lilith
Δραστήριο μέλος

Καλησπερίζω την πιο ζεστή παρέα του Internet![]()
Michelle, Exp_Bone, Valder, Kleftra, Vkey, Mario, Bunny, Evouli, adespoto, etc χαίρομαι που σας βρήκα (sorry όσους ξέχασα!).
Καλώς ήρθες, "Giorgos" και εσύ στην παρεούλα μας...

.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν νομίζω πως είμασθε σε θέση θεωρητικά..., να πούμε σε κάποια δεδομένη στιγμή της ζωής μας,
τι είμασθε σε θέση να συχωρήσουμε... και τι όχι...
Αυτό είναι κάτι, που ανάλογα με τις συνθήκες..., μπορεί να επιδεχθεί μεγάλες διαφορές...
Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό!!!
Είναι κάτι αντίστοιχο του "ποτε μη λες ποτε"
Εγώ σήμερα λέω ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να συγχωρήσω την απιστία και για μένα είναι λογος χωρισμου.
Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδράσω αν συμβει στη ζωή μου και τη σχέση μου.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι
Μπορεί να ΘΕΛΩ να κάνω τον μ@λ@κ@ και να μην μιλήσω, μπορεί να σκεφτώ ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασια και αξια απ αυτη την απατη (παιδιά ίσως) μπορει να σκεφτώ ότι έχω πολύ μεγαλο μέρος της ευθυνης και να το επανεξετάσω....
ποτε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει γιαυτο καλό ειναι παντα να ειμαστε και φιδωλοι με τις μεγαλες δηλώσεις στον εαυτο μας γιατι συνηθως αυτο που λεμε "εγω ποτε" αυτο ειναι και που λουζόμαστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Kατά τη δική μου γνώμη, σε μια αληθινή αγάπη, όλα μπορούν να ξεπερασθούν...
εκτός από το ενδεχόμενο, κάτι..., ή οτιδήποτε μπορεί να έχει γίνει αιτία,
να αλλιωθεί... κατά κάποιο τρόπο, το ίδιο το συναίσθημα...
Συγκατελέγεις και την απιστία μέσα στο "ολα";
Έστω κι αν δεν αλλοιώνει το συναίσθημα.Χαλάει σίγουρα την εμπιστοσύνη μας προς το άλλο πρόσωπο αλλά ως δια μαγείας δεν παύουμε να νοιώθουμε το ίδιο, ο θυμός,ο πληγωμένος εγωισμός και όσα μας διμιουργεί η γνώση της απιστίας δεν αλλοιώνουν το κυρίαρχο συναίσθημα αυτόματα(και πρέπει να καταβάλλουμε προσπάθειες για να το "πνιξουμε").
Οπότε την συγχωρουμε;Δεν είναι δίκοπο μαχαίρι κάτι τέτοιο;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ σήμερα λέω ότι ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να συγχωρήσω την απιστία και για μένα είναι λογος χωρισμου.
Στην πραγματικότητα όμως δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδράσω αν συμβει στη ζωή μου και τη σχέση μου.
Μπορεί να ΘΕΛΩ να κάνω τον μ@λ@κ@ και να μην μιλήσω, μπορεί να σκεφτώ ότι υπάρχουν άλλα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασια και αξια απ αυτη την απατη (παιδιά ίσως) μπορει να σκεφτώ ότι έχω πολύ μεγαλο μέρος της ευθυνης και να το επανεξετάσω....
ποτε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει γιαυτο καλό ειναι παντα να ειμαστε και φιδωλοι με τις μεγαλες δηλώσεις στον εαυτο μας γιατι συνηθως αυτο που λεμε "εγω ποτε" αυτο ειναι και που λουζόμαστε![]()
Συμφωνώ με την ΚΕ. Τελικά το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι είναι ότι οι λέξεις "πάντα" και "ποτέ" δεν έχουν καμία θέση στο λεξιλόγιό μας: δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τίποτα απολύτως γι'αυτές.
Ακόμη και ο πιο ασήμαντος λόγος χωρισμού -για μας- μπορεί να γίνει η αιτία χωρισμού (ή απλώς η αφορμή, αλλά τότε κρύβονται βαθύτερα αίτια)...

secret-sinner
Νεοφερμένο μέλος

Λόγος σοβαρός θα ήταν να χαθεί σε ενα μεγάλο βαθμό αυτό που νιώθω. Να μην αισθάνομαι ερωτευμένη. Να βαρεθώ για τα καλά και να νομίζω πως τίποτα δεν είναι διαφορετικό είμαι δεν είμαι μαζί του.
Άλλος σοβαρός λογος θα ήταν να τσακωθούμε πάρα πολύ άσχημα, σε σημείο να πιάσει την οικογένεια μου στο στόμα του ή εγώ τη δική του.
Και η απόσταση....!!!
travel_lover
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό!!!
ποτε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει γιαυτο καλό ειναι παντα να ειμαστε και φιδωλοι με τις μεγαλες δηλώσεις στον εαυτο μας γιατι συνηθως αυτο που λεμε "εγω ποτε" αυτο ειναι και που λουζόμαστε![]()
με καλύπτεις απόλυτα, όπως πάντα κουεδίνι μου

underwater
Περιβόητο μέλος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και η απόσταση....!!!
Η απόσταση? Ναι είναι κάτι που δεν θα άντεχα με τίποτα! Ακόμα κι αν ήταν κάτι που θα κρατούσε μόνο για μερικούς μήνες

Την άντεξα για ένα χρονικό διάστημα.
Για απροσδιόριστο χρόνο και σε αυτή τη φάση (οκ, ίσως έχω λίγο περιθώριο ακόμα, αλλά μετά όχι) δεν τη δέχομαι, δεν είμαι πρόθυμη ρε παιδί μου...

δεν κατάλαβα? εγώ μπορώ να τις πω κομμένα τα σουλάτσα στις βιτρίνες?
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Η απούσια ερωτικής ελξης, είναι το μόνο που μπορώ να πω με μια σχετική σιγουριά. Πολλές φορές προβλήματα που δεν μπορούμε (ή δεν θέλουμε) να αντιληφθούμε και που αφορούν την κακή πορεία μιας σχέσης έχουν αντίκτυπο στην ερωτική μας ζωή. Αυτόν τον τομέα δεν νομίζω ότι μπορούμε να τον ξεγελάσουμε εύκολα...

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

2) Η έλλειψη επικοινωνίας
3) Να χαθεί το κάτι
Δεν ξέρω αν υπάρχει λέξη για το κάτι. Μερικοί το λένε έρωτας άλλοι αγάπη και δεν ξέρω τι άλλο. Τι είναι αυτό που κάνει τον άλλο να θέλει να συζητήσει μαζί σου το κάθε πρόβλημα η το οτιδήποτε τον πειράζει με αγάπη και όχι με φωνές του στυλ "εσύ φταις". Αυτό που κάνει την διαφορά μεταξύ τσακωμού και διαφωνίας. Μεταξύ του "δεν συμφωνούμε σε κάτι, πρέπει να το συζητήσουμε" και του "μου σπάει τα νεύρα αυτο το άτομο". Δεν μπορώ να το πω έρωτας (ερωτευμένος/η) γιατί αυτό δεν μένει για πάντα. Και δεν πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που κάνει την διαφορά. Οπότε προς το παρόν θα το αφήσω ως "κάτι"

Ολες οι σχεσεις ειναι κατι αμφιδρομο, ειδικα οι σχεσεις αγαπης. Αν για καποιο λογο το ενα ατομο παυει να ανταποδιδει τουλαχιστον οσα δεχεται...
τωρα το γιατι παυει....και το γιατι ενα ατομο σταματα να "ειναι ερωτευμενο"....ειναι ενα μυστηριο...
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Δεν θέλω να γίνει κάτι απο αυτά, άλλα το τελευταίο πρώτα θα του το έλεγα ότι νοιώθω έλξη για κάποιον και ότι θέλω να χωρίσουμε για να κάνω κάποια άλλη σχέση, ποτέ ταυτόχρονα, πρώτα ξεκαθάρισμα και μετά με άλλον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asterismos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.