Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν νομίζω να ακουμπήσω ξανά το καλοριφέρ στο δωμάτιο του αδερφού μου!![]()
δεν εχουμε ολοι βιτσια αλλοι τον παιζανε με το μαξιλαρι τους...
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

karamelitsa17
Νεοφερμένο μέλος

δεν εχουμε ολοι βιτσια αλλοι τον παιζανε με το μαξιλαρι τους...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

και σε μενα ο μπαμπας τα συζητουσε πιο ανετα...e βασικά και οι δυο αλλα πιο πολύ ο μπαμπάς ήταν πιο έξω από τα δόντια
το καλοριφερ εμεινε εγκυο?

t@nia
Εκκολαπτόμενο μέλος

στα 12-13 οταν αρχισαν οι γονεις μου να με αφηνουν να βλεπω μονη μου τηλεοραση ενα βραδυ ειδα μια σκηνη σε μια ταινια που δεν ειχα ξαναδει ποτε.. δεν καταλαβαινα τι ακριβως εκαναν εκεινοι οι 2 ανθρωποι και τοτε θυμηθηκα τι προσπαθουσε να μας εξηγησει ο ερμος ο δασκαλος και τοτε καταλαβα μεσες-ακρες...
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

athene
Δραστήριο μέλος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε,δεν πιστεύω να ήταν αναμένο...Aν είναι δυνατόν!![]()

Εγώ αν και έχω τρεις μεγαλύτερες αδερφές δεν μου μίλησε καμία για το sex...Όταν δε τις ρωτάω γελάνε και μου λένε να πάω να ρωτήσω την μαμά μου,αλλά όταν το κάνω μου λέει ότι ντρέπετε να μου πει...Έτσι ότι μπορώ να μάθω είναι από 'δω κι από 'κει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

γενικά για το τι θέλουν τα αγοράκια από τα κοριτσάκια και αργότερα να έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis
Διάσημο μέλος

Θεωρώ λάθος να μην το συζητούν οι γονείς με τα παιδιά τους. Πρώτα απ όλα δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπεται κανείς, αλλά σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Και πριν απ όλα χρειάζεται να μιλήσουν έγκαιρα για άλλους λόγους, όπως η παραμορφωμένη εικόνα που δίνουν τα διάφορα site στο ιντερνετ, η τηλεόραση, οι φίλοι κτλ γι αυτό. Επιπλέον, με αυτον τον τρόπο τα παιδιά δε θα θεωρούν το σεξ ταμπού, αλλά και θα δείξουν μεγαλύτερη προσοχή και τα ίδια(το έχουν δείξει έρευνες). Είναι μάλλον κοροιδία πλέον, ενώ το παιδί ακούει στην τηλεόραση καθημερινά τη λέξη ''σεξ'', κι έχει φτάσει σε μια ηλικία που θα αναρωτηθεί τι είναι, οι γονείς του να αποφεύγουν τέτοιες συζητήσεις.

Και για να μην ειμαι εκτος θεματος το πρωτο ατομο που μου μιλησε για την περιοδο(τεταρτη δημοτικου) και για το σεξ (πεμπτη , ισως εκτη δημοτικου) ηταν η μαμα μου.Βεβαια μου τα ειπε ολα μεσα στις ακρες , αλλα τουλαχιστον με ενημερωσε και την ευχαριστω γι'αυτο.Ακομα και τωρα συζιταω με τη μαμα γι αυτα τα θεματα και πραγματικα δεν αισθανωμαι καθολου αβολα.Ουτε η μαμα νομιζω αισθανεται μιας και απο μικρες ειμαστε δεμενες.Ειναι μια μαμα-φιλη !
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

koum
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο nPb.Ποιος σας μίλησε πρώτη φορά για το σεξ;
steve391242
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πιστεύω στις μέρες μας λίγο πολύ όλοι ξέρουμε κάποια πράγματα το μόνο ίσως πρόβλημα είναι το κατά πόσο αυτά τα πράγματα αποτελούν μια διαστρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας άρα μάλλον καλό θα είναι να γίνονται τέτοιες συζητήσεις από μια έγκυρη πηγή.
love_angel
Επιφανές μέλος

Η μαμά μου γέλαγε και προσπαθούσε να μου εξηγήσει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.