Jim4ever
Νεοφερμένο μέλος
Ο Jim4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.

27-12-24

18:09
επειδη τον τελευταιο καιρο κανω πολυ overthinking και με τοση πολυ πληροφορια και αποψεις που μαζευω απο τον κοσμο γυρω μου εχω φτασει σε ενα σημειο που δε ξερω το νοημα και τι αξιζει πραγματικα σε αυτη τη ζωη, εσεις σε τι φαση βρισκεστε και σε τι συμπερασμα εχετε καταληξει πλεον?
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

27-12-24

18:18
Στα ίδια σκατά, μπρο. Δεν ζούμε και στην καλύτερη περίοδο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-12-24

18:38
Δεν υπαρχει νοημα. Ολοι οι ανθρωποι ειναι σκατά. Μετα την ηλικία των 5 δεν υπαρχει το ενας για ολους και ολοι για εναν, αλλά το θα σε πατήσω για να μη πατήσεις εμένα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

27-12-24

18:48
Καλωσήρθες. Αυτα συζηταγα χτες με μια γκόμενα από Ασία. Της λεω θέλω να τα γαμήσω όλα (μεταφορικά) και να κατέβω Ταιλάνδη να ζήσω επιτέλους ζωή. Στην ηλικία μου αυτή.επειδη τον τελευταιο καιρο κανω πολυ overthinking και με τοση πολυ πληροφορια και αποψεις που μαζευω απο τον κοσμο γυρω μου εχω φτασει σε ενα σημειο που δε ξερω το νοημα και τι αξιζει πραγματικα σε αυτη τη ζωη, εσεις σε τι φαση βρισκεστε και σε τι συμπερασμα εχετε καταληξει πλεον?
Και μου απαντάει στα ίσα: "Κάντο! Γιόλο, φακ ιτ."
Νιώσαμε και οι δυο τόσο ελεύθεροι, στο λεω φίλε ο κόσμος ψάχνει απελευθέρωση απο πολλά.
Η μάνα μας δε μας γέννησε ούτε για καθωσπρεπισμούς, ούτε για να πληρωνουμε, ούτε για να είμαστε κολλημένοι πίσω από ένα γραφείο μες την κατάθλιψη.
Βέβαια τα "γιόλο" θέλουν και μαρούλι για να γίνουν, αλλά οκ σιγά σιγά, ανάλογα τις δυνατότητες του καθενός.
Πλέον έχω αρχίσει και την παίρνω πολύ παιχνιδιάρικα τη ζωή αδερφέ, μετα απο ενα κάρο προβλήματα υγείας και άγχη.
Να πάνε να γαμηθούνε όλα και όλοι οσοι δεν αξίζουν.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

27-12-24

18:50
Νεαρέ, με εκνευρίζεις και με στεναχωρείς ταυτόχρονα, γιατί:Δεν υπαρχει νοημα. Ολοι οι ανθρωποι ειναι σκατά. Μετα την ηλικία των 5 δεν υπαρχει το ενας για ολους και ολοι για εναν, αλλά το θα σε πατήσω για να μη πατήσεις εμένα
Πότε πρόλαβες στα 17 σου να δημιουργήσεις τέτοια αντίληψη για τον κόσμο και, το κυριότερο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σκατά και δεν θα σε πατήσουν όλοι. Η προπαγάνδα που γίνεται από τα ΜΜΕ δεν αφορά μόνο στην πολιτική, την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών, των φύλων, της Θρησκείας κ.λπ.
Αφορά και στις ανθρώπινες σχέσεις. Από παντού σε βομβαρδίζουν καθημερινά για την σκατίλα του κόσμου, βλέπεις μόνο αρνητικές ειδήσεις παντού, σε σελίδες στα σόσιαλ σου λένε να πάρεις ένα ζώο γιατί οι άνθρωποι δεν αξίζουν, κανονικοποιούν και ρομαντικοποιούν την αντικοινωνικότητα, την κατάθλιψη και τόσα άλλα.
Νομίζεις αυτό γίνεται τυχαία; Όχι, βέβαια... σε θέλουν απελπισμένο, σε θέλουν απομονωμένο, θέλουν να μην εμπιστεύεσαι κανέναν, να περιμένεις ότι όλοι θα στη φέρουν. Φοβούνται ανθρώπους που νοιάζονται ο ένας τον άλλον και αγωνίζονται για έναν σκοπό, για αυτό και έχουν κάνει ανέκδοτο όλες τις ιδεολογίες (ακόμα και αυτές που σιχαίνομαι, καλύτερα να υπάρχουν από το τίποτα) και έχουν Θεοποιήσει τον νιχιλισμό. Θα στο πω και θρησκευτικά, αυτή είναι η δουλειά του Διαβόλου (αυτού που διαβάλει, ετυμολογικά.)
Χωρίς παρεξήγηση, και σε εσένα και σε όλους που βλέπουν έτσι τα πράγματα:
Βλάκες, συνέλθετε. Δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση. Βρείτε σωστούς ανθρώπους και αναπτύξτε ισχυρούς δεσμούς αδελφοσύνης.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

27-12-24

18:53
Με 2 ωρες στριπτιζ και παιχνιδάκια απο βραζιλιάνα προβοσκίς την πρωτοχρονιά, θα δεις τι δεσμούς αδελφοσύνης θα αναπτύξω.Χωρίς παρεξήγηση, και σε εσένα και σε όλους που βλέπουν έτσι τα πράγματα:
Βλάκες, συνέλθετε. Δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση. Βρείτε σωστούς ανθρώπους και αναπτύξτε ισχυρούς δεσμούς αδελφοσύνης.
Αδελφοσυνότατους.
Αχ 2025 είμαι έτοιμη, έλα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

27-12-24

18:55
Με 2 ωρες στριπτιζ και παιχνιδάκια απο βραζιλιάνα προβοσκίς την πρωτοχρονιά, θα δεις τι δεσμούς αδελφοσύνης θα αναπτύξω.
Αδελφοσυνότατους.
Αχ 2025 είμαι έτοιμη, έλα.
Mίλα της για τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Ελλάδας-Μπραζίλιας. Μας αγαπάνε. Από τους λίγους λαούς του κόσμου.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-12-24

18:57
Δε θα μπορώ να μιλάω με γεμάτο στόμα παλικάρι μου.Mίλα της για τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Ελλάδας-Μπραζίλιας. Μας αγαπάνε. Από τους λίγους λαούς του κόσμου.![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

27-12-24

19:03
Γιατι στα 18 χρόνια ζωής μου έχω περάσει χειρότερα απο την πλειονότητα των συνομήλικών μου, μη το παρατραβω και πω των ανθρώπων γενικότερα.Νεαρέ, με εκνευρίζεις και με στεναχωρείς ταυτόχρονα, γιατί:
Πότε πρόλαβες στα 17 σου να δημιουργήσεις τέτοια αντίληψη για τον κόσμο και, το κυριότερο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σκατά και δεν θα σε πατήσουν όλοι. Η προπαγάνδα που γίνεται από τα ΜΜΕ δεν αφορά μόνο στην πολιτική, την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών, των φύλων, της Θρησκείας κ.λπ.
Το μόνο πράγμα που έλαβα ήτανε τα αρχίδια τους. Όταν είσαι εκεί για τους παντες, χωρίς διακρίσεις, και δίνοντας τους ό,τι θέλουν, και εκείνοι στην πιο ευάλωτή σου στιγμή σε γράφουνε ΚΑΝΟΝΙΚΌΤΑΤΑ, ε, και εσύ θα σπάσεις.
Πρώτη μέρα στη κλινική μια μου έστειλε μηνυμα να βοηθήσω με την χημεία με ενα πολυ ψευτικο "περαστικα" σα να ήταν αγγαρεία.
Ε, όταν οι συνομήλικοι μου είναι σκατα, σκατα θα ειναι και οι λιγο μεγαλυτεροι, και οι μεγαλυτεροι, και οι πολυ μεγαλυτεροι. Εννοειται δεν ειναι όλοι έτσι, αλλα ειναι ηλίθιο να πιστευουμε πως η μειονοτητα ειναι σκατα
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.110 μηνύματα.

27-12-24

19:19
Να έχεις λεφτά και να ζεις σαν την Τούνητι αξιζει πραγματικα σε αυτη τη ζωη
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Προσωπικά τώρα ντύνομαι για να βγω! Θα γίνω ξανά ένα κουκλάκι ζωγραφιστό!εσεις σε τι φαση βρισκεστε

Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-12-24

19:21
Νταξει για να λέμε την αλήθεια τον καταλαβαινω τον νεαρό. Για τον περισσότερο κόσμο οι δυσκολίες είναι μεσοβραχυπροθεσμες.
Αμα σε πατησει στο λαιμό μακροπρόθεσμα και απο παιδί, όντως αλλάζει κάπως η οπτική για τη ζωή νομοτελειακά.
Δε μπορεί δηλαδή αμα αύριο πάω και πιω μια σειρά καρτέλες ζαναξ και την κάνω κέντημα τη ζωή, και πιάσουν τα κοκτέηλ της αγωγής, να έχω απαίτηση μια καρκινοπαθης στα 20 της να μη γκρινιάξει πχ.
Υπάρχει η προοπτική μου στη ζωή και η προοπτική του άλλου.
Για να τα βλέπει έτσι, κάτι έχει περάσει. Κάτι συμβαίνει από πίσω.
Αμα σε πατησει στο λαιμό μακροπρόθεσμα και απο παιδί, όντως αλλάζει κάπως η οπτική για τη ζωή νομοτελειακά.
Δε μπορεί δηλαδή αμα αύριο πάω και πιω μια σειρά καρτέλες ζαναξ και την κάνω κέντημα τη ζωή, και πιάσουν τα κοκτέηλ της αγωγής, να έχω απαίτηση μια καρκινοπαθης στα 20 της να μη γκρινιάξει πχ.
Υπάρχει η προοπτική μου στη ζωή και η προοπτική του άλλου.
Για να τα βλέπει έτσι, κάτι έχει περάσει. Κάτι συμβαίνει από πίσω.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-12-24

19:22
Η ζωή είναι ωραία
Όχι όμως για όλους!
Προσωπικά, δεν την αγαπώ την ζωή. Ακόμα κι αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πεθάνω αύριο, κλάιν. Ειλικρινά δεν θα με ένοιαζε
Όχι όμως για όλους!
Προσωπικά, δεν την αγαπώ την ζωή. Ακόμα κι αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πεθάνω αύριο, κλάιν. Ειλικρινά δεν θα με ένοιαζε

nearos
Επιφανές μέλος

27-12-24

19:25
Θα με ενοιαζε εμενα. Δε θα μπορουσα να νευριαζω ανθρωπους με την παρουσια μουΠροσωπικά, δεν την αγαπώ την ζωή. Ακόμα κι αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πεθάνω αύριο, κλάιν. Ειλικρινά δεν θα με ένοιαζε![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-12-24

19:29
That's so depressively hot. Kinda...Προσωπικά, δεν την αγαπώ την ζωή. Ακόμα κι αν κάποιος μου έλεγε ότι θα πεθάνω αύριο, κλάιν. Ειλικρινά δεν θα με ένοιαζε![]()
Χαλάρωσε ομως με το θάνατο μωρέ, ζήσε μια μέρα ακόμα ή και περισσότερες, και γάμα τα όλα. Στο χρωστάς.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

27-12-24

19:30
Διαφωνώ κάθετα.
καθώς με έφερε ένας άνθρωπος στον κόσμο που από τα 8 μέχρι τα 15-16 του πάλευε με τον καρκίνο, όπου δεν ήξεραν καν πως λέγεται τότε.
ζει μια ζωή που δεν διάλεξε και που παλεύει να την αλλάξει
δεν ξέρω πιο καλοσυνάτο άνθρωπο στη ζωή μου και αισιόδοξο.
Η ζωή σου ρίχνει τα σκατα, αλλα αν έχεις την ευκαιρία και ΖΕΙΣ και έχεις την υγεία σου, όλα μπορείς να τα αλλάξεις
Και πείτε με τοξική
Στα τέτοια μου
καθώς με έφερε ένας άνθρωπος στον κόσμο που από τα 8 μέχρι τα 15-16 του πάλευε με τον καρκίνο, όπου δεν ήξεραν καν πως λέγεται τότε.
Η ζωή σου ρίχνει τα σκατα, αλλα αν έχεις την ευκαιρία και ΖΕΙΣ και έχεις την υγεία σου, όλα μπορείς να τα αλλάξεις
Και πείτε με τοξική
Στα τέτοια μου
Valder
Τιμώμενο Μέλος

27-12-24

19:31
Να ταν όλες οι τοξικές σαν εσένα.Διαφωνώ κάθετα.
Και πείτε με τοξική
Στα τέτοια μου
Εσυ αναγνωρίζεις το Σκοτάδι αλλά ελπίζεις για το Φως.
Δεν εισαι τυφλα στα φωτα.
Εχει διαφορά, δεν ειναι τοξικη θετικότητα αυτό. Είναι πιο κοντά στο γάμα τα όλα οσο έχεις σφυγμό, απ οσο νομίζεις.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

27-12-24

19:33
Πραγματικά, αυτόΕίναι πιο κοντά στο γάμα τα όλα οσο έχεις σφυγμό, απ οσο νομίζεις.
παλέψτε για όσα ονειρεύεστε ρε παιδιά, και ας πέσετε και κάτω
θα ξανά σηκωθείτε αργά η ώρα
αν θέλετε να μην σας αρέσει η ζωή, απλά σπαταλάτε 100 ευκαιρίες να την αγαπήσετε!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-12-24

19:34
Αυτό το "γάμα τα όλα" πρέπει να είναι ένα απίστευτα λυτρωτικό συναίσθημα. Αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε όλοι.That's so depressively hot. Kinda...
Χαλάρωσε ομως με το θάνατο μωρέ, ζήσε μια μέρα ακόμα ή και περισσότερες, και γάμα τα όλα. Στο χρωστάς.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.110 μηνύματα.

27-12-24

19:35
Πέρα από τη πλάκα θα πω κατι που εχω καταλαβει εδω για την Ελλάδα τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια ισχύει φουλ. (δεν ξέρω τι συμβαίνει σε Αγγλιες και Ολλανδιες κλπ)
Στην Ελλάδα αν θες να ζήσεις καλά και να έχεις εμπειρίες (να δεις μέρη κλπ) πρέπει να έχεις πρώτον εργασιακή άνεση και δευτερον χρήματα. (δεν μιλάω να είσαι εκατομμυριούχος ή σε φάση Γιαννακόπουλος) Ειδικά το πρώτο παίζει πάρα πολυ μεγάλο ρόλο-ίσως τον μεγαλύτερο! Αν μπορείς να έχεις και τα 2 είσαι βασιλιάς. Αυτό το λέω για τον εξής λόγο : Αν εγώ τώρα με βάλεις Οικονομικό διεθυντή σε μια Χ εταιρία και πηγαίνω 9 το πρωι και φεύγω 12 το βραδυ και βγαζω 17Κ το μηνα δεν μου λέει τίποτα αν αυτα που μου μένουν δεν μπορώ να τα χαρώ!
Μα θα μου πεις υπάρχουν θέσεις που προσφέρουν καλά χρήματα και εργασιακή ελευθερία; (πχ 8ωρακι και μετά σπιτάκι και τέλος) . Ναι υπάρχουν αλλά δεν τις έχουν πολλοί (και αναφέρομαι και στον ιδιωτικό τομέα) . Τις έχουν αυτοί που γνωρίζουν κόσμο κ έχουν γνωριμίες οι οποίες κληρονομούνται από πατέρα και μητέρα.
Ξέρω άτομο που έχει σπουδάσει τοπογράφος και επειδή ο μπαμπας του δουλευε σε τμημα marketing εταιρείας,τον έχει χώσει εκει πέρα (πριν ακόμα πάρει πτυχιο) και ο τυπάς αμοίβεται με 2000/μην (1200 + 800 ευρω μπονους) . Αυτους/ον τον μισθό δεν τον βλέπει ευκολα οχι απλά 24χρονος αλλα ακομα και άτομο με αρκετά χρόνια εμπειρίας αυτόν τον μισθό δεν τον βλέπει. Όπως σου είπα ο μισθός είναι το 40% στο κομμάτι που σου λέω-το υπόλοιπο 60% ανήκει στην ελευθερία που σου λέω-και ναι ο τύπος είναι το 8ωρακι του και φιλάκια ρουφηχτά! Οι άλλοι κάθονται 10-12 ωρες παίρνουν 800 ευρω μικτα και αυτός και 2000κια και ελευθερο χρονο για κοινωνικη ζωη κλπ.
Τέτοιοι ευχαριστιούνται όσο τίποτε άλλο τη ζωη τους από τα 16-17 τους
Στην Ελλάδα αν θες να ζήσεις καλά και να έχεις εμπειρίες (να δεις μέρη κλπ) πρέπει να έχεις πρώτον εργασιακή άνεση και δευτερον χρήματα. (δεν μιλάω να είσαι εκατομμυριούχος ή σε φάση Γιαννακόπουλος) Ειδικά το πρώτο παίζει πάρα πολυ μεγάλο ρόλο-ίσως τον μεγαλύτερο! Αν μπορείς να έχεις και τα 2 είσαι βασιλιάς. Αυτό το λέω για τον εξής λόγο : Αν εγώ τώρα με βάλεις Οικονομικό διεθυντή σε μια Χ εταιρία και πηγαίνω 9 το πρωι και φεύγω 12 το βραδυ και βγαζω 17Κ το μηνα δεν μου λέει τίποτα αν αυτα που μου μένουν δεν μπορώ να τα χαρώ!
Μα θα μου πεις υπάρχουν θέσεις που προσφέρουν καλά χρήματα και εργασιακή ελευθερία; (πχ 8ωρακι και μετά σπιτάκι και τέλος) . Ναι υπάρχουν αλλά δεν τις έχουν πολλοί (και αναφέρομαι και στον ιδιωτικό τομέα) . Τις έχουν αυτοί που γνωρίζουν κόσμο κ έχουν γνωριμίες οι οποίες κληρονομούνται από πατέρα και μητέρα.
Ξέρω άτομο που έχει σπουδάσει τοπογράφος και επειδή ο μπαμπας του δουλευε σε τμημα marketing εταιρείας,τον έχει χώσει εκει πέρα (πριν ακόμα πάρει πτυχιο) και ο τυπάς αμοίβεται με 2000/μην (1200 + 800 ευρω μπονους) . Αυτους/ον τον μισθό δεν τον βλέπει ευκολα οχι απλά 24χρονος αλλα ακομα και άτομο με αρκετά χρόνια εμπειρίας αυτόν τον μισθό δεν τον βλέπει. Όπως σου είπα ο μισθός είναι το 40% στο κομμάτι που σου λέω-το υπόλοιπο 60% ανήκει στην ελευθερία που σου λέω-και ναι ο τύπος είναι το 8ωρακι του και φιλάκια ρουφηχτά! Οι άλλοι κάθονται 10-12 ωρες παίρνουν 800 ευρω μικτα και αυτός και 2000κια και ελευθερο χρονο για κοινωνικη ζωη κλπ.
Τέτοιοι ευχαριστιούνται όσο τίποτε άλλο τη ζωη τους από τα 16-17 τους
rafaela11
Περιβόητο μέλος

27-12-24

19:36
Ίσως δεν μπορείς ακόμαΑυτό το "γάμα τα όλα" πρέπει να είναι ένα απίστευτα λυτρωτικό συναίσθημα. Αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε όλοι.
η ζωή δεν μπορείς να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει και τι δύναμη θα σου δώσει στη κατάλληλη στιγμή.
Αν ένα πράγμα έχω μάθει σε όσα δύσκολα έχω περάσει, ακόμα και για υγείας είναι ένα:
δεν λαμβάνει ο νους μου τη δύναμη που είχα τότε
λέω πάντα
μα πως το έκανα ;
έχουμε τόση δύναμη που ούτε ξέρουμε που την κρύβουμε
και σας το λέει μια νοσηλεύτρια αυτό.
Το βλέπω καθημερινά, στους άλλους. Όχι για εμένα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Corfu kitty
- charmander
- Paragontas7000
- ROM32
- Reader
- Jack of Spades
- Wonderkid
- fourkaki
- Libertus
- Kate1914
- taketrance
- Memetchi
- AggelikiGr
- rafaela11
- ck_chrysiis
- pinkheart
- thenutritionist
- Unboxholics
- Jim4ever
- Jim175
- bibliofagos
- GeorgePap2003
- chester20080
- johnsala
- Skeptic95
- American Economist
- Scandal
- giannhs2001
- giannis1370
- userguest
- CR3ATIV3ART
- Μήτσος10
- touvlo
- Totreno
- Joji
- Sosstoss
- gademis
- vasilis123321
- Sowhat
- Εριφύλη
- giorgos5002
- Dr. Gl. Luminous
- fmarulezkd
- Giorgkalo
- Ωρορα
- DimitraA.
- iew
- Ryuzaki
- kalhkardia
- camil
- Athens2002
- Hecticism
- BatGuin
- tsiobieman
- jellojina
- A350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.