DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 10:37 Η DreamsRevenge: #81 30-08-11 10:37 ...από τότε έχω να αλλάξω εταιρεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 11:02 Ο iGiannis έγραψε: #82 30-08-11 11:02 Αυτό ήτανε το πρώτο μου κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:12 Ο Άγγελος έγραψε: #83 30-08-11 12:12 phillips Savvy χορευε οταν δονειτο.. φραπες μιλαμε,,οχι σαν τα ψοφια τα νοκια και ελεγε και το μελλον,,με βιορυθμους.. απο το Λυκειο το ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: kon2025mp Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
...από τότε έχω να αλλάξω εταιρεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 11:02 Ο iGiannis έγραψε: #82 30-08-11 11:02 Αυτό ήτανε το πρώτο μου κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:12 Ο Άγγελος έγραψε: #83 30-08-11 12:12 phillips Savvy χορευε οταν δονειτο.. φραπες μιλαμε,,οχι σαν τα ψοφια τα νοκια και ελεγε και το μελλον,,με βιορυθμους.. απο το Λυκειο το ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αυτό ήτανε το πρώτο μου κινητό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:12 Ο Άγγελος έγραψε: #83 30-08-11 12:12 phillips Savvy χορευε οταν δονειτο.. φραπες μιλαμε,,οχι σαν τα ψοφια τα νοκια και ελεγε και το μελλον,,με βιορυθμους.. απο το Λυκειο το ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phillips Savvy χορευε οταν δονειτο.. φραπες μιλαμε,,οχι σαν τα ψοφια τα νοκια και ελεγε και το μελλον,,με βιορυθμους.. απο το Λυκειο το ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.