helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Σήμερα στις 11:30 Η helloworlddd1223: #1 Σήμερα στις 11:30 ποιος ειναι για εσας ο σκηνοθετης που σας εκφραζει. που θα δειτε την ταινια(ακομη και αν ειναι χαλια)μονο για τον σκηνοθετη. Cloud87 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cloud87 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. Σήμερα στις 12:27 Ο Cloud87 έγραψε: #2 Σήμερα στις 12:27 Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. Σήμερα στις 12:57 Ο еще один пророк р...: #3 Σήμερα στις 12:57 Ταρκόφσκι, άνευ ανταγωνισμού, ποιητής φιλόσοφος κινηματογραφιστής. Όπως έχει πει κ ο Τρυφώ νομίζω, δημιούργησε στην ουσία μία κινογιζίκ (σινεγλώσσα). Ο Κιούμπρικ είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης ίσως. Μελβίλ - ο Σαμουράι με τον Ντελόν είναι ό,τι πιο αισθητικά τέλειο έχει υπάρξει. Ο κόκκινος κύκλος. Μακάρι όλων αυτών να τα έβγαζαν πάλι στον σινεμά, θα υπήρχε λόγος να πάμε. helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Cloud87: Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. Click για ανάπτυξη... σημφωνω ο kubrik εχει δημιουργισει πολυ ιδιαιτερες ταινιες που βρισκουν αποδοχη απο συγκεκριμενο αριθμο κοινου θα πω εγω Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 37 λεπτά πριν Ο Atsis έγραψε: #5 37 λεπτά πριν (Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 Scandal Angelikaaa giannhs2001 еще один пророк р... Cloud87 camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποιος ειναι για εσας ο σκηνοθετης που σας εκφραζει. που θα δειτε την ταινια(ακομη και αν ειναι χαλια)μονο για τον σκηνοθετη.
Cloud87 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cloud87 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. Σήμερα στις 12:27 Ο Cloud87 έγραψε: #2 Σήμερα στις 12:27 Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. Σήμερα στις 12:57 Ο еще один пророк р...: #3 Σήμερα στις 12:57 Ταρκόφσκι, άνευ ανταγωνισμού, ποιητής φιλόσοφος κινηματογραφιστής. Όπως έχει πει κ ο Τρυφώ νομίζω, δημιούργησε στην ουσία μία κινογιζίκ (σινεγλώσσα). Ο Κιούμπρικ είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης ίσως. Μελβίλ - ο Σαμουράι με τον Ντελόν είναι ό,τι πιο αισθητικά τέλειο έχει υπάρξει. Ο κόκκινος κύκλος. Μακάρι όλων αυτών να τα έβγαζαν πάλι στον σινεμά, θα υπήρχε λόγος να πάμε. helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Cloud87: Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. Click για ανάπτυξη... σημφωνω ο kubrik εχει δημιουργισει πολυ ιδιαιτερες ταινιες που βρισκουν αποδοχη απο συγκεκριμενο αριθμο κοινου θα πω εγω Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 37 λεπτά πριν Ο Atsis έγραψε: #5 37 λεπτά πριν (Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 Scandal Angelikaaa giannhs2001 еще один пророк р... Cloud87 camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου.
еще один пророк р... Εκκολαπτόμενο μέλος Ο еще один пророк р... αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. Σήμερα στις 12:57 Ο еще один пророк р...: #3 Σήμερα στις 12:57 Ταρκόφσκι, άνευ ανταγωνισμού, ποιητής φιλόσοφος κινηματογραφιστής. Όπως έχει πει κ ο Τρυφώ νομίζω, δημιούργησε στην ουσία μία κινογιζίκ (σινεγλώσσα). Ο Κιούμπρικ είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης ίσως. Μελβίλ - ο Σαμουράι με τον Ντελόν είναι ό,τι πιο αισθητικά τέλειο έχει υπάρξει. Ο κόκκινος κύκλος. Μακάρι όλων αυτών να τα έβγαζαν πάλι στον σινεμά, θα υπήρχε λόγος να πάμε. helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Cloud87: Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. Click για ανάπτυξη... σημφωνω ο kubrik εχει δημιουργισει πολυ ιδιαιτερες ταινιες που βρισκουν αποδοχη απο συγκεκριμενο αριθμο κοινου θα πω εγω Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 37 λεπτά πριν Ο Atsis έγραψε: #5 37 λεπτά πριν (Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: helloworlddd1223 Scandal Angelikaaa giannhs2001 еще один пророк р... Cloud87 camil Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ταρκόφσκι, άνευ ανταγωνισμού, ποιητής φιλόσοφος κινηματογραφιστής. Όπως έχει πει κ ο Τρυφώ νομίζω, δημιούργησε στην ουσία μία κινογιζίκ (σινεγλώσσα). Ο Κιούμπρικ είναι ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης ίσως. Μελβίλ - ο Σαμουράι με τον Ντελόν είναι ό,τι πιο αισθητικά τέλειο έχει υπάρξει. Ο κόκκινος κύκλος. Μακάρι όλων αυτών να τα έβγαζαν πάλι στον σινεμά, θα υπήρχε λόγος να πάμε.
helloworlddd1223 Νεοφερμένο μέλος Η helloworlddd1223 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. Σήμερα στις 13:25 Η helloworlddd1223: #4 Σήμερα στις 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Cloud87: Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. Click για ανάπτυξη... σημφωνω ο kubrik εχει δημιουργισει πολυ ιδιαιτερες ταινιες που βρισκουν αποδοχη απο συγκεκριμενο αριθμο κοινου θα πω εγω Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 37 λεπτά πριν Ο Atsis έγραψε: #5 37 λεπτά πριν (Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;) Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Cloud87: Γεια σου. Ο σκηνοθέτης που μου έχει φέρει σχεδόν οργασμούς είναι λίγο παλαιότερος. Stanley Kubrik. Το κουρδιστό πορτοκάλι ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες της εφηβείας μου. Click για ανάπτυξη... σημφωνω ο kubrik εχει δημιουργισει πολυ ιδιαιτερες ταινιες που βρισκουν αποδοχη απο συγκεκριμενο αριθμο κοινου θα πω εγω
Atsis Νεοφερμένο μέλος Ο Atsis δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Graphic designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 37 λεπτά πριν Ο Atsis έγραψε: #5 37 λεπτά πριν (Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;)
(Νταξει πλάκα κάνω προφανώς. Ως νέος εδώ, μπορώ να απαντάω ανάλογα ή είναι αρκετά κακό χιούμορ για το στέκι;)