Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενδεχεται να χτυπισω psp και το ps3 οοοοταν βγει.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:καο ps2 και xBOX...(αν και πλεον δεν εχω χρονο να ασχοληθω με κανενα.)
Ενδεχεται να χτυπισω psp και το ps3 οοοοταν βγει.![]()
To ps3 θα είναι σίγουρα πολύ καλό ειδικά σε γραφικά

Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer:To ps3 θα είναι σίγουρα πολύ καλό ειδικά σε γραφικά![]()
Πιστεψε με γενικα θα ειναι μαματο!

Και απο οτι ακουγεται και εξ' αρχης με πολυ καλη δουλεια και στον τομεα του hardware!

Εναν τομεα στον οποιο το ps2 δεν αφησε απολυτα ικανοποιημενο...

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:Πιστεψε με γενικα θα ειναι μαματο!![]()
Και απο οτι ακουγεται και εξ' αρχης με πολυ καλη δουλεια και στον τομεα του hardware!![]()
Σημασία οσον αφορά την τελειώτητα τον γραφικών έχει σε μεγαλυτερο βαθμο το software απο το hardware.Στην περιπτωση x box 360 & ps3 παιζει ρόλο το software και οχι η ισχύς!

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Σημασία οσον αφορά την τελειώτητα τον γραφικών έχει σε μεγαλυτερο βαθμο το software απο το hardware.Στην περιπτωση x box 360 & ps3 παιζει ρόλο το software και οχι η ισχύς!
Mιλησα εγω για γραφικα;;

Εγω απλως ανεφερα οτι θα εχουν καλη δουλεια ΚΑΙ στο hardware σε εναν τομεα στον οποιο το PS2 δεν με ικανοποιησε απολυτα.

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:Mιλησα εγω για γραφικα;;![]()
Εγω απλως ανεφερα οτι θα εχουν καλη δουλεια ΚΑΙ στο hardware σε εναν τομεα στον οποιο το PS2 δεν με ικανοποιησε απολυτα.![]()
Νόμιζα ότι όταν μιλουσες για hardware ειχες αυτό στο μυαλό σου όπως μου έχει τύχει και με αλλους..

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μετά την ''αποστρατεία'' του Playstation-1, αποφάσισα ότι δε θα ξαναπάρω κονσόλα ποτέ πια, αλλά θα χρησιμοποιώ υπολογιστή και μόνο, για να ικανοποιώ το ''βίτσιο'' μου για παιχνίδια. Είμαι από τους τυχερούς που έχουν ένα πολύ ισχυρό σύστημα, ανώτερο από χβοχ - 360.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από nikolas17:Μόλις είδα το θέμα και ψήφισα. Φυσικά παιχνίδια μόνο στον υπολογιστή!!
Το κακό με τις κονσόλες είναι ότι δεν παίρνουν αναβάθμιση και έχουν ημερομηνία λήξης. Ακόμα τα παιχνίδια και τα περιφερειακά είναι σε γενικές γραμμές ακριβότερα απότι τα αντίστοιχα για PC. Βέβαια για κομπιούτερ πρέπει να κάνεις αναβαθμίσεις κάθε 2-3 χρόνια, αλλά συμφέρει από οικονομικής πλευράς αφου πληρώνεις για κομπιούτερ και όχι μόνο για παιχνιδομηχανή.

gademis
Τιμώμενο Μέλος

ikaruga = ενα υπερκορυφαίο puzzle shoot em up. Δειτε, δειτε πως παιζω (καλα οκ, δεν ειμαι εγω

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γενικά οι κονσόλες δεν είναι για first person shooter games....Οτιδήποτε αλλο ναι!
Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά δε μπορείς να φανταστείς πόσο βολεύει το χειριστήριο του Xbox360 για fps. Συνήθισα τόσο πολύ εκεί και τις προάλλες δυσκολευόμουν κάπως να σημαδέψω με το mouse..

Anyway, από παλιές έχω PS2 και λόγω του ότι έχω Wii και χειριστήρια GameCube μπορώ να παίξω και παιχνίδια GC. Από καινούριες Wii και Xbox360.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
[V]
Νεοφερμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Riris
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.