evouli
Διάσημο μέλος

Κάτι που σας έκανε να χαμογελάσετε και να το σκέφτεστε μέρες μετά συνεχίζοντας να χαμογελάτε.. κάτι που σας φτιάχνει τη μέρα όποτε και να το σκέφτεστε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω γιατι, αλλα οταν ο πρωην φιλος μου με συστησε ετσι στην γιαγια του, ενιωσα πολυ περιεργα -ευχαριστα ομως- και το σκεφτομουν συνεχεια μετα.. Οχι επειδη το ειπε στην γιαγια του, αλλα ισως.. δεν ξερω. Ισως επειδη αυτη η φραση δεν ακουγεται συχνα απο εναν ανθρωπο με τον οποιο εχετε σεβαστη διαφορα ηλικιας.. Ισως επειδη ο συγκεκριμενος δεν ανοιγοταν και τοσο.. Ισως επειδη ημουν τρελα ερωτευμενη και απλα.. μου κολλησε. Δεν ξερω.. Ακομα και τωρα οταν το σκεφτομαι, μου φαινεται "καπως".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Δεν ξεχνιέται με τίποτα!
evouli
Διάσημο μέλος

"Σ'αγαπώ τόσο πολύ που θέλω να σε αγκαλιάσω τόσο σφιχτά ώστε να μπεις μέσα μου"...

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Σαφως και ολοι το εχουμε ακουσει (οκ, οι περισσοτεροι οχι ολοι) και εννοειται οτι χαρηκαμε (η οχι?

Ευουλι, πολυ γλυκο πραγματικα. Και καταλαβαινω απολυτα την σχεση σου με τα συγκεκριμενα σμαϊλις μετα απο αυτο.
Vkey
Επιφανές μέλος

Και ένα υπέροχο από τον κολλητό μου που είχαμε χαθεί και ξαναβρεθήκαμε μετά από δύο χρόνια την ώρα που συζητούσαμε μου λέει: Μιλώντας μαζί σου καταλαβαίνω πόσο έχω αλλάξει και τι άτομο έχω γίνει!Σ'ευχαριστώ που μου τα θύμησες όλα αυτά, δεν θέλω να σε ξαναχάσω! Και δεν με ξαναέχασε ακόμα και αν ο ένας σπάει τα νεύρα του άλλου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Οι χαμένες αγάπες πάνε στον παράδεισο....
evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Ευουλι, πολυ γλυκο πραγματικα. Και καταλαβαινω απολυτα την σχεση σου με τα συγκεκριμενα σμαϊλις μετα απο αυτο.
ναι ναι ασε.. ακομα και τωρα που το σκεφτομαι εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια...

και πιο πολυ μου αρεσε γιατι δεν ειναι ανθρωπος που λεει τετοια πραγματα συχνα (οπως εγω πχ που λεω-λεω-λεω συνεχεια και σταματημό δεν έχω...

tanos56
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν είναι δική μου η ρήση....
Το διάβασα στον οφθαλμίατρο σε μία καρτέλα, όταν τον επισκέφτηκα για την πρεσβυωπία μου...
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:"Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή που θα είμαι παππούς.... θα διηγούμε στα εγγόνια μου μια ιστορία.... για μια γυναίκα που λάτρεψα και που ομως άφησα σαν μαλ@κας να φύγει....όπως και να έχει να ξέρεις ότι υπήρξες η ΠΡΩΤΗ μου αγάπη κι αυτό αυτομάτως σε κάνει ΜΟΝΑΔΙΚΗ για πάντα στη ζωή μου"
Οι χαμένες αγάπες πάνε στον παράδεισο....

μεγάλα λογια ε? εχω ακούσει κι εγω πολλα

lilith
Δραστήριο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

![]()
μεγάλα λογια ε? εχω ακούσει κι εγω πολλα![]()
Δεν πειράζει βρε παιδιά, αρκεί που τα ακούσαμε... και που τα πιστέψαμε..., αλλά περισσότερο απ΄ όλα μετράει το ότι, έτσι μας έκαναν οι καταστάσεις... και να τα πούμε... και εμείς... και τα είπαμε αληθινά και τα πιστεύαμε...
Αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία...
Συμφωνώ απόλυτα δε, πως :
" οι παλιές αγάπες, πάνε στον παράδεισο... "
Αυτό μόνο έχει σημασία και αυτό μόνο αξίζει να κρατήσουμε...
.
travel_lover
Διάσημο μέλος

είναι να μην λιώνω;;;
kleftra
Διάσημο μέλος

Μου είπε ο μικρός μου αδερφός σε ανύποπτο χρόνο πριν 2 χρόνια και τότε κατάλαβα πως παρόλο τους καβγάδες μας το αγαπώ πολύ το βλαμμένο

"Όποιον δρόμο κι αν τραβήξεις στη ζωή σου εγώ πάντα θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπώ όπως σε γνώρισα"
Μου είπε μια χαμένη αγάπη λίγο πριν πάει στον παράδεισο....του εγωισμού και αρχίσει να με προσπερνάει σαν ξένος

torry
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα! Θα το θυμάμαι όλη μου τη ζωή!

neraidoula
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bianca
Νεοφερμένο μέλος

Εχω ακουσει πολλα κατα καιρους
Ενα που θυμαμαι και χαμογελαω ειναι:"ανοιξαν οι ουρανοι και κατεβηκαν οι αγγελοι στη γη?"
Απο τον αντρα μου πριν 12 χρονια οταν με πρωτοειδε....
Και απο τοτε μου το λεει συχνα...ευτυχως...!!!
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Kate1914
- fmarulezkd
- Reader
- Ωρορα
- touvlo
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- Luludaki
- orchidea
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.