Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, κι εγώ ήθελα να συμπληρώσω για τον Αστέρα Βουλιαγμένης... 25 ευρώ;;;;![]()
Kαι το τραγικο ξερεις ποιο ειναι?
ΤΟ οτι κανει 25ευρω, ενταξει μπορει να εξηγειται αν η παραλια ειναι με αμμο απο το Dubai και πετρουλες απο το χωριο "Chan Kom" των Μαγια ενω το νερο της θαλασαας προφανως ειναι πιο ελαφρυ σαν το Ιολη που ειναι για οποιον κανει διαιτα.Οσο πιο πολυ κολυμπας τσιτωνει τον ποπο.
Τεσπα, περαν αυτου, το κουλο ειναι οτι ενω εχει τετοια εισοδο, υπαρχουν πολλοι που πηγαινουν (το ξερω απο φιλους που με κανουν να απορω για το τι μ@λακια δερνει τον κοσμο) τα ακουμπανε, και μετα σκεφτονται γιατι την επομενη εβδομαδα τα βγαζουν περα ισα - ισα.
Εμ...οταν ρε φιλε (μιλαω για τον φιλο μου) μου πας με την κοπελα, θες να της το παιξεις μουρη και της πληρωνεις και το δικο της (50ευρα μεχρι εδω) και μεσα στην πλαζ ολο και για κατι αλλο τα ακουμπας, και καταλαβαινεις οτι ενα μπανιο σου κοστισε 70+ευρω, τι να σου κανω?
Τι παραπονιεσαι?
Δεν μιλαω για οσους το εχουν λυσει το οικονομικο.Αυτοι μπορουν να πανε και στις μπαχαμες για διημερο τι να λεει?
Ειναι αυτο που λεμε τραβατε με και ας κλαιω.
Δεν φτανει που εκμεταλευονται τις παραλιες που ανηκουν σε ολους μας στο φιναλε, τους κανουμε και μαγκες ακουμποντας τους τα 25αρια ετσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παράλογο;
sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλα δεν εχει ξαπλωστρες κ τετοια εχει μαγαζακια ταβερνουλες κ τετοια να αραξεις αλλα στην παραλια πας με τις πετσετούλες σου κ την ομπρελίτσα σου.ούτε ξαπλώστρες να πληρώνεις ουτε είσοδο.
Guest 990498
Επισκέπτης

stavros_
Δραστήριο μέλος

ξεκιναμε εισιτηριο 7 ευρω ...
ξαπλωστρες 5 ευρω
καφες 4 ευρω
νερο 1 ευρω
συνολο 17 ευρώ!!!
Ημαρτον!!
Ουτε Κοπα Καμπανα να μουνα

ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 2008
ΔΕΛΤΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

πηγα σημερα στο γιαμπανακι στη βαρκιζα, και το μετανιωσα οικτρα
ξεκιναμε εισιτηριο 7 ευρω ...
ξαπλωστρες 5 ευρω
καφες 4 ευρω
νερο 1 ευρω
συνολο 17 ευρώ!!!
Ημαρτον!!
Ουτε Κοπα Καμπανα να μουνα
Και γιατί δεν πήγες δίπλα ακριβώς από το yabanaki που η παραλία είναι πάνω κάτω ίδια αλλά ελεύθερη; (δεν έχει απλώς ξαπλώστρες)
συμβουλή για την επόμενη φορά...

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Υπαρχουν παραλιες χωρις εισοδο, διπλα απ'αυτες με την εισοδο, και βλεπεις οτι οι περισσοτεροι θελουν να πανε να πληρωσουν για να πλατσουρισουν 10 μετρα παραπερα, στα ιδια βρωμονερα.
Επιπλεον δεν καταλαβαινω το εξης.. Εστω οτι αποφασισα οτι ειμαι λαρτζ και θα πληρωσω και την εισοδο μου γιατι ετσι γουστερνω. Γιατι θα πρεπει επιπλεον να παρω το νερο 1 ευρω, το σαντουιτς 3, την ξαπλωστρα 5 κτλ κτλ.. οταν μπορω πολυ απλα να χω παρει ξηρα τροφη και νερα απ'το σπιτι, και ν'απλωσω την ψαθα μου κατω. Ολα αυτα στο πνευμα του "προσπαθω να κανω οικονομια οπου μπορω", γιατι αμα εχω το χρημα για (ανουσιο) ξοδεμα δεν χρειαζονται γκρινιες, κι αμα γκρινιαζω για ολα αυτα καλυτερα να μην ξοδευω ανουσια το χρημα μου..οχι?
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Και γιατί δεν πήγες δίπλα ακριβώς από το yabanaki που η παραλία είναι πάνω κάτω ίδια αλλά ελεύθερη; (δεν έχει απλώς ξαπλώστρες)
συμβουλή για την επόμενη φορά...![]()
Η οποία μάλιστα είναι και πολύ καλή και πολύ καθαρή. Δοκιμασμένα!

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μου φάνηκε πολύ καθαρή αν πας στα βαθιά. Πιάνει κύμα βέβαια, αλλά ωραία θάλασσα και αργεί να βαθύνει. Η τριγύρω περιοχή πολύ όμορφη, με καφετέριες, ταβερνάκια, σουβλατζήδικα... γενικά ατμόσφαιρα νησιού λίγο έξω απ' την Αθήνα.

Lovely_Bitch
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

ερώτηση: πώς πάμε στην Ψάθα με τουτού? ξέρει κανείς???
love_angel
Επιφανές μέλος

εγω απο κορινθο και κατω κανω μπανιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Στον δρόμο μετά την Βούλα προς Σαρωνίδα...ακριβώς κάτω από το Βινύλιο. Δεν είναι παραλία. Πρέπει να σκαρφαλώσεις. Είναι σπηλιές. Και είναι φανταστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω ποιές είναι καθαρές ή όχι...αλλά σίγουρα αυτή που πήγαινα το καλοκαίρι δεν είναι βρώμικη...
Στον δρόμο μετά την Βούλα προς Σαρωνίδα...ακριβώς κάτω από το Βινύλιο. Δεν είναι παραλία. Πρέπει να σκαρφαλώσεις. Είναι σπηλιές. Και είναι φανταστικά!![]()
Η αναζήτηση της τέλειας παραλίας
adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαρωνίδα και Ανάβυσσος μακράν λοιπόν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.