Ποιες είναι οι κυρίαρχες οικονομικές ιδεολογίες των εγχώριων κομμάτων εξουσίας;

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Καταρχάς, εκτιμώ ότι η δημόσια χρήση όρων όπως «νεοφιλελευθερισμός» και «νεομαρξισμός» δεν είναι απαραίτητα ακριβής, αφού οι ίδιοι οι πολιτικοί αναλυτές συνήθως δεν είναι γνώστες της οικονομικής επιστήμης. Επομένως, αναρωτιέμαι αν μπορούμε να προσδιορίσουμε συγκεκριμένες οικονομικές ιδεολογίες οι οποίες αδιαμφισβήτα εκφράζουν τα κόμματα εξουσίας και άρα την κυρίαρχη πολιτική σκέψη στη χώρα μας.
 

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 832 μηνύματα.
Δεν είμαι και πολύ καλός γνώστης του θέματος όμως θα απαντούσα ΚΚΕ σταλινισμός, Χρυσή αυγή ναζισμός, Σύριζα-Πασόκ-Μέρα 25 κεντροαριστερά σοσιαλδημοκράτες ΝΔ κυρίως φιλελευθερισμός. Τους άλλους δεν τους έχω ψυχολογήσει.
 

Guest 749981

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μικτή οικονομία με ιδιαίτερη "προτίμηση" σε κάποιες ομάδες (αλλάζει από κόμμα σε κόμμα) βασισμένη σε εισαγόμενα προϊόντα, με "αντίβαρο" τον τουρισμό.
 

Luke87

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 832 μηνύματα.
Στη πραγματικότητα αυτοί που διαμορφώνουν συνειδήσεις οι λεγόμενοι και influencers υποθέτω για Ελλάδα τουλάχιστον που γνωρίζω είναι μια χούφτα άνθρωποι. Κάτω από 100. Απίστευτο ε;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top