moxa15
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

παιδια και εγω χρησιμοποιω vlc και το θεωρώ το καλύτερο αλλα παιδια ειναι βαρυ,σιγουρα υπαρχει καποιο πιο ελαφρύ...
Βαρύ; Γιατί; Έχει να κάνει και με την έκδοση, τo λειτουργικό...κ.λ.π. Απλά θεωρείται ότι παίζει το 99% των αρχείων....έχω κι άλλους απλά δεν με καλύπτουν με τίποτα. Τι να σου πω real; Αυτός με βολεύει στο κατέβασμα αρχείων πάλι, με τον download this video, που βγαίνει πάνω απο videos. Αυτός σε εμένα καίει κάρβουνο.....Είναι και ο KMplayer, τον έχω δοκιμάσει, αλλά δεν παίζει πολλά αρχεία....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος

Βαρύ; Γιατί; Έχει να κάνει και με την έκδοση, τo λειτουργικό...κ.λ.π. Απλά θεωρείται ότι παίζει το 99% των αρχείων....έχω κι άλλους απλά δεν με καλύπτουν με τίποτα. Τι να σου πω real; Αυτός με βολεύει στο κατέβασμα αρχείων πάλι, με τον download this video, που βγαίνει πάνω απο videos. Αυτός σε εμένα καίει κάρβουνο.....Είναι και ο KMplayer, τον έχω δοκιμάσει, αλλά δεν παίζει πολλά αρχεία....
θελω να παιζει κυριως avi αρχεια και να ειναι ελαφρυς δλδ να τραβαει οσο το δυνατον λιγοτερη ram(και cpu αλλα κυριως για ram νοιαζομαι..)
IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

θελω να παιζει κυριως avi αρχεια και να ειναι ελαφρυς δλδ να τραβαει οσο το δυνατον λιγοτερη ram(και cpu αλλα κυριως για ram νοιαζομαι..)
Αν έχεις windows υπάρχει και o media player classic είναι πιο ελαφρύς...απλά ανάλογα το λειτουργικό πρέπει να κατεβάσεις το K- lite codec pack. Googlare to να δεις....
moxa15
Διάσημο μέλος

Αν έχεις windows υπάρχει και o media player classic είναι πιο ελαφρύς...απλά ανάλογα το λειτουργικό πρέπει να κατεβάσεις το K- lite codec pack. Googlare to να δεις....
χμμμμμμμ καλη ιδεα πραγματι,τον ειχα ξεχασει αυτον και ειναι σιγουρα ελαφρύς. Εγκρίνεσαι

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

χμμμμμμμ καλη ιδεα πραγματι,τον ειχα ξεχασει αυτον και ειναι σιγουρα ελαφρύς. Εγκρίνεσαι![]()
Χαίρομαι που βοήθησα...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

media player classic οντως ο ελαφρυτερος,,και παιζει και ταινιες,,
και οσο για τον vlc ..μοιαζει ερασιτεχνικος για μενα
ειναι κατωτερο σε ποιοτητα απο τον απολυτο και μοναδικο player που ειναι ο μναδικος που εχω στο pc για όλα(χωρις να βαλω κανενα codec pack).απο ταινιες μεχρι umx unreal αρχεια ηχου mov κλπ..
διαβαζει υποτιτλους αψογα,,powerdvd κλπ ειναι αχρηστα με αυτο
με ενσωματωμενους codecs παιζει με αψογη ποιοτητα τα παντα
kmplayer
οτι συγκριση εχω σε φορουμς βασικα τον βγαζει ανωτερο..και ειναι και ωραιος,,με απειρες ρυθμισεις..
πχ τα mov αρχεια στον vlc τα επαιζε με σπασιματα ,,ενω ο kmplayer τα επαιζε αψογα..
alehunter τον εχεις δοκιμασει?
δες
After using VLC for years and years.. I've just started using KMPlayer because I got an ULV laptop, VLC didnt' seem to run some movies without shuddering on it.
I had never used KMPlayer, after using it for the last few months I can safely say it'll be my player of choice from here on.
SO I'm a KMPlayer convert. It's lightweight, plays everything I throw at it & plays it well. Haven't had a single issue.
moxa15
Διάσημο μέλος

το εχω δοκιμασει το kmplayer,δεν με ξετρελαινει αλλα ναι κανει δουλεια(το εχω στο pc για να ανοιγω .mkv καλης ποιοτητας ταινιες 12.89gb που κολλαει το vlc τρελα και δεν μπορει να τις τρεξει

Υ.Γ.νομιζω η καλυτερη λυση παντως για αυτο που ψαχνω ειναι ο classic media player ασυζητητί,thanx για το link btw

Άγγελος
Επιφανές μέλος

δοκιμασε το να δεις..ειναι πραγματι πιο ελαφρύ απο vlc;;;

και αν θες το ελαφρυτερο music player εδω ειναι xmplay..
400kb ολο και ολο χωρις εγκατασταση και παιζει αψογα απο mp3 μεχρι umx με μια χαρα ποιοτητα ηχου,,και εχει και σκινς..
παντως το media player classic που κατεβασα τωρα δεν φορτωνει αυτοματα τους υποτιλους οπως το kmplayer,,πιο πρωτογονο,,
μονο για να τους δειξει,,ηθελε κατι ειδικες ρυθμισεις,,που το kmplayer δεν ηθελε ποτέ,,
moxa15
Διάσημο μέλος

δοκιμασε το να δεις..
και αν θες το ελαφρυτερο music player εδω ειναι xmplay..
400kb ολο και ολο χωρις εγκατασταση και παιζει αψογα απο mp3 μεχρι umx με μια χαρα ποιοτητα ηχου,,και εχει και σκινς..
θα το δοκιμασω αυτο στο παλιο pc thanx

θα ηθελα παντως απλα εναν player για mp3 και avi αρχεια,δεν με νοιαζουν τα αλλα,ποιος ειναι ο πιο ελαφρυς ever(κυριως να μην τραβαει πολυ ram...)

Alessandra
Διάσημο μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ναι καλη επιλογη δεν λεω αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν ειναι το πιο ελαφρυ που υπαρχειΕγώ έχω κατεβάσει το KLite Code Pack και χρησιμοποιώ τον Windows Media Player των 7.. Πολύ καλός και γρήγορος..![]()

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει κι ο windows media player, που παίζει αυτά τα αρχείαθα ηθελα παντως απλα εναν player για mp3 και avi αρχεια,δεν με νοιαζουν τα αλλα,ποιος ειναι ο πιο ελαφρυς ever(κυριως να μην τραβαει πολυ ram...)![]()

Όσον αφορά τη χρήση της RAM, πιο πολύ "τραβάει" ο windows explorer

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

avi δεν παιζει..divx βασικα ,οποτε δοκιμασα θελει codecs κλπ..μονο καλη ποιοτητα μουσικης εχει,,αυτο ακουω,,για βιντεο δεν αξιζει..Υπάρχει κι ο windows media player, που παίζει αυτά τα αρχεία
moxa15
Διάσημο μέλος

στο laptop κυριως το kmplayer (βολευει για τα βιντεο κυριως...) και το classic media player(πολυ καλο και ελαφρυ οταν κανετε πολλα μαζι και το μηχάνημα ζορίζεται...

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Για μουσική χρησιμοποιώ το amarok και για βίντεο το vlc![]()
linux user μου μυριζει

Mert
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.