Lovely_Bitch
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εχω μόνο θετικές αναμνήσεις, τεράστια ποικιλία από μαγαζιά και ένα φοβερό γαλλικό εστιατόριο (που δυστυχώς την τελευταία φορά που πήγα είχε κλείσει

Θυμάμαι ότι κάθε φορά που πήγαινα Αμερική έπρηζα το θείο μου να μας πάει εκεί

Βασικά όλα τα Malls στην Αμερική φοβερά είναι, απλά αυτό το θυμάμαι περισσότερο, μιας και πήγαμε περισσότερες φορές

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Επίσης Buchanan Galleries στην Γλασκώβη επειδή έχει κι αυτό αγαπημένα μου μαγαζιά κι έχει το στυλ ''πολλά μαγαζιά σε 1 χώρο'' όπως και το Mall στο Μαρούσι. Στην Γλασκώβη ήταν κι 1 άλλο ωραίο αλλά ακριβό που δεν θυμάμαι όνομα κι ήταν σε 1 παλιό κτίριο με βρετανική αριστοκρατική αρχιτεκτονική, στην οδό Buchanan όπως και τα Galleries! Αυτό ήταν όμως ''1 μαγαζί με corners εταιριών'' σαν Attica και μου αρέσει λιγότερο από τα άλλο στυλ που προανέφερα. Jesus, σα να αναλύω πολύ το θέμα malls!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Μέχρι στιγμής, τα βρίσκω όλα αυτά στο μαλλ, εκεί μπορείτε να με πετύχετε αρκετά συχνά

Προ μπεμπέ, το εμπορικό κέντρο που ήταν δυο βήματα από το διαμέρισμά μου στο Λονδίνο, ήταν το αντίστοιχο του μαλλ και μου άρεσε και αυτό τρελά. Και στην Αμερική προφανώς, τα αντίστοιχα malls είναι κορυφαία.
Lovely_Bitch
Νεοφερμένο μέλος

τελικά τα μαγαζιά είναι αυτά που κάνουν το εμπορικό κέντρο[μιας περιοχής] ωραίο? τι άνθρωποι έχουμε γίνει? γιατί προτιμάμε τόσο αποστειρομένο περιβάλλον?
underwater
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

[V]
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...