Στην αρχη οταν πρωτοηρθα στο στεκι δε γνωριζα για καιρο αυτη την επιλογη αφου μου απαντουσαν ατομα και δε τα βλεπα συνδεδεμενα πονηρευτηκα, λεω κατι παιζει εδω μεχρι που βρηκα το κουμπακι κι αρχικα το χα πατησει ετσι χωρις λογο αλλα αυτο αν δεν το αλλαζες εσυ, εμενε οπως το χες αφησει την προηγουμενη κι εγω σημασια δεν εδινα να το αλλαξω.
Καποιες φορες μπηκα επιτηδες αορατη οπως κανω και στο μσν γιατι δε θελω πολλα πολλα, κουβεντες δηλαδη, θελω να διαβαζω με την ησυχια μου, δηλαδη εμμεση κι οχι αμεση επικοινωνια.
Αλλους λογους δεν μπορω να σκεφτω και καποιος ειπε πως εχει γνωστους εδω και δε θελει να τον βλεπουν, εχω κι εγω φιλαρακια irl μπολικα αλλα αυτο δε με πειραζει προσωπικα.
Ο,τιδηποτε αποφασιστει παντως απο τους αρμοδιους ουδεν προβλημα, το στεκι ανηκει σε ιδιωτες και καλα κανουν και κανουν ο,τι νομιζουν, κι εγω ετσι θα εκανα, ο,τι θεωρουσα σωστο. Το γιατι το κατηργησαν αν θελουν θα μας το πουν, παντως κι εγω θαθελα να μαθω αν συνεβη κατι. Θα συμφωνησω με χιμελα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.