Ποιούς celebrities αντιπαθείτε η θεωρείτε ότι κρύβουν ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με τη δημόσια εικόνα;

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
ο Οικονομόπουλος μου βγάζει κάτι αντιπαθητικό κυρίως λόγω των δηλώσεων του και κάποιον γεγονότων παλαιότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω το ταλέντο του.
Ζήνα Κουτσελήνη που στεναχωριόταν για την καρίερα του Λύτρα και όχι για το ξύλο που έριξε στην γυναίκα του... (και η εκπομπή συνεχίζεται....)
Κοκλώνης δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγάζει κάτι τέρμα αντιπαθητικό χωρίς όμως να μπορώ να το εξηγήσω
ΥΓ και ξένους αν θέλετε όχι μόνο Ελληνες

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα.
Μαριζα Ριζου, πραγματικα απο τους πιο αντιπαθητικους ανθρωπους, κ λογω ενος ριαλιτι που ηταν κριτης κ εσφαζε τους παντες κ γτ μου βγαζει μια ξινιλα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.956 μηνύματα.
Δεν ακούγονται καλά λόγια για Χάρις Αλεξίου και Γλυκερία πάντως.

Προσωπικά, αν και φανατικός λάτρης του λαϊκού, δεν αντέχω με τίποτα Οικονομόπουλο και Αργυρό και λοιπούς περίεργους. Δηθενιές, καμμία σχέση με τη ψυχή του λαού. Το λαϊκό είναι τα πάντα, μέχρι και τρόπος ζωής, όχι απλά ένας ρυθμός.

Guest 691153

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χάρις Αλεξίου
Είχε πάει η Χάρις στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου να της κανει εμβόλιο (κωροναιου αν θυμαμαι καλά) και της είπε η μάνα μου οτι άκουγε τα τραγούδια της απο μικρή και της απάντησε με ύφος "Α... Και συ ακούς τη μουσική μου;" και απο εκει και πέρα την σιχαίνεται η μανα μου

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.956 μηνύματα.
Είχε πάει η Χάρις στο νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται η μητέρα μου να της κανει εμβόλιο (κωροναιου αν θυμαμαι καλά) και της είπε η μάνα μου οτι άκουγε τα τραγούδια της απο μικρή και της απάντησε με ύφος "Α... Και συ ακούς τη μουσική μου;" και απο εκει και πέρα την σιχαίνεται η μανα μου
Έχουν ακουστεί πάρα πολλά άσχημα για αυτήν γενικά. Ποτέ δεν την άκουγα ιδιαίτερα οπότε δεν ήταν καμμία ιδιαίτερη απώλεια.

Ωραίο τραγούδι ήταν μόνο το Λενγκω. Είχε ωραίο (πικρό μεν) νόημα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.749 μηνύματα.
Κάπως έτσι; :lol:

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.367 μηνύματα.
Δεν ακούγονται καλά λόγια για Χάρις Αλεξίου...
Πριν απο 23 χρόνια, μου έκανε μάθημα ένας στο σπιτι μου, ιδιαίτερο. Παλιά καραβάνα, τωρα θα ναι 80 χρονων.

Περνάει ένας απο κατω τέρμα Χαρούλα στα ηχεία στο αμάξι.

Και πεταγεται ο καθηγητής και μου ειπε μια κουβεντα, μου πέσανε τα σαγόνια. Κάτι πολύ αρνητικό τέλοσπάντων.

Εγω εχω κακή εντυπωση απο τον Χάρη Ρώμα, είχαμε πάει σε ενα θέατρο και ενθουσιασμενος τοτε 12 χρονων του ειχα πει "Γεια σου ρε Δάγκα" (Μεν και Δεν) και μου απάντησε ειρωνικά και χαλάστηκα. Εξακολουθώ να τον συμπαθώ όμως για καποιο λόγο, εκτιμώ την ηθοποιία του πολύ. Και του Μπέζου.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.314 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εγω εχω κακή εντυπωση απο τον Χάρη Ρώμα, είχαμε πάει σε ενα θέατρο και ενθουσιασμενος τοτε 12 χρονων του ειχα πει "Γεια σου ρε Δάγκα" (Μεν και Δεν) και μου απάντησε ειρωνικά και χαλάστηκα. Εξακολουθώ να τον συμπαθώ όμως για καποιο λόγο, εκτιμώ την ηθοποιία του πολύ. Και του Μπέζου.
Για Χάρη Ρώμα ακούγονταν διάφορα στα early 2000s για περίεργες συμπεριφορές του σε bar... Εγώ έτσι κι αλλιώς παιδάκι ήμουν όταν έκανε την high season του (και αγέννητος στο οι Μεν και οι Δε).

Ως ηθοποιός είναι εξαιρετικός αλλά χωρίς πρωτοτυπίες. Είναι κάποιοι ηθοποιοί που παίζουν τον ίδιο επιτυχημένο ρόλο σε κάθε σήριαλ (ο Τσιμιτσέλης πάντα είναι ο ανώριμος άντρας που τον θέλουν όλες). Ο Χάρης Ρώμας έπαιζε πάντα το συντηρητικό αρσενικό παλαιών αρχών που μια προοδευτική γυναίκα έρχονταν στη ζωή του και την αναστάτωνε μέχρι που έβλεπε τη τρυφερή πλευρά του και τον ερωτεύονταν. Για εμένα θεϊκή σκηνή ο Ρώμας έκανε στο Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο μόλις είδε την Ζωή να εμφανίζεται. Δεν χρειάστηκαν λόγια, μόνο με την έκφραση και τα μάτια μιλούσε ο κεραυνοβόλος έρωτας. Φοβερός ηθοποιός.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ούτε εξαιρετικός ηθοποιός είναι ούτε άνθρωπος.. Αλλά δεν θα μιλήσω εδώ για αυτό.

Αφήστε το.

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.576 μηνύματα.
πολλοί καλλιτέχνες, και κυρίως μουσικοί, που αγάπησα για την τέχνη τους, με έχουν απογοητεύσει σαν προσωπικότητες, όταν για διάφορους λόγους εκτέθηκαν στα φώτα της δημοσιότητας και εξέφρασαν απόψεις για θέματα. π.χ. Frank Zappa, ψωνάρα. Θεοδωράκης, φαφλατάς. Peter Hammill, ξεμωράθηκε κ.ο.κ.

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Paladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
και αρκετοί γνωστοί αθλητές έχουν ισχυρισμούς εις βάρος τους.
Μπενζεμά και Ριμπερί
Κόμπι
Καρλ Μαλόουν (καλά εδώ δεν είναι απλά ισχυρισμοί)
ακόμη και για τον Ρονάλντο

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.852 μηνύματα.

Paladin

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτός δε τα είχε με 14χρονο;
με 13χρόνο παρακαλώ!
και όχι μόνο είχε σχέση αλλά την άφησε έγκυο στα 13 (ίσως και στα 12) και αφού στο dna έδειξε ότι το παιδί είναι δικό του αρνήθηκε να πληρώσει και τα έξοδα του παιδιού (οντάς εκατομμυριούχος! απο το ΝΒΑ)...
Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά

Μήτσος10

Διάσημο μέλος

με 13χρόνο παρακαλώ!
και όχι μόνο είχε σχέση αλλά την άφησε έγκυο στα 13 (ίσως και στα 12) και αφού στο dna έδειξε ότι το παιδί είναι δικό του αρνήθηκε να πληρώσει και τα έξοδα του παιδιού (οντάς εκατομμυριούχος! απο το ΝΒΑ)...
Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά
Κ γω αυτό θυμόμουν, αλλά είπα να μη το πω μήπως τον είχα μπερδέψει με τον Josh Giddey, αλλά αυτός τα είχε με 14χρονο που δεν άφησε έγκυο

Κ οι δύο τριμαλακες παντως

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ενδεικτικά θα πω:

Καρύδη, Αθερίδης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαρκουλάκης και παιδιά θα πω και Νατάσα Μποφίλιου (αν και μου αρέσει) αλλά φαίνεται λίγο ψεύτικη..

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.264 μηνύματα.
Ενδεικτικά θα πω:

Καρύδη, Αθερίδης, Βίκυ Σταυροπούλου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαρκουλάκης και παιδιά θα πω και Νατάσα Μποφίλιου (αν και μου αρέσει) αλλά φαίνεται λίγο ψεύτικη..
και σαττι εχω ακουσει οτι ειναι ψιλο στριγκλα οφ καμερα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Και αυτή φαίνεται ναι.. Καλά όλοι αυτοί που ανέφερα είναι πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον να πούμε.

Ας πω και Τάσο Χαλκιά, αν και δεν είναι σελέμπριτι αλλά είναι αγαπητός στον κόσμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια