Ποιο είναι το δώρο που θα θέλατε να χαρίσετε ...

{summerdream}

Νεοφερμένο μέλος

Ο {summerdream} αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
στον αγαπημενο σας ή στην αγαπημενη σας , αλλα δεν μπορεσατε να το εκπληρωσετε ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να είμαστε στην ίδια πόλη :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θυμάμε να υπάρχεςι κάτι τέτοιο, ακόμα και τα πιό δύσκολα τα έχω προσφαίρει, απο ακριβά ταξίδια που ονειρευόταν μέχρι κάμερες και cd's τώρα αν υπάρχει κάτι άλλο θα σπάσω τα μούτρα μου, θα πολεμήσω και θα το κάνω πραγματικότητα, δεν μπορώ να τον έχω στο παράπονο, δεν θέλω να έχει ονειρευετει πράγματα και να μην τα πάρει, νοιώθω μιση:redface:

Ένα σπίτι με δικό του (μεγάλο) πάρκινγκ, κήπο και εργαστήριο για τα εργαλεία του...
Επιφυλάσσομαι στο μέλλον !:)

ενα λουτρινο ροζ κροκοδειλακι τελικα το χαρισα στην απεναντι ταρατσα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα δονητή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bmw m3

ένα τραγούδι με στίχους που θα έχω γράψει εγώ :)

ένα τραγούδι με στίχους που θα έχω γράψει εγώ :)

με εμπνευση την δικια σου ιδεα,ενα cd με τα καλυτερα κομματια της χρονιας που γεννηθηκε το ατομο που σε ενδιαφερει(τα αγαπημενα μου songs)

π.χ. αν ηταν να μου εκαναν εμενα δωρο του '93:clapup::clapup::clapup:

Μπέμπα είχα υποσχεθεί στη μαμά μου να της κάνω δώρο ένα αεροπλάνο :P

Μυαλό σε αυτούς που δεν το έχουν - αυτό θα ήθελα να ήταν το δώρο μου... :P

Ενα ταξιδι ολα πληρωμενα απο μενα,αλλα δυστυχως δεν το αντεχω οικονομικα αυτη τη στιγμη :(

Ένα μαστίγιο.

Παντα ηθελα να το κανω δωρο σε ενα συγκεκριμενο ατομο αυτο:​
Μια κορνιζα ψηφιακη,απ τις καινουριες, σαν αυτη π.χ.
https://www.techpress.gr/wp-content/uploads/2008/10/hama-digital-frame.jpg

που να εχει για φοντο το πορτραιτο του,που ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ :D του εχω ζωγραφισει :D
και βιντεο με διαφορες ομορφες στιγμες και να παιζει και αγαπημενα τραγουδια (καλα και σκετη να ναι, κανονικη δηλαδη, δε με πειραζει αλλα φαντασιωση μου ειναι, οτι θελω κανω :P)​

Ενα χαρεμι να του χορευει και να τον περιποιειται ....:redface:

harem.jpg

Μακάρι να έχω την οικονομική δυνατότητα μόλις μεγαλώσουν τα αδέρφια μου να τους έχω απο ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο έτοιμο. :P
Και σε εκείνον το αγαπημένο του αυτοκίνητο αξίας περίπου1.000.000 ευρώ:P

Θρεντ διαμάντι αυτό. Βλέπεις πριν δέκα χρόνια όλα τα κορίτσια να λένε θα έδιναν στα αγόρια τους πληρωμένα ταξίδια, bmw, μέχρι και σπίτι θα τους αγόραζαν και τα αγόρια μπαταχτσήδες, δονητη λέει ο ένας, αρκουδάκια λέει ο άλλος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back