Ποιο είναι το πιο σέξυ ρούχο;

Ποιό είναι το πιό σέξυ ρούχο
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι. Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 192)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    192
Δεν υπάρχει sexy ρούχο. Μόνο sexy άνθρωποι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"It's not the dress that makes the woman, it's the woman that makes the dress!"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"It's not the dress that makes the woman, it's the woman that makes the dress!"

:clapup::clapup::clapup: φτάνει μόνο να νιώθει σέξυ με αυτό :P

*

Παιδια..., σας έχω νομίζω ξαναρωτήσει...,
αλλά δεν θυμάμαι να πήρα απάντηση...,
μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος σε αυτό,
γιαυτό και σας ζητώ συγνώμη προκαταβολικά,

αλλά, για πες τε μου, ποιος είναι "ο κουμπάκιας..." ????

Αααα, πολύ τον γουστάρω "τον κουμπάκια..." !!!!! :D :D :D

.

Εγώπάλι ψηφίζω διχτυωτές κάλτσες.. με φούστα ή φόρεμα από πάνω! :D

έχω ψηφίσει τις μπότες αλλά αυτό ήταν το χειμώνα....

για καλοκαίρι ψηφίζω κολλητό λευκό ΒΡΕΓΜΕΝΟ t-shirt :P

Μήπως εννοείς αυτό που φαίνονται τα στήθη απ' έξω?:D:P

Αυτό που βγαίνει πιο εύκολα....

αυτό που μπαίνει πιο εύκολα?

Πάντα μιλάμε στις σωστές αναλογίες να είναι η κοπέλα, Ο συνδιασμός φούστα - μπότα είναι το κορυφαίο!

Συμφωνω!!Εγω ψηφισα φουστα!!

Αφού είναι να διαλέξω θα πω φούστα. Το θέμα πάντα είναι ποιά τα φοράει και τι "αέρα" έχει. Ακόμα και άθλια ρούχα να είναι, αν το σύνολο είναι σέξυ, δεν ξέρεις πιό συγκεκριμένα προσδίδει την περισσότερη σεξουαλικότητα. Επίσης έιναι και το ποιά μέρη του σώματος σ'αρέσουν περισσότερο. Προσωπικά δίνω περισσότερη βαρύτητα στην μέση και κάτω παρά στο στήθος πχ. Οπότε η απάντηση μου είναι προφανής (για μένα :))

Εμένα με τρελαίνουν σε μια γυναίκα και τα κοντά σορτσάκια(να είναι σχεδόν εφαρμοστά) (σε στυλ μπόξερ) ιδιαίτερα όταν είναι σε φωτεινά χρώματα (ροζ,πορτοκαλί)...

Τελευταία επεξεργασία:
No 1 είναι η κρητική βράκα ότι πιο extreme και sexy υπάρχει! Αλλά και το βρεγμένο λευκό t-shirt καλό είναι.

Ψηφίζω φούστα (Κοντή κατα προτήμηση...) :D

Εμένα με τρελαίνουν σε μια γυναίκα και τα κοντά σορτσάκια(να είναι σχεδόν εφαρμοστά) (σε στυλ μπόξερ) ιδιαίτερα όταν είναι σε φωτεινά χρώματα (ροζ,πορτοκαλί)...

classy..:P:P

Κάτι που έλειπε ειναι αντρικό πουκάμισο χωρίς τίποτα απο κάτω:)

Όλα τα ρούχα δεν έχουν καμία αξία αξία έχει η κίνηση, τι να το κάνω να ειναι κορμάρα να έχει καλό ντύσιμό και να ειναι αγκούρι και να μην μπουρει να ανταπεξέλθει στο ρούχο ή στην κατάσταση(και αυτή εχει μερίδιο) πρέπει να υπάρχει αυτό το κάτι πάνω στην γυναίκα που να σε ξεσικώσει, να σε ανάψει, άς φοράει και τζίν εκείνη θα το κάνει σέξι όχι κάτι άλλο.
:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πιο σεξυ ρούχο για μένα το φτάχνει το εκάστοτε "περιεχόμενο" του ρούχου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά η sexy η γυναίκα και κουρέλια να φοράει..είναι ελκυστική.
Η unsexy ο,τι και να φοράει δύσκολα να κερδίσει ένα βλέμμα.
Έβαλα φούστα γιατί μπορεί να είναι απο χαριτωμένη μέχρι πολύ classy.
Οκ η μίνι μπορεί εύκολα να γίνει trash είναι ζήτημα μερικών εκατοστών :P
Απο την άλλη και το trash ξυπνάει άγρια ένστικτα.
Και επειδή η φούστα συνδιάζεται με μπλουζάκι είναι και πρακτικό και ευνόητους λόγους.:redface: :
Μωρέ φούστα και πάλι φούστα :clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back