ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά παντού υπάρχει το ακριβό και παντού το φτηνό! Διαλέγεις και πέρνεις!
Ο καθένας ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση & το γούστο του πράττει εξίσου ανάλογα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Ναι σωστά είναι ακριβά και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό!
Ο καθένας ανάλογα με την οικονομική του κατάσταση & το γούστο του πράττει εξίσου ανάλογα!
Οικονομικη κατασταση σιγουρα οχι...γουστο σιγουρα ναι...

Να πληρωσω ειδοδο σε παραλια?!...Το εκανα μια φορα και εναν καιρο οταν δεν ηξερα...μερσι μποκου δε θα παρω....
Τα γουστα μου ειναι αλλα....προτιμω να φαω τα λεφτουδακια μου σε καφεδες, μπυρες, ουζα και ποικιλιες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σωστά είναι ακριβά και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό!
Για μένα είναι από ένα σημείο και μετά γελοίο να πληρώνεις για μία παραλία. Ειδικά κάποια ποσά είναι απαράδεκτα. Οκ, δέχομαι να έχει κάποιο κέντρο ή σύλλογος τις δικές του παραλίες, αλλά συγνώμη, να πάω στο τάδε ιν μέρος για να δώσω 10 για την είσοδο, 10 για τις ξαπλώστρες, άλλα 10 για το Parking, και πάει λέγοντας; Δε σφάξανε. Κι ελπίζω να μην επεκταθεί το φαινόμενο.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το υποστηρίζω σε καμία περίπτωση...ένα καλοκαίρι είχα τσακωθεί με πολλούς γιατί η ιδέα μου είχε κάτσει στραβά και περίμενα τον 15 Αυγουστο για να πάω για μπάνιο!

Προτειμώ και εγώ να τα φάω στα ουζάκια και στα όστρακα παρά αυτό!
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

... δηλαδή για να πάτε θάλασσα πληρώνεται είσοδο?
δηλαδή είναι ιδιωτικές?
Φυσικά. Πως θα βγάλει λεφτά ο φτωχός καταπατητής-λαμόγιο;;;
stavros_
Δραστήριο μέλος

Ειδκά εσύ Ηρώ ναι! Μόνο ΑύγουστοΔηλαδή ρε Σταύρο τι προτείνεις, να κάνουμε μπάνιο τον Αύγουστο;
Χωρίς πλάκα.. εμένα το "χωριό" μου (που έχει και απίστευτες παραλίες) είναι 500 χλμ από 'δω!

Για τους άλλους, πρότεινα να πάνε στα χωριά τους για μόνιμα...
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά. Πως θα βγάλει λεφτά ο φτωχός καταπατητής-λαμόγιο;;;
καλά αλλά πως γίνετε οι παραλίες να ανήκουν κάποιου?
stavros_
Δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

... δηλαδή για να πάτε θάλασσα πληρώνεται είσοδο?
δηλαδή είναι ιδιωτικές?
Στην Αττικη ετσι γινεται...αλλα και ετσι να μη γινει, εαν υπαρχουν μπιτς μπαρ και ειναι οργανωμενα (ανα την Ελλαλδα) σου χρεωνουν την ομπρελα και τις σεζλον!
Στη Χαλκιδα παντως που προσπαθησαν να το κανουν δεν τους βγηκε σε καλο...(και για να ειμαι ακριβης...απο τα 5 μαγαζια ...ενα προσπαθησε να το περασει..να πληρωνει ο αλλος σεζλον και ομπρελες και ηταν Αθηναιος! Πηρε τα τετοια της η γκομενα....εννοειται...αδειο συνεχεια...εκτος απο κατι μουρλους Αθηναιους που τα σ/κ δεν εβρισκαν αλλου και πηγαιναν εκει και τα εδιναν...)
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

καλά αλλά πως γίνετε οι παραλίες να ανήκουν κάποιου?
Πως δε γίνεται; Αν έχεις "φιλίες" με τους δήμους όλα γίνονται... Πουλάς αέρα και γίνεσαι πλούσιος

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Αττικη ετσι γινεται...αλλα και ετσι να μη γινει, εαν υπαρχουν μπιτς μπαρ και ειναι οργανωμενα (ανα την Ελλαλδα) σου χρεωνουν την ομπρελα και τις σεζλον!
Στη Χαλκιδα παντως που προσπαθησαν να το κανουν δεν τους βγηκε σε καλο...(και για να ειμαι ακριβης...απο τα 5 μαγαζια ...ενα προσπαθησε να το περασει..να πληρωνει ο αλλος σεζλον και ομπρελες και ηταν Αθηναιος! Πηρε τα τετοια της η γκομενα....εννοειται...αδειο συνεχεια...εκτος απο κατι μουρλους Αθηναιους που τα σ/κ δεν εβρισκαν αλλου και πηγαιναν εκει και τα εδιναν...)
οκ ομπρέλες και κρεβατάκι πληρώνουμε και εμείς αλλά τα χρήματα τα παίρνει το δημαρχείο όχι κάποιος ιδιώτης. Αλλά όχι και είσοδο...

Neraida
Επιφανές μέλος

Κοιτα απο Δημο λογικα παιρνουν τα δικαιωματα εκμεταλλευσης και προφανως πληρωνουν κατι σαν "νοικι" οι επιχειρηματιες...
Αλλα τα λεφτα τα βγαζουν απο τις παραγγελιες...ειναι γελοιο να πληρωνω και ομπρελα και σεζλον και μετα να πληρωνω και για τον καφε και για το νερο και για ο,τι αλλο παρω....
Εγω γι αυτο το λογο και μονο το εχω κοψει να πληρωνω για σεζλον και ομπρελες...εκτος πια εαν ειμαι καπου διακοπες και παντου ισχυει το ιδιο.....
commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χεχε!!!
Κοιτα απο Δημο λογικα παιρνουν τα δικαιωματα εκμεταλλευσης και προφανως πληρωνουν κατι σαν "νοικι" οι επιχειρηματιες...
Αλλα τα λεφτα τα βγαζουν απο τις παραγγελιες...ειναι γελοιο να πληρωνω και ομπρελα και σεζλον και μετα να πληρωνω και για τον καφε και για το νερο και για ο,τι αλλο παρω....
Εγω γι αυτο το λογο και μονο το εχω κοψει να πληρωνω για σεζλον και ομπρελες...εκτος πια εαν ειμαι καπου διακοπες και παντου ισχυει το ιδιο.....
κάτι που δεν κατάλαβα είναι υποχρεωτικό να ενοικιάσεις ομπρέλα και κρεβατάκι ?

Μιλατε συγκεκριμενα για Αττικη ετσι?

Γιατι γενικοτερα στην Ελλαδα νομιζω οτι υπαρχουν πααααρα πολλες παραλιες που ειναι πολυ καθαρες και με καθαρη θαλασσα.
Παντως κι εγω οπως το γιδι, το να πληρωσω για να παω σε μια παραλια το θεωρω αδιανοητο.
Και σε κατι αλλα μερη που διαφοροι (δεν ξερω κατ ποσο νομιμοι) πιανουν τα 2/3 της παραλιας με ξαπλωστρες και δεν μπορεις να σταθεις με τρελαινει.
Ποτε θα τις βρουν ολες μεσα στην θαλασσα..
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

τελικα που είναι το πορτο γερμενο και πως πας????
Εδω Zanin μου εχει εναν χαρτη και καπως μπορεις να δεις πως πας εκει απο Αθηνα.
https://www.vilia.org/div/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=41
zanin
Διάσημο μέλος

καθημερινες/ m σαβατοκυριακο
yabanaki 5,5 6,5 ευρω
αστερας γλυφάδας 6ε 10euro
βουλα ά και ΄β 5euro/ 6
αστερας βουλιαγ 15 25
αλιμος ελευθερη είσοδος ξαπλωστρα 4 ευρω καθημερινη 7 σβκ.
εδεν, λιμανακια, καβουρι, θυμάρι, χάρακας, κάλαμος, κακια θάλασσα..... free
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.