[αστυνόμος Μπέκας]"Αλντάνες, βελόνες... διακόπτης!"[/αστυνόμος Μπέκας] :kapnizeipipa:
Τετρακίνητε, τι θέλει να πεί ο αστυνόμος σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπ-αστυνομος παρακαλω ![αστυνόμος Μπέκας]"Αλντάνες, βελόνες... διακόπτης!"[/αστυνόμος Μπέκας] :kapnizeipipa:
@ Vkey : οταν εγω λεω οτι δεν πιεζουμε κανεναν και οποιος δε θελει δε λεει (κατι που ειναι τραγικα αυτονοητο δε χρειαζοταν να το αναφερουμε καν),και συ επιμενεις οτι σας πιασαμε απο το λαιμο, γιαυτο και η αμυντικη σταση, τοτε τι να πω...
Δε με καταλαβες, δεν πειραζει. Αλλο λες , αλλο ειπα.Υπάρχουν πάντα λόγοι που κάνουμε ή δεν κάνουμε κάτι...
Το τι εσύ θεωρείς παράλογο για εμένα μπορεί να είναι λογικότατο....
Οντως δε θα βγαλουμε ακρη. Κρατειστε λοιπον οτι σας πιεσαμε να μαθουμε γιατι ειστε αορατοι (αφου αυτο δικαιολογει την αμυντικη σταση σας) και το ξεχναμε.
ΥΓ: εχω αρχισει να εχω ανοσια με τις αρνητικες, καθε μερα εχουν ολο και λιγοτερη αξια, so no worries

Πως στο διατανο συνδεθηκαν οι αρνητικες με το θεμα του "αορατος χρηστης"?!
αχ, μικρές και ανόητες κορασίδες, δεν έχετε καταλάβει ότι ΟΛΑ συνδέονται με τις αρνητικές ψήφους;To πως συνδέεται ο αόρατος χρήστης με τις αρνητικές πραγματικά δεν το έχω καταλάβει![]()

Niyia
Διάσημο μέλος

1ον) με αφορμή το παιχνίδι των Δολοφόνων (όσο ηλίθιο κ αν ακούγεται, μη με πάρετε με τις ντομάτες, αλήθεια λέω

2ον) όταν δεν ήθελα να φαίνομαι online σε εξωτερικούς του φόρουμ για προσωπικούς λόγους, κ
3ον) για λόγους ψυχολογικούς, ειδικά τον τελευταίο καιρό έμπαινα οffline, δεν πόσταρα, διάβαζα κάποια θέματα, ήθελα να μαθαίνω νέα αλλά δεν ένιωθα καλά να συμμετέχω κ εγώ... so what?
Όπως κ να έχει, είναι επιλογή του καθένα μας να διαμορφώσει το προφίλ του όπως θέλει (γτ για μένα κ αυτό μέρος του προφίλ μας είναι) δίχως να δηλώνει η κίνηση αυτή υποχθόνια σχέδια για αρνητικές ψήφους των ατόμων αυτών προς άλλα άτομα ή μυστική παρακολούθηση θεμάτων/μελών/δραστηριοτήτων κ δεν ξέρω κ γω τι άλλο...
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ, μικρές και ανόητες κορασίδες, δεν έχετε καταλάβει ότι ΟΛΑ συνδέονται με τις αρνητικές ψήφους;![]()
Τώρα άμα γράψω το αλησμόνητο "NOBODY expects the Spanish Inquisition!" θα είμαι πολύ off????

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ε, έκτοτε ξέμεινα έτσι χωρίς σοβαρό λόγο

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

φαίνεται ονλάιν η εδάδ
ή bug είναι ή bug είναι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
da capo
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ερωτήσεις: Γιατί χρειάζεστε ΤΟΣΟ πολύ αυτή την δυνατότητα;
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Προσωρινά καταργήθηκε η δυνατότητα του αόρατους χρήστη. Πιθανών να ενεργοποιηθεί ξανά στο άμεσο μέλλον.
Ερωτήσεις: Γιατί χρειάζεστε ΤΟΣΟ πολύ αυτή την δυνατότητα;
Απαντήσεις:
Μερικοί παίζουμε παλέρμο οπότε μας αρέσει να είμαστε αόρατοι για σασπένς
Άλλοι δεν θέλουν να τους φορτώνονται μέλη όταν κάνουν login
Και γενικότερα όλοι έχουν ένα λόγο ο οποίος είναι σεβαστός
Ερώτησις: Για ποιο λόγο κάποιος να ενοχλείται επειδή κάποιος χρήστης είναι αόρατος;
Πρέπει να τον παρακολουθεί οπωσδήποτε;

Neraida
Επιφανές μέλος

Προφανως ο καθε ενας απο εμας που επιλεγει να μην ειναι ορατος, εχει και καποιο λογο...
Οι αντμιν ομως για ποιο λογο κατηργησαν την επιλογη αυτη? Ή δε θα επρεπε να μας αφορα?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Καποιες φορες μπηκα επιτηδες αορατη οπως κανω και στο μσν γιατι δε θελω πολλα πολλα, κουβεντες δηλαδη, θελω να διαβαζω με την ησυχια μου, δηλαδη εμμεση κι οχι αμεση επικοινωνια.
Αλλους λογους δεν μπορω να σκεφτω και καποιος ειπε πως εχει γνωστους εδω και δε θελει να τον βλεπουν, εχω κι εγω φιλαρακια irl μπολικα αλλα αυτο δε με πειραζει προσωπικα.
Ο,τιδηποτε αποφασιστει παντως απο τους αρμοδιους ουδεν προβλημα, το στεκι ανηκει σε ιδιωτες και καλα κανουν και κανουν ο,τι νομιζουν, κι εγω ετσι θα εκανα, ο,τι θεωρουσα σωστο. Το γιατι το κατηργησαν αν θελουν θα μας το πουν, παντως κι εγω θαθελα να μαθω αν συνεβη κατι. Θα συμφωνησω με χιμελα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.