πολύ κόσμο...και καταλαβαίνεις γιατι είναι πιο καθαρά!
Βέβαια πληρώνεις πιο ακριβή είσοδο απο τις άλλες παραλίες εκεί γύρω...διαλέγεις και πέρνεις...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξέρω παιδιά αν είναι καθαρή η όχι πάντως είναι η καλύτερη παραλία που έχω πάει εδώ κοντά.κυριολεκτικά είναι σαν πισίνα.είναι απίστευτα εκεί.εγώ όποτε είναι να πάω για μπάνιο εκεί πηγαίνω!!!!!!!!
Για ποιά παραλία μιλάς καλέ?
Πόρτο Γερμενό ή Αστέρα???

Neraida
Επιφανές μέλος

Μας δουλευετε μωρε?!

Ολες αυτες ειναι αθλιες!
Και ναι οντως ισχυει..οτι μονο το Πορτο Γερμανος θεωρηθηκε καθαρη στην Αττικη...
Καλα σας μπανια!

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι ο Αστερας που πληρωνεις τον κουκο αηδονι ειναι καθαρη...ενω η πλαζ Βουλιαγμενης πιο διπλα ειναι βρωμικη...!!!!
Μας δουλευετε μωρε?!
Ολες αυτες ειναι αθλιες!
Και ναι οντως ισχυει..οτι μονο το Πορτο Γερμανος θεωρηθηκε καθαρη στην Αττικη...
Καλα σας μπανια!![]()
Δεν είπα αυτό εγώ! Είπα πως έχει λιγότερο κόσμο εκεί και σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά!

Neraida
Επιφανές μέλος

Εκτος πια εαν πλεον δεν ισχυει κατι τετοιο....και δεν παταει κανεις....
Ολα αυτα ειναι σχετικα....
Νινα ολες τα ιδια χαλια ειναι....Μην εχεις αυταπατες...
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Λεπον....οσες φορες ειχα παει εγω..και καθημερινες μαλιστα...μονο λιγο κοσμο δεν ειχε.....
Εκτος πια εαν πλεον δεν ισχυει κατι τετοιο....και δεν παταει κανεις....
Ολα αυτα ειναι σχετικα....
Νινα ολες τα ιδια χαλια ειναι....Μην εχεις αυταπατες...
Το ξέρω απλά λένε ότι σε παραλίες που δεν έχει πολύ κόσμο για λόγους υγειηνής είναι καλύτερα!
Έτσι όπως έχουμε καταντήσει καλύτερα να μην πηγαίνουμε πουθενά εντός Αττικής...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Kαι που είναι το Πόρτο Γερμανό;

nina μου δεν πιστεύω οτι συμβαίνει αυτό με τον Αστέρα.. παραλίες που δεν έχουν κόσμο είναι, είτε γιατί είναι βρώμικες, είτε τις έχουν κάνει ιδιωτικές με τρελή είσοδο

Κι έχουμε και τόσες άλλες.
stavros_
Δραστήριο μέλος

Πόσο έχει το εισιτήριο φέτος στις 2 αυτές παραλίες? Ξέρει κανείς?
Neraida
Επιφανές μέλος

stavros_
Δραστήριο μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Χωρίς πλάκα.. εμένα το "χωριό" μου (που έχει και απίστευτες παραλίες) είναι 500 χλμ από 'δω!
Θα μου πείτε ρε παιδιά που είναι αυτό το Πόρτο Γερμανό;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για τους Αθηναιους που το κανουν το καταλαβαινω, αλλα αμα εχεις συνηθισει να πηγαινεις στην καλυτερη παραλια του κοοοοοοοοοΖΖΖμου τζαμπε, σου καθεται διπλα ασχημα.
Για εκδρομουλες τυπου Αγκιστρι, Πορο κτλ τι εχετε να προτεινετε? Και πειτε αμα θετε ποσες ωρες ειναι το καθενα και με τι μεσο παμε (πλοιο αι γκες

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι Νίνα, ο Αστέρας είναι κάπως καλύτερα από τον ΕΟΤ Βουλιαγμένης. Έχεις δίκιο.
Πόσο έχει το εισιτήριο φέτος στις 2 αυτές παραλίες? Ξέρει κανείς?
Πέρσι είχε απο 20-25 ευρώ ανά άτομο! Φέτος δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει...σύν ότι πληρώνεις και 5 ευρώ στο πάρκιν αν δεν βρείς να παρκάρεις...παρ' όλα αυτά εγώ την βρίσκω εκεί...αλλά δεν είναι για κάθε μέρα! Είπαμε...μην τρελαθούμε κιόλας!
Να πλερωσω για να κανω πλιτς πλιτς στις βρωμιες του αλλου, δεν το κανω με τιποτα.
Για τους Αθηναιους που το κανουν το καταλαβαινω, αλλα αμα εχεις συνηθισει να πηγαινεις στην καλυτερη παραλια του κοοοοοοοοοΖΖΖμου τζαμπε, σου καθεται διπλα ασχημα.
Για εκδρομουλες τυπου Αγκιστρι, Πορο κτλ τι εχετε να προτεινετε? Και πειτε αμα θετε ποσες ωρες ειναι το καθενα και με τι μεσο παμε (πλοιο αι γκεςαλλα ποσο συχνα δρομολογια παιζουν κτλ?).
Σου προτείνω να πάς στην Αίγινα και συγκεκριμένα στην περιοχή Πέρδικα...εκεί θα κάνεις το μπανάκι σου στις παραλίες που έχει και είναι και πολύ καθαρά...καθώς και θα φάς πολύ καλό ψαράκι στο γραφικό λιμανάκι που έχει...
Για Αίγινα έχει καθημερινά πολλά δρομολόγια ότι ώρα θές....δές εδώ τα δρομολόγια
Αν δείς για Σάββατο π.χ. έχει πάνω απο 30 δρομολόγια όλες τις ώρες!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Πέρσι είχε απο 20-25 ευρώ ανά άτομο! Φέτος δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει...σύν ότι πληρώνεις και 5 ευρώ στο πάρκιν αν δεν βρείς να παρκάρεις...παρ' όλα αυτά εγώ την βρίσκω εκεί...αλλά δεν είναι για κάθε μέρα! Είπαμε...μην τρελαθούμε κιόλας!

Εεεε θα τρελαθούμε τελείως!
Δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο, που μετά απ΄όσο λες, δεν έχει κόσμο.
Έλεος!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Και υπαρχει εστω λιγος κοσμος που παει??
Ειναι τρελοι αυτοι οι Ρωμαιοι..
(Μερσι για το λινκι!)
io-io
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.