Ποιο άθλημα σας αρέσει;

Ποιο άθλημα σας αρέσει;
Multiple votes are allowed. Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

• ΜΠΑΣΚΕΤ

• ΒΟΛΕΫ

• ΧΑΝΤΜΠΩΛ

• ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

• ΚΑΡΑΤΕ

• ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ

• ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

• ΓΙΟΓΚΑ

• ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

• ΜΠΟΝΤΙ ΜΠΙΛΝΤΙΝΓΚ

• ΠΙΛΑΤΕΣ

• ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

• ΠΟΛΟ

• ΧΟΚΕΫ

• ΓΚΟΛΦ

• ΤΕΝΝΙΣ

• ΑΛΛΟ

• ΔΞ/ΔΑ

Πρέπει να ψηφίσετε για να δείτε τα αποτελέσματα.

Guest 523993

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επιλέξτε όσα σας αρέσουν είτε να βλέπετε είτε να ασχολείστε.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ, ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ είναι τα αγαπημένα μου.
Καλή και η ΓΙΟΓΚΑ αλλά λίγο την βαριέμαι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Βόλεϊ δωματίου, το αγαπημένο μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RafAspa94

Περιβόητο μέλος

Η RafAspa94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 4.733 μηνύματα.
Καταρχάς, μου αρέσει τρελά το ποδόσφαιρο. Ένας από τους πολλούς λόγους που περίμενα να έρθει το σ/κ είναι να δω λίγο μπαλίτσα!
Τώρα, καθημερινά περπατώ κάθε μέρα γύρω στη μία ώρα, για να συνδυάσω γυμναστική και ψώνια
Στο γυμναστήριο, κάνω μόνο πιλάτες αυτό το διάστημα.

Guest 920123

Επισκέπτης

Βόλεϋ με χίλια!Αλλα πλέον μόνο περπάτημα και πιλατες...

Guest 882291

Επισκέπτης

PC όλη μέρα :)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.165 μηνύματα.
Μπάσκετ και κολύμβηση, τα αγαπώ αμφότερα

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.583 μηνύματα.
Εγώ με τον αθλητισμό καλή σχέση δεν θα έλεγα ότι έχω, αλλά θα πω ότι όταν είναι να δω τουλάχιστον, ειδικά στις μεγάλες διοργανώσεις κολλάω με το μπάσκετ. Δεν βλέπω πολλούς αγώνες, δεν έχουμε και συνδρομητική τηλεόραση οπότε δεν το έχω στο μυαλό μου γενικά, αλλά ας πούμε κάθε χρόνο όταν είναι οι τελικοί του GBL τους βλέπω (καλά ειδικά οι τελευταίοι δεν ήταν να τους χάσεις :lol:). Και σε Mundobasket, Eurobasket κολλάω πάντα. Θα ήθελα να βλέπω και περισσότερο.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.570 μηνύματα.
Unpopular opinion αλλά βρίσκω τρομερά ωραίο το Ράγκμπι. Μ'αρέσει τρομερά πολύ η δομή του με τις επιθέσεις και τις άμυνες και εννοείται τα TOUCH DOWN.

Μακάρι στο μέλλον να πάρει μεγαλύτερη έκταση στην Ευρώπη γιατί κακά τα ψέματα ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι λίγο ύπνος να τα βλέπεις αν δεν έχεις παρέα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.583 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.570 μηνύματα.
Το ποδόσφαιρο να το καταλάβω ότι είναι ύπνος, κι εγώ το βαριέμαι, αλλά το μπάσκετ γιατί; Έχει συνέχεια δράση
Γιατί έχει συνέχεια διακοπές στον χρόνο. Βολές από εδώ, όχι φάουλ με λίγο πιάσιμο από εκεί, τάιμ άουτ ο ένας μετά τον άλλον, αλλαγές, κοιτάμε λίγο αν ήταν αντικανονικό. Μακράν το πιο αργό δεκάλεπτο για κάθε περίοδο.

Το χειρότερο είναι η κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος που πραγματικά θέλεις χάπια για να το παρακολουθήσεις (έβλεπα κάποια ματς μικρός). Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από euroleague (που την παρακολουθούσα πολύ μικρός αλλά βαρέθηκα πια) και «εθνικές». Α και NBA για τα νυχτοπούλια αφού οι ώρες είναι ό,τι να'ναι (ήξερα φίλους στο σχολείο που ξυπνούσαν άνετα και 4-5 το πρωί για να δουν αγώνες χδ).

Poirot

Περιβόητο μέλος

Γιατί έχει συνέχεια διακοπές στον χρόνο. Βολές από εδώ, όχι φάουλ με λίγο πιάσιμο από εκεί, τάιμ άουτ ο ένας μετά τον άλλον, αλλαγές, κοιτάμε λίγο αν ήταν αντικανονικό. Μακράν το πιο αργό δεκάλεπτο για κάθε περίοδο.
Αυτό εντάξει, στο δίνω. Λες 40 λεπτά κρατάει υποτίθεται και τελικά φτάνει κανένα δίωρο ο αγώνας.
Το χειρότερο είναι η κατάντια του ελληνικού πρωταθλήματος που πραγματικά θέλεις χάπια για να το παρακολουθήσεις (έβλεπα κάποια ματς μικρός).
Καλά, ειδικά φέτος ήταν κατάντια πραγματικά. Καθόμασταν και ασχολούμασταν με τις κοκορομαχίες Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων.
Άντε να δούμε που του χρόνου να έχουμε και το final 4 στην Αθήνα...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Καλά, ειδικά φέτος ήταν κατάντια πραγματικά. Καθόμασταν και ασχολούμασταν με τις κοκορομαχίες Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλων.
Από πάντα χάλια ήταν. Και μικρός που έβλεπα τα ίδια και τα ίδια θυμάμαι κάθε χρονιά. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μόνοι τους. Μετά κάτι ψιλά ΠΑΟΚ και Άρης (πιο μετά και η ΑΕΚ) και από εκεί και πέρα το χάος με κάτι Πανελλήνιους, Διαγόρες Ρόδου, Κηφισιές, Καβάλα (στο ΠΑΟΚ-Καβάλα είχα πάει στο Παλατάκι θυμάμαι) και λοιπές άκυρες ομάδες.

Η όλη ιστορία ήταν τα play-off για το ποιος θα το πάρει όπου εννοείται κάθε χρονιά είναι γαύρος και βάζελος.

Άντε να δούμε που του χρόνου να έχουμε και το final 4 στην Αθήνα...
Η ευρωλίγκα πλέον δεν με κάνει κέφι όπως παλιά. Μικροί ήμασταν τόσο τρελαμένοι που θυμάμαι στο δημοτικό εγώ και ένα φιλαράκι στο χωριό κάναμε γήπεδα του μπάσκετ από χαρτί Α4 εγώ και αυτός από lego και κάναμε με χαρτάκια κληρώσεις ομάδων (αυτός έπαιρνε Παναθηναϊκό και εγώ Μπαρτσελόνα πάντα) και στήναμε με παίκτες playmobil κανονικό πρωτάθλημα και αγώνες με χρονόμετρο:laugh: . Α ρε αναμνήσεις...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα.
Να παίζω: βόλλεϋ, μπάσκετ, πόλο, κολύμβηση, ποδηλασία, τζόκινγκ.
Λατρεύω να βλέπω βόλλευ. Επίσης μ αρέσει το happening του ποδοσφαίρου (μπύρες, παρέες, σχόλια κλπ). Γενικά, όλα μ αρέσουν. Στίβος, μπάσκετ, πόλο, ενόργανη, πατινάζ και πολλά άλλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια