Ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος e-mail?

Ποιόν πάροχο χρησιμοποιείτε στο "βασικό" σας e-Mail;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 10)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    10
Θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει τις διαφορές μεταξύ του Gmail και του Yahoo! και τα υπέρ και τα κατά του καθενός ;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yahoo!. Το έχω συνηθίσει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Gmail έχω, και με έχει βολέψει απίστευτα.
Ακόμα και σε ένα domain δικό μας που έχουμε, στο gmail βασίζεται :P

yahoo!

Με το μόνο που δουλεύω είναι το gmail

To καλύτερο είναι το gmail κατά γενική ομολογία. Έχει άπειρες δυνατότητες.
Παρ'όλα αυτά χρησιμοποιώ Hotmail γιατί με βολεύει το Windows Live Mail και μου αρέσει και το design του.

Το καλύτερο είναι το Gmail, λόγω συνήθειας και MSN χρησιμοποιώ Hotmail :P.

Gmail είναι τέλειο από όλες τις απόψεις. Βολεύει τρομερά και έχει πολλές διευκολύνσεις. Το Hotmaιl δε μου αρέσει και πολύ.Yahoo είχα παλιά. Εκτός του ότι το design δε μου αρέσει σου στέλνουν και ανεπιθύμητα όλη την ώρα..

Gmail Εγγύηση

Yahoo ως βασικο αλλα μερικα μηνυματα μου τα ανογει πολυ αργα.Αρα ψηφιζω hotmail for ever!!!

Gmail διότι είναι σταθερό, πολύ γρήγορο ,απαλλαγμένο από διαφημίσεις και έχει και ωραία themes :P

Επίσης δημιουργώντας ένα λογαριασμό Gmail αποκτάς άμεση πρόσβαση σε μια πληθώρα υπηρεσιών όπως το Google Reader, Picasa, Google Notebook...

Βασικά χρησιμοποιώ το gmail :no1:, αν και έχω και hotmail. Βέβαια τα περισσότερα e-mail μου έρχονται απ'το hotmail οπότε εκεί μπαίνω συχνότερα.
Γενικά θεωρώ το gmail καλύτερο και πιο εύχρηστο, αν και όλα θέμα συνήθειας είναι...

Ενταξει,οχι μεγαλες διαφορες.Hotmail δοκιμασα,με βολεψε και αυτο συνεχιζω να χρησιμοποιω..

Έχω λογαριασμό σε gmail, yahoo!, και hotmail. Για e-mail θεωρώ οτι το καλύτερο είναι το gmail κυρίως επειδή μπορείς να στείλεις συνημμένο αρχείο με μέγεθος έως και 20MB ενώ στα άλλα μόνο μέχρι 10ΜΒ. Το yahoo! το χρησιμοποιούσα παλιότερα κυρίως, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ πρόβλημα. Το hotmail αν και τώρα τελευταία το interface του έχει βελτιωθεί αρκετά, το χρησιμοποιώ μόνο για το msn...

Hotmail

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχοντας δοκιμάσει και τις 3 "γνωστές" υπηρεσίες mail, το Gmail είναι μακράν το καλύτερο για μένα. Καλό επίσης και της Yahoo. Για το hotmail, ουδέν σχόλιον. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back