moes Νεοφερμένο μέλος Ο moes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 00:29 Ο moes έγραψε: #21 18-02-10 00:29 Έτσι είναι σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Φεβρουαρίου 2010 Valhall awaits Νεοφερμένο μέλος Ο Valhall awaits αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 13:26 Ο Valhall awaits: #22 23-06-12 13:26 ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 15:12 Ο Dark_kronos: #23 23-06-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Valhall awaits: ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Για ποιον λογο προβληαμτιζεσαι; Δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις αν θα την βαλεις η οχι, αλλα αν θες πες μας τον τροπο που σκευτεσαι να σου δωσουμε μια συμβουλη. Γενικα παντος ειναι πολυ δυσκολη σχολη απο οτι εχω ακουσει, αλλα ειναι και πολυ καλο το πτυχειο της. Εγω στην θεση σου μαλλον θα την δηλωνα, αλλα αν θελεις κατι αλλο περισσοτερο ενοειτε οτι θα βαλεις πρωτα το αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έτσι είναι σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valhall awaits Νεοφερμένο μέλος Ο Valhall awaits αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 13:26 Ο Valhall awaits: #22 23-06-12 13:26 ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 15:12 Ο Dark_kronos: #23 23-06-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Valhall awaits: ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Για ποιον λογο προβληαμτιζεσαι; Δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις αν θα την βαλεις η οχι, αλλα αν θες πες μας τον τροπο που σκευτεσαι να σου δωσουμε μια συμβουλη. Γενικα παντος ειναι πολυ δυσκολη σχολη απο οτι εχω ακουσει, αλλα ειναι και πολυ καλο το πτυχειο της. Εγω στην θεση σου μαλλον θα την δηλωνα, αλλα αν θελεις κατι αλλο περισσοτερο ενοειτε οτι θα βαλεις πρωτα το αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 23 Ιουνίου 2012 στις 15:12 Ο Dark_kronos: #23 23-06-12 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Valhall awaits: ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Για ποιον λογο προβληαμτιζεσαι; Δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις αν θα την βαλεις η οχι, αλλα αν θες πες μας τον τροπο που σκευτεσαι να σου δωσουμε μια συμβουλη. Γενικα παντος ειναι πολυ δυσκολη σχολη απο οτι εχω ακουσει, αλλα ειναι και πολυ καλο το πτυχειο της. Εγω στην θεση σου μαλλον θα την δηλωνα, αλλα αν θελεις κατι αλλο περισσοτερο ενοειτε οτι θα βαλεις πρωτα το αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Valhall awaits: ρε σεις δευτερα κανω το μηχανογραφικο μου δελτιο και προβληματιζουμε στο να δηλωσω ή μη ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων.Εσεις τι λετε? Click για ανάπτυξη... Για ποιον λογο προβληαμτιζεσαι; Δεν μπορουμε να σου πουμε εμεις αν θα την βαλεις η οχι, αλλα αν θες πες μας τον τροπο που σκευτεσαι να σου δωσουμε μια συμβουλη. Γενικα παντος ειναι πολυ δυσκολη σχολη απο οτι εχω ακουσει, αλλα ειναι και πολυ καλο το πτυχειο της. Εγω στην θεση σου μαλλον θα την δηλωνα, αλλα αν θελεις κατι αλλο περισσοτερο ενοειτε οτι θα βαλεις πρωτα το αλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.