Ποια/ποιες δεκαετία/δεκαετίες είναι πιο γοητευτική/γοητευτικές για σας;

• Thread starter Thread starter Guest 881237
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το 70-90 νομίζω ήταν μια πολύ ωραία περίοδος να ζήσεις ως νέος (δηλαδή κάποιος που γεννήθηκε το 50)

Η δεκαετια του 90 !η μουσικη ,η διαθεση ολα!

Οι πατεραδες μας περασαν καλα 60ς με 90ς με αισιοδοξια και πιστη στα ονειρα τους,εμεις σαν νεοι τα 90ς ητανε πολυ πυρκαβλα και μεχρι το 2004 μετα η κατρακυλα και το χαος

Σίγουρα τα 80ς και 90ς ήταν πολύ καλά (εγώ θα πω και τα 00ς και 10ς άσχημα δεν ήταν κάθε άλλο).

τα 80s ήταν τα ελληνικά 60s. εγώ έζησα πιο έντονα, και ως ενήλικος, τα 90s που ήταν τα ελληνικά 70s. καλά πρέπει να ήταν. πολλές αυταπάτες. μικρόκοσμοι. δεν θυμάμαι πολλά.

Από άποψη διασκέδασης στο μυαλό όλων υπάρχουν μόνο τα 80s-90s. Τα γνωστά που ακούμε από τους μεσήλικες «η εποχή όπου τα μαγαζιά ήταν φίσκα ακόμα και τις καθημερινές». Υπήρχαν τότε άτομα που αυτό ήταν η ζωή τους όλη κάθε μέρα. Δουλειά το πρωί, σερί ύπνος μεσημέρι-βράδυ και μετά βουρ έξω μέχρι τα ξημερώματα. Πράγματα που για εμάς ακούγονται τελείως άγνωστα.

Από άποψη διασκέδασης στο μυαλό όλων υπάρχουν μόνο τα 80s-90s. Τα γνωστά που ακούμε από τους μεσήλικες «η εποχή όπου τα μαγαζιά ήταν φίσκα ακόμα και τις καθημερινές». Υπήρχαν τότε άτομα που αυτό ήταν η ζωή τους όλη κάθε μέρα. Δουλειά το πρωί, σερί ύπνος μεσημέρι-βράδυ και μετά βουρ έξω μέχρι τα ξημερώματα. Πράγματα που για εμάς ακούγονται τελείως άγνωστα.
Σε ποιότητα ζωής 80ς-90ς στο πιο παλιακό, στο πιο μοντέρνο 00ς-10ς που ήταν η δική μου εποχή. Εγώ θα έλεγα 00ς συνολικά φοβερή δεκαετία και 10ς είχε ακόμη καλά στοιχεία.

Τα 80s και τα 90s πέρα από το ντύσιμο ήταν παρόμοια.
Στα late 90s όπως τα θυμάμαι σαν παιδί Υπηρχε γενική αισιοδοξία, οι νέοι εβγαζαν χρήματα, υπήρχε πάθος για ζωή και διασκέδαση, δεν υπήρχε ίντερνετ,
Οι παππούδες που πέρασαν πολέμους και πείνα ζούσαν ακόμα οπότε υπήρχε και το στοιχείο γείωσης στον κόσμο, μια ισορροπία ανάμεσα στο παλιό που έφευγε και το νέο που ερχόταν.
Τώρα αυτό δεν υπάρχει γιατί οι σημερινοί παππούδες ήταν οι νέοι των 80s. Η γενιά της ευδαιμονίας.

Τα 00s ήταν κι αυτά καλά
Μετά τα 10s o κόσμος χάλασε πολύ

Πάντως το ρεζουμέ - κοινή παραδοχή είναι οτι τα 20s είναι σκατά κι απόσκατα. :popeanim: :hehe:

Back