Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:33 Ο Γιώργος έγραψε: #41 10-02-08 02:33 Day of the Tentacle, αρχές δεκαετίας '90, rulez. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:51 Η Neverland_fairy: #42 10-02-08 16:51 Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:07 Ο The Djinn: #43 10-02-08 17:07 Απο εμενα μην περιμενετε rpg και online παιχνιδια... Αγαπημενα: Thief(ολα) Fantasmagoria Legacy of Kain (ολα) Grim Fantago Onimusha Prince of Persia Resident Evil Black Mirror Syberia I, II Βioshock Tωρα δεν μου ερχονται αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:25 Ο Γιώργος έγραψε: #44 10-02-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Click για ανάπτυξη... Σε προσκυνώ ταπεινά! Το bubble-bobble θα μου μείνει αξέχαστο! Πόσες και πόσες βδομάδες παίζαμε μ' αυτό με τον πατέρα μου.... θα το τερματίσαμε καμιά 10αριά φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Neverland_fairy: #45 11-02-08 01:07 Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Day of the Tentacle, αρχές δεκαετίας '90, rulez. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:51 Η Neverland_fairy: #42 10-02-08 16:51 Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:07 Ο The Djinn: #43 10-02-08 17:07 Απο εμενα μην περιμενετε rpg και online παιχνιδια... Αγαπημενα: Thief(ολα) Fantasmagoria Legacy of Kain (ολα) Grim Fantago Onimusha Prince of Persia Resident Evil Black Mirror Syberia I, II Βioshock Tωρα δεν μου ερχονται αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:25 Ο Γιώργος έγραψε: #44 10-02-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Click για ανάπτυξη... Σε προσκυνώ ταπεινά! Το bubble-bobble θα μου μείνει αξέχαστο! Πόσες και πόσες βδομάδες παίζαμε μ' αυτό με τον πατέρα μου.... θα το τερματίσαμε καμιά 10αριά φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Neverland_fairy: #45 11-02-08 01:07 Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:07 Ο The Djinn: #43 10-02-08 17:07 Απο εμενα μην περιμενετε rpg και online παιχνιδια... Αγαπημενα: Thief(ολα) Fantasmagoria Legacy of Kain (ολα) Grim Fantago Onimusha Prince of Persia Resident Evil Black Mirror Syberia I, II Βioshock Tωρα δεν μου ερχονται αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:25 Ο Γιώργος έγραψε: #44 10-02-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Click για ανάπτυξη... Σε προσκυνώ ταπεινά! Το bubble-bobble θα μου μείνει αξέχαστο! Πόσες και πόσες βδομάδες παίζαμε μ' αυτό με τον πατέρα μου.... θα το τερματίσαμε καμιά 10αριά φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Neverland_fairy: #45 11-02-08 01:07 Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο εμενα μην περιμενετε rpg και online παιχνιδια... Αγαπημενα: Thief(ολα) Fantasmagoria Legacy of Kain (ολα) Grim Fantago Onimusha Prince of Persia Resident Evil Black Mirror Syberia I, II Βioshock Tωρα δεν μου ερχονται αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:25 Ο Γιώργος έγραψε: #44 10-02-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Click για ανάπτυξη... Σε προσκυνώ ταπεινά! Το bubble-bobble θα μου μείνει αξέχαστο! Πόσες και πόσες βδομάδες παίζαμε μ' αυτό με τον πατέρα μου.... θα το τερματίσαμε καμιά 10αριά φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Neverland_fairy: #45 11-02-08 01:07 Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Χμ...είναι αρκετά. Αρχικά αξέχαστο είναι το Bubble Bubble, με το τερατάκι που έκανε φούσκες. Μετά θυμάμαι το Prince of Persia σε δισκέτα φυσικά (εν έτος 1992). Αργότερα, γύρω στο 1999 θυμάμαι το Heroes of Might and Magic (2 ή 3) . Συνέχισα με το HoM&M 4 σε Xp . Μετά γνώρισα το Age of Mythology . Το 2007 κόλλησα με το υπέροχο Civilization IV , συνέχισα με το Eragon (που ήταν πολύ καλύτερο από την ταινία), μου έκαναν δώρο το HoM&M V και το καλοκαίρι γνωρίστηκα με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που παραμένει ο κεραυνοβόλος μου έρωτας (συν του ότι βγήκε Game of the YEAR). Βέβαια, το The Witcher που απέκτησα πριν 1 μήνα είναι ο λόγος που κάνω απιστίες στο Oblivion, αλλά υπομονή μέχρι το Μάρτη που θα παραλάβω το Assasins' Creed . Click για ανάπτυξη... Σε προσκυνώ ταπεινά! Το bubble-bobble θα μου μείνει αξέχαστο! Πόσες και πόσες βδομάδες παίζαμε μ' αυτό με τον πατέρα μου.... θα το τερματίσαμε καμιά 10αριά φορές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neverland_fairy Πολύ δραστήριο μέλος Η Neverland_fairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.150 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:07 Η Neverland_fairy: #45 11-02-08 01:07 Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 01:08 Ο Bill έγραψε: #46 11-02-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neverland_fairy: Ζώρζ ... Ξέχασα να αναφέρω το κόλλημα με τα Lemmings (και οι αρκετές ώρες σπαζοκεφαλιάς για να σώσω τα χαζά ανθρωπάκια από κουφά εμπόδια) Click για ανάπτυξη... Respect!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 11 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:03 Ο fandago έγραψε: #47 11-02-08 02:03 Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγαπημένη σειρά όλα τα Prince of Persia. Από τα 2D έως και τα τελευταία 3D και ανυπομονώ να βγάλουν κι άλλο! (κυκλοφορεί μια φήμη). Έχω αφιερώσει αρκετές ώρες μου στα Splinter Cell, αν και το έχουν χαλάσει κάπως. Επίσης, τα Max Payne είναι τρομερά (fan του bullet time). Escape from Monkey Island είναι κορυφαίο στο είδος του και εννοείται και το Grim Fangango (αλίμονο). Από τα πρώτα καψίματα μου πάντως τα έκανα με το XCOM: Terror from the Deep, εξού και έχω πάρει όλα τα παιχνίδια που το θυμίζουν στη σειρά. Strategy δεν πολυπαίζω, αλλά με το Warcraft 2 είχα μια καλή σχέση. Φυσικά last but not least, όλη η σειρά GTA! Προσκυνώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cap Νεοφερμένο μέλος Ο Σωτήρης! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού. Έχει γράψει 80 μηνύματα. 30 Απριλίου 2008 στις 10:28 Ο cap έγραψε: #48 30-04-08 10:28 World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
World of Warcraft (δεν προλαβαίνω για τα υπόλοιπα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
invalid Πολύ δραστήριο μέλος Η δεν είναι συνδεδεμένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.279 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η invalid έγραψε: #49 10-05-08 14:23 Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλά αλλά τα top μου είναι KOTOR I & II Neverwinter Nights 2 Όοοχι δεν είμαι RPGού, ποιος διαδίδει τέτοια πράγματα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.573 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:26 Ο teo έγραψε: #50 10-05-08 14:26 το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το τελευταιο παιχνηδη που επεξα και τερματισα ηταν το call of duty το 4 . πολυ καλο παιχνηδακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nininaou Διάσημο μέλος Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.455 μηνύματα. 10 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Nininaou έγραψε: #51 10-05-08 14:29 Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πω το Resident Evil γιατί έχει γενέθλια η συνονόματή του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorelai Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νατασα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 384 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 22:16 Η Lorelai έγραψε: #52 14-05-08 22:16 Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sid Meier's Civilization(ΟΛΑ) Day of the Tentacle Grim Fandango Psychonauts World of Warcraft Oblivion Daggerfall American McGee's Alice Warcraft III & FT Primal Rage Black&White Sacred Age of [Stuff] &αλλα που δε θυμαμαι τωρα &More to come οταν επιτελους τελειωσω το σχολειο σε 1 μηνα XD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 14 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Guest 990498: #53 14-05-08 22:24 Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 14 Μαΐου 2008 στις 23:16 Ο Dark_kronos: #54 14-05-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borat: Σήμερα θυμήθηκα και το εξαιρετικό ΟΝΙ. Απίστευτο παιχνίδι... Click για ανάπτυξη... Τι μου θυμισες και εμενα τωρα... Το ειχα δανιστει απο τον ξαδερφο μου (παιζει να το εχω ακομα....) αλλα δεν αντεξα ποτε μου να το παιξω... Αλλα δεν θυμαμε γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2008 στις 02:31 Ο Guest 990498: #55 15-05-08 02:31 Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ το έχω ακόμη, σήμερα μάλιστα που το θυμήθηκα το εγκατέστησα ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ice-girl Νεοφερμένο μέλος Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η ice-girl έγραψε: #56 18-05-08 22:46 Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Lara04.jpg 131,8 KB · Εμφανίσεις: 344 stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Lara η κουκλάρα! Tomb Raider Legend Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:28 Ο stavros_ έγραψε: #57 19-05-08 00:28 Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Μαΐου 2008 στις 00:29 Ο Guest 990498: #58 19-05-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal phleidhs kuplin96 Chris2756 charmander Libertus GeorgePap2003 Στεφανος56 rafaela11 hirasawayui Joji fockos J.Cameron giannhs2001 Unboxholics Memetchi harry akritas Luke. globglogabgalab tsiobieman Slytherin SlimShady azula betonieras gregory nub WhaleOilBeefHooked jj! Στωικος Αλκης Κ. fmarulezkd Viedo Vold Unseen skygge MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stavros_: Civilization II Starcraft Nba Live 95, 2003 Warcraft I & II Star Wars: Knights Of The Old Republic STAR WARS: JEDI KNIGHT X-COM: UFO DEFENCE System Shock 2 Football Manager Grand Theft Auto II Click για ανάπτυξη... Έχω καεί άσχημα με αυτά τα δύο... Τι μου θύμισες, έβαζα lan με τον αδελφό μου και κυνηγιόμασταν με τις ώρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stavros_ Δραστήριο μέλος Ο mpampis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 646 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 00:50 Ο stavros_ έγραψε: #59 19-05-08 00:50 Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κι εγώ έπαιζα, μέσω ip κυρίως, με φίλους το JK Academy (εκεί με τρώγανε), και ΝΒΑ Live (εκεί τους έτρωγα) Άσε κάψιμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jesus ate your cake Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χεσούς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος. Έχει γράψει 211 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 01:24 Η Jesus ate your cake: #60 19-05-08 01:24 Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Half Life 2 και World of Warcraft. {δεν παιζω κανενα απ' αυτα πλεον} Παντως εχω μικρη εμπειρια απο pc games λογω του οτι ειχα μπει βαθια στα MMORPG με το WoW {αρα δεν υπηρχε χρονος για να παιξω κατι αλλο}. Μετα το WoW πλεον ειναι δυσκολο καποιο παιχνιδη να με συγκινησει. Παντως προς το παρον περιμενω το Warhammer online: Age of Reckoning. Δεν σκοπευω παντως να επιτρεψω στον εαυτο μου να ξανακολλησει οπως με το WoW. Μια φορα - για εναμιση ολοκληρο χρονο -αρκει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.