MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:26 Η MissKit έγραψε: #21 30-12-10 16:26 Φιλεταίρη, θα σου πω καμιά κουβέντα εεε. Στις πολύ ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου θα προσέθετα τα μεσημέρια που χουζουρεύω τυλιγμένη με τη φλις κουβερτούλα μου και το Μαρκ να μου κάνει παρέα. ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.651 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:38 Ο fockos έγραψε: #22 30-12-10 16:38 Αρχική Δημοσίευση από alis: ....αξέχαστες στιγμές βλέποντας snooker.... Click για ανάπτυξη... Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίμος53101 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος53101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Σίμος53101: #23 30-12-10 16:49 Όταν πήρα το lower.... Ασήμαντο, το ξέρω... Αλλά για μένα είχε καθοριστική σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:53 Ο SICX έγραψε: #24 30-12-10 16:53 η στιγμη που ερωτευτηκααααα.....μακαρι να το ξαναζουσα, αυτη τη ματια....μακαρι να το ξαναζουσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:12 Ο Γιώργος έγραψε: #25 30-12-10 18:12 Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φιλεταίρη, θα σου πω καμιά κουβέντα εεε. Στις πολύ ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου θα προσέθετα τα μεσημέρια που χουζουρεύω τυλιγμένη με τη φλις κουβερτούλα μου και το Μαρκ να μου κάνει παρέα. ^-^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.651 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:38 Ο fockos έγραψε: #22 30-12-10 16:38 Αρχική Δημοσίευση από alis: ....αξέχαστες στιγμές βλέποντας snooker.... Click για ανάπτυξη... Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σίμος53101 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος53101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Σίμος53101: #23 30-12-10 16:49 Όταν πήρα το lower.... Ασήμαντο, το ξέρω... Αλλά για μένα είχε καθοριστική σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:53 Ο SICX έγραψε: #24 30-12-10 16:53 η στιγμη που ερωτευτηκααααα.....μακαρι να το ξαναζουσα, αυτη τη ματια....μακαρι να το ξαναζουσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:12 Ο Γιώργος έγραψε: #25 30-12-10 18:12 Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alis: ....αξέχαστες στιγμές βλέποντας snooker.... Click για ανάπτυξη... Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σίμος53101 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος53101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:49 Ο Σίμος53101: #23 30-12-10 16:49 Όταν πήρα το lower.... Ασήμαντο, το ξέρω... Αλλά για μένα είχε καθοριστική σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:53 Ο SICX έγραψε: #24 30-12-10 16:53 η στιγμη που ερωτευτηκααααα.....μακαρι να το ξαναζουσα, αυτη τη ματια....μακαρι να το ξαναζουσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:12 Ο Γιώργος έγραψε: #25 30-12-10 18:12 Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν πήρα το lower.... Ασήμαντο, το ξέρω... Αλλά για μένα είχε καθοριστική σημασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:53 Ο SICX έγραψε: #24 30-12-10 16:53 η στιγμη που ερωτευτηκααααα.....μακαρι να το ξαναζουσα, αυτη τη ματια....μακαρι να το ξαναζουσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:12 Ο Γιώργος έγραψε: #25 30-12-10 18:12 Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η στιγμη που ερωτευτηκααααα.....μακαρι να το ξαναζουσα, αυτη τη ματια....μακαρι να το ξαναζουσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 18:12 Ο Γιώργος έγραψε: #25 30-12-10 18:12 Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προηγούμενη εβδομάδα, που άκουγα το Top20 tunes of 2010 του Armin. So many memories came together. Και από δίπλα το κιτ για παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:31 Η kaleidoscope: #26 30-12-10 19:31 Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~LoVeR BoY~ Διάσημο μέλος Ο ~LoVeR BoY~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.347 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 19:36 Ο ~LoVeR BoY~: #27 30-12-10 19:36 Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου,ήταν,είναι και θα είναι όταν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζευόμαστε όλη οι οικογένεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariw Νεοφερμένο μέλος Η Mariw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 89 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 20:51 Η Mariw έγραψε: #28 30-12-10 20:51 Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μέχρι στιγμής 2 ήταν οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου...Πρώτη όταν γνώρισα το αγόρι μου με το οποίο έχουμε 2 και κάτι χρόνια σχέση και δεύτερη όταν έμαθα (με αρκετά επεισοδιακό τρόπο θα έλεγα ) ότι πέρασα στην σχολή που ονειρευόμουν...Εύχομαι η ζωή να μου φέρει και άλλες πολλές ευτυχισμένες στιγμές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro Διάσημο μέλος Ο Apro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών, επαγγέλλεται Tatoo artist και μας γράφει από Άγιος Ιωάννης Ρέντης (Αττική). Έχει γράψει 2.030 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2010 στις 21:12 Ο Apro έγραψε: #29 30-12-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kaleidoscope: Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... άμα σου πω και εγώ ότι δε θυμάμαι θα με πιστέψεις...; είχες την κατάλληλη απάντηση.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoJoanna Νεοφερμένο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 74 μηνύματα. 3 Ιανουαρίου 2011 στις 17:36 Η JoJoanna έγραψε: #30 03-01-11 17:36 Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορώ να πω ότι από τις πιο ευτυχισμένες μου στιγμές είναι αυτές που έχω περάσει στο παλιό λιμάνι μας. Ακόμα και μόνη περπατάω μέχρι το φάρο και κάθομαι βλέποντας μόνο τη θάλασσα... Νιώθω να με αγγίζει τόσο, είναι κάτι μοναδικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2011 στις 17:24 Η alis έγραψε: #31 04-01-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Eβλεπα φανατικά snooker. Είχα στενοχωρηθεί απίστευτα για την περιπέτεια και το άδοξο τέλος του Paul Hunter. Μου άρεσε αυτός που μετέδιδε ότι απαντούσε τις ερωτήσεις που στέλναμε με e-mail. Δηστυχώς το eurosport σταμάτησε να εκπέμπει ελεύθερα στην Αθήνα και από τότε το βλέπω σποραδικά. REST IN PEACE PAUL. Click για ανάπτυξη... Πωπω όντως από τις πιο λυπηρές στιγμές. Εγώ είμαι φανατικά Ronnie O'Sullivan. Ναι τώρα θες NOVA για να δεις (εγώ έχω). Άλλη ωραία στιμγή όταν βγήκε το 7ο Harry Potter και το είχα επιτέλους στα χέρια μου. Α και ωραίες στιγμές βλέποντας master chef. Ειλικρινά το περίμενα πως και πως. Ειδικά για κανά δυο βδομάδες με είχε επηρεάσει πολύ. Ακόμα βλέποντας ταινίες σε τρελές ώρες αραχτή στον καναπέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 00:41 Η crazyhelen: #32 05-01-11 00:41 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 01:02 Η love_angel: #33 05-01-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 5 Ιανουαρίου 2011 Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... αυτο πραγματι ειναι παρα πολυ ευτυχισμενη στιγμη! μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να τη ζησω και γω στο μελλον αυτη τη στιγμη! σου ευχομαι να το χαιρεσαι το παιδακι σου και να το δεις οπως επιθυμεις!!! και υγεια να εχετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 05:55 Ο Γιώργος έγραψε: #34 05-01-11 05:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle Διάσημο μέλος Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3.448 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2011 στις 10:25 Η Myrtle έγραψε: #35 05-01-11 10:25 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Click για ανάπτυξη... Προφανώς κοριτσάκι! Να σου ζήσει και να την καμαρώσεις όπως επιθυμεί! (όχι δεν ξέχασα καταλάθος το -ς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 16:11 Η ~Melania~: #36 28-01-11 16:11 Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή μου μεχρι στιγμής είναι όταν γεννήθηκε η μικρή μου αδερφή!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen Διάσημο μέλος Η crazyhelen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.771 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:24 Η crazyhelen: #37 04-02-11 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Λένα; Ο_ο Να σου ζήσει! Αγοράκι - κοριτσάκι; Το 'χετε βαφτίσει; Click για ανάπτυξη... Γεια σου Γιωργάκη μου! Σαν τα χιόνια!!!!! Η μικρή μου, είναι 6 1/2 μηνών και η βάφτισή της θα γίνει τον Ιούνιο. Το όνομά της θα είναι Λυδία (ξεκάρφωτο και όχι από γιαγιά). Πετάω στα σύννεφα. Η μπεμπούλα, είναι το νόημα της ζωής....Ή μάλλον, είναι η ζωή μου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian Πολύ δραστήριο μέλος Ο Trolletarian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.265 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:37 Ο Trolletarian: #38 04-02-11 17:37 αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Φεβρουαρίου 2011 rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo Roulaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτές που είμαι μαζί με το γλυκό μου κοριτσάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:01 Η rosa azul: #39 04-02-11 20:01 ....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
....Απο τις ποιο ευτιχισμενες στιγμες της ζωης μου ηταν χθες...οταν πηρα καποια καλα ,σημαντικα αποτελεσματα ....και ειδα δακρυσμενα απο χαρα τα ματια του συντροφου μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:08 Ο Bill_1992: #40 04-02-11 21:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου, ήταν το φετινό καλοκαίρι που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! Και για τα πολύ-πολύ-πολύ παλιά μέλη του e-steki..... Hi guys.Remember me????? Έγινα μανούλα !!!!! Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.