Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Άμα σου πω ότι όταν εγώ αδιαθέτησα πρώτη φορά απλά ζήτησα σερβιέτες από τη μαμά μου και αυτή έβαλε τα κλάματα τι θα μου πεις;![]()
Και εγω το ιδιο...δεν με τρομαξε καθολου το γεγονος,σιγα το πραγμα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

μου είπε ότι επηρεάζομαι από τους άλλους

και πως δεν της αρεσει που κανω παρεα μονο με κορίτσια

Dalian
Περιβόητο μέλος

"Μαμά, τώρα που έγινα 16 μπορώ να βάλω σουτιέν;"Και μένα η μαμά μου έκλαιγε όταν της είπα ότι αδιαθέτησα
μου είπε ότι επηρεάζομαι από τους άλλους![]()
και πως δεν της αρεσει που κανω παρεα μονο με κορίτσια![]()
"Όχι Μανολάκη μου! Δεν κάνει είπαμε!"
Νοηματικά άσχετο με τα προηγούμενα απλά μου ήρθε με αφορμή το ποστ του ρεμπ.

freezespell
Νεοφερμένο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

αποτυπωνόταν ολόκληρη η παλέτα του Bob Ross στο πρόσωπό της!

Αδίκώς βέβαια,καθώς είχα ήδη πληροφορηθεί περί τούτου!
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Εμείς μαζευόμαστε με τις φίλες μου και βλέπαμε διάφορες ταινίες και κοιτούσε η μία την άλλη εκστασιασμένη με 20 απορίες... Αξέχαστες εκφράσειςΘα συμφωνήσω με την ΤoxicLips και τον Μερκ....με την διαφορα οτι όταν ενημερώθηκα εγώ Μερκ ειχαν εξαφανιστει οι βιντεοκασσέτες και υπηρχαν DvD![]()

DevvisSp
Νεοφερμένο μέλος

(Φίλοι. Από ένα σημειο και μετα σταματησαμε να μιλαμε για ποκεμον σαν βασικο θεμα και μιλουσαμε για σεξ+τα τριγυρω, αν και θα σας γελασω για το ποτε ακριβως εγινε αυτο!)
(αλλα τα ποκεμον βγηκαν το 2000 περιπου?οποτε....ναι......τεσπα.....!)
ΚρύβεΛόγια
Νεοφερμένο μέλος

Φυσικά, πρίν από το μάθημα αυτό, είχαν φτάσει στα αυτιά μου, διάφορες γενικότητες επί του θέματος. Πχ,είχα ακούσει την λέξη ''ομοφυλόφιλος'' σαν βρισιά μεταξύ 10χρονων βλαμμένων. Επίσης κάποτε ένα εκνευριστικό αγοράκι στο δημοτικό με είχε απειλήσει οτι ''άμα θα σε φιλήσω, θα μείνεις έγκυος''. Πράγμα που με σόκαρε αρκετά, θυμάμαι.
Οκ, την πρώτη σοβαρή ενημέρωση για το σέξ, την απέκτησα από τα γνωστά κοριτσίστικα περιοδικά: Κατερίνα, Κοσμοπόλιταν. Η μητέρα μου δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μου μιλήσει για αυτό το ακανθώδες ζήτημα. Πολύ ταμπού για την οικογένειά μου. Τελικά, έχουν προσφέρει έργο αυτά τα άτιμα τα περιοδικά σε κάποιες περιπτώσεις...
Ninja.
Νεοφερμένο μέλος

Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος

Mr.Blonde
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Ο θείος μου. Μου το έδειξε πρακτικά!
Σου εδειξε πρακτικα,την πραξη του σεξ,ο Θειος σου...αχα.Ενδιαφερον.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.