Δεν εχω ασχοληθει πολυ με τις ημικρανιες, οποτε δεν ειναι επι ισις οροις οι κουβεντα μας, αλλα δεν νομιζω πως διαφωνουμε καπου. Να σε ρωτησω κατι μιας και ειμαστε εδω και το ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν ειχα χρονο να ψαξω την βιβλιογραφια.
Εχει δοκιμαστει ποτε ECT σε ημικρανιες? Οκ το κατλαβαινω οτι ειναι τελειως dont use a canon to kill a mosquito κατασταση, αλλα ενδεχομενος με μικροτερη ταση/ενταση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω ότι κανένας άνθρωπος με ημικρανία, ακόμη και με τη βαρύτατη, καθημερινή μορφή της πάθησης θα δεχόταν να κάνει ECT, ούτε βέβαια ότι κάποιος γιατρός θα το πρότεινε ποτέ.
Προσωπικά, όχι μόνο δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο, αλλά δεν το έχω βρει και πουθενά γραμμένο.
Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση και επίσης δεν βρήκα κάτι σχετικό (ωστόσο βρήκα ότι μπορεί κάποιος να αναπτύξει post-ECT migraine!).
Η ECT είναι μία "στιγματισμένη" θεραπεία που, από ό,τι λένε φίλοι ψυχίατροι, θεωρείται πάρα πολύ αποτελεσματική σε ανθεκτικές βαρείες ψυχικές παθήσεις, αλλά πλέον δεν χρησιμοποιείται παρά σπάνια.
Για τους φίλους που δεν είναι εξοικειωμένοι με την ορολογία, ECT= electroconvulsive therapy (ηλεκτροσπασμοθεραπεία).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω πονόδοντο και με χτυπάει στο κεφάλι αλλά το depon δε με έπιασε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.