io-io Διάσημο μέλος Η io-io αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός. Έχει γράψει 2.878 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:48 Η io-io έγραψε: #21 18-09-06 14:48 https://www.cloggs.co.uk/bin/venda?ex=co_disp-view&invt=2396&bsref=cloggs (κολλησα με τα ολσταρακια εγω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:51 Ο tsus έγραψε: #22 18-09-06 14:51 το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:51 Ο Dark_kronos: #23 18-09-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Και τι πειραζει αμα ειναι μοδα? Για μενα πιο χαζος ειναι αυτος που του αρεσει κατι και δεν το φοραει γιατι ειναι μοδα και γιατι θελει να το παιξει αντισυμβατικος, παρα αυτος που ακολουθει τη μοδα τυφλα. (δεν μιλαω για εσενα κρονε, γενικα μιλαω απλα πηρα αφορμη απο το μηνυμα σου!) Click για ανάπτυξη... Συμφωνω αλλα ειδικα για τα all star οπως το εχουν κανει αλλαζει καπος το θεμα (εγω πρωσοπικα ουτος η αλλως δεν θα επερνα all star γιατι δνε μου αρεσουν). Και η μποτες πχ εχουν γινει μοδα σε οπιον θελει να το παιξει σκληρος αλλα εγω δεν εχω προβλημα φοραω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:55 Ο Dark_kronos: #24 18-09-06 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsus: το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Click για ανάπτυξη... Το πρωτο μου αρεσει πιο πολυ, καλυτερα αυτο. Δεν πειραζει, υπαρχουν και χοιροτερες αφου δεν σου αρεσουν αυτες Μην περιμενεις να βρεις κατι που θα αρεσει σε ολους, ολοι μας εχουμε διαφωρετικα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η mania έγραψε: #25 08-05-07 10:34 Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Δροσουλίτης charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.cloggs.co.uk/bin/venda?ex=co_disp-view&invt=2396&bsref=cloggs (κολλησα με τα ολσταρακια εγω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus Δραστήριο μέλος Ο tsus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 436 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:51 Ο tsus έγραψε: #22 18-09-06 14:51 το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:51 Ο Dark_kronos: #23 18-09-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Και τι πειραζει αμα ειναι μοδα? Για μενα πιο χαζος ειναι αυτος που του αρεσει κατι και δεν το φοραει γιατι ειναι μοδα και γιατι θελει να το παιξει αντισυμβατικος, παρα αυτος που ακολουθει τη μοδα τυφλα. (δεν μιλαω για εσενα κρονε, γενικα μιλαω απλα πηρα αφορμη απο το μηνυμα σου!) Click για ανάπτυξη... Συμφωνω αλλα ειδικα για τα all star οπως το εχουν κανει αλλαζει καπος το θεμα (εγω πρωσοπικα ουτος η αλλως δεν θα επερνα all star γιατι δνε μου αρεσουν). Και η μποτες πχ εχουν γινει μοδα σε οπιον θελει να το παιξει σκληρος αλλα εγω δεν εχω προβλημα φοραω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:55 Ο Dark_kronos: #24 18-09-06 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsus: το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Click για ανάπτυξη... Το πρωτο μου αρεσει πιο πολυ, καλυτερα αυτο. Δεν πειραζει, υπαρχουν και χοιροτερες αφου δεν σου αρεσουν αυτες Μην περιμενεις να βρεις κατι που θα αρεσει σε ολους, ολοι μας εχουμε διαφωρετικα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η mania έγραψε: #25 08-05-07 10:34 Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Δροσουλίτης charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:51 Ο Dark_kronos: #23 18-09-06 14:51 Αρχική Δημοσίευση από io-io: Και τι πειραζει αμα ειναι μοδα? Για μενα πιο χαζος ειναι αυτος που του αρεσει κατι και δεν το φοραει γιατι ειναι μοδα και γιατι θελει να το παιξει αντισυμβατικος, παρα αυτος που ακολουθει τη μοδα τυφλα. (δεν μιλαω για εσενα κρονε, γενικα μιλαω απλα πηρα αφορμη απο το μηνυμα σου!) Click για ανάπτυξη... Συμφωνω αλλα ειδικα για τα all star οπως το εχουν κανει αλλαζει καπος το θεμα (εγω πρωσοπικα ουτος η αλλως δεν θα επερνα all star γιατι δνε μου αρεσουν). Και η μποτες πχ εχουν γινει μοδα σε οπιον θελει να το παιξει σκληρος αλλα εγω δεν εχω προβλημα φοραω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:55 Ο Dark_kronos: #24 18-09-06 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsus: το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Click για ανάπτυξη... Το πρωτο μου αρεσει πιο πολυ, καλυτερα αυτο. Δεν πειραζει, υπαρχουν και χοιροτερες αφου δεν σου αρεσουν αυτες Μην περιμενεις να βρεις κατι που θα αρεσει σε ολους, ολοι μας εχουμε διαφωρετικα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η mania έγραψε: #25 08-05-07 10:34 Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Requiem Δροσουλίτης charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από io-io: Και τι πειραζει αμα ειναι μοδα? Για μενα πιο χαζος ειναι αυτος που του αρεσει κατι και δεν το φοραει γιατι ειναι μοδα και γιατι θελει να το παιξει αντισυμβατικος, παρα αυτος που ακολουθει τη μοδα τυφλα. (δεν μιλαω για εσενα κρονε, γενικα μιλαω απλα πηρα αφορμη απο το μηνυμα σου!) Click για ανάπτυξη... Συμφωνω αλλα ειδικα για τα all star οπως το εχουν κανει αλλαζει καπος το θεμα (εγω πρωσοπικα ουτος η αλλως δεν θα επερνα all star γιατι δνε μου αρεσουν). Και η μποτες πχ εχουν γινει μοδα σε οπιον θελει να το παιξει σκληρος αλλα εγω δεν εχω προβλημα φοραω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2006 στις 14:55 Ο Dark_kronos: #24 18-09-06 14:55 Αρχική Δημοσίευση από tsus: το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Click για ανάπτυξη... Το πρωτο μου αρεσει πιο πολυ, καλυτερα αυτο. Δεν πειραζει, υπαρχουν και χοιροτερες αφου δεν σου αρεσουν αυτες Μην περιμενεις να βρεις κατι που θα αρεσει σε ολους, ολοι μας εχουμε διαφωρετικα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η mania έγραψε: #25 08-05-07 10:34 Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tsus: το διορθωσα το url του πρωτου...πατηστε πανω στη εικονα για zoom.... κρονε, δεν υπαρχει περιπτωση για τετοιες μποτες! οτι κ να παρω μου φαινεται σε αλους θα αρεσει κ σε αλλους οχι...... Click για ανάπτυξη... Το πρωτο μου αρεσει πιο πολυ, καλυτερα αυτο. Δεν πειραζει, υπαρχουν και χοιροτερες αφου δεν σου αρεσουν αυτες Μην περιμενεις να βρεις κατι που θα αρεσει σε ολους, ολοι μας εχουμε διαφωρετικα γουστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 10:34 Η mania έγραψε: #25 08-05-07 10:34 Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το πρώτο και το γιατί είναι απλό, μου αρέσουν τα χοντροκομένα παπούτσια σε αθλητικό, θέλω να έχει ψωμί μου αρεσει να βλέπω άντρες να τα φοράνε, άν και εγώ έχω παρόμοιο άνετα θα φορούσα και εγώ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.