Θίχτηκα κι εγώ ρε φίλε. Ντάξει μπορεί να είμαι 2 μέτρα κοπελάρα, αλλά ακατοίκητο δε το' χω. Είμαι πολύ έξυπνη για το ύψος μου.
...είπε το 1,60 και σώπασαν όλοι.
Πέρα από αυτά, πώς γίνεται να συνδέεται το ύψος με μυαλό, δε το καταλαβαίνω.
Οκ, σου' τυχε να γνωρίσεις έναν(δύο,τρεις, άντε 10 βρε αδερφέ) ψηλό (ψηλούς) και ξαφνικά είναι όλοι; χΔ
Στο θέμα μας, εγώ ψηλούς θεωρώ αυτούς που είναι πάνω από 1,85 ξέρωγω και μέτριους/κανονικούς όσοι είναι μέχρι 1,72.
Αν είναι κάτω από 1,68(στρογγυλοποιημένο 1,70) είσαι κοντός - δε σε είπα νάνο (μη θίγεσαι, κι εγώ κοντή είμαι μωρέ.

).
Εγώ προτιμώ να είναι ο άλλος μέχρι 1,80 για να μην κάνει μπαμ η διαφορά ύψους, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο, κάτι γίνεται και έχουμε κολλήσει στο 1,87, με αποτέλεσμα να φαίνομαι σαν μινιατούρα δίπλα του και να του φτάνω λίίίγο πιο πάνω από τον ώμο.
Βέβαια είναι γλυκούλι γιατί νιώθεις μια "προστασία-ασφάλεια" δίπλα του όταν χώνεσαι στην αγκαλιά του και βολεύει κι αν φοράς τακούνι - είναι πάντα πιο ψηλός και στηρίζεσαι και πάνω του αν δε το περπατάς (ναι ρε, προσπαθώ να βρω κάποια καλά μη φαίνεται τόσο απαίσιο).
Α, όσο για το ψηλός και άχαρος, κόφτε το, δεν είναι όλοι οι 1,99 άχαροι (για μένα άχαρος=ψηλός και κόκκαλο), συνήθως έχουν μια χαρά αναλογίες και μόνο άχαρους δε τους λες [το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες τις ψηλές).

Έτσι κι αλλιώς, δε θα σε τζάσει κανείς επειδή δεν είσαι όσο ψηλός/ψηλή θα σε ήθελε. Αυτά είναι βλακείες, αλλά κουβέντα να γίνεται.
Αυτά.
Καληνύχτα, πάω να κάνω μονόζυγο.