ας το καλυτερα γιατι οντως κατι θα βρει να σου δειξει για τις θυληκες ορμονες κ τα ντοκιμαντερ κ μετα εγω θα διαφωνισω κ το εχουμε κουρασει το θεμα.γιατι οσο το συνεχιζει τοσο θα το συνεχισωΚάνεις λάθος αγαπητέ.
Καταρχήν είμαι κοντούλα, άρα σύμφωνα με τη λογική σου θα έπρεπε να δεχτώ τα όσα λες γιατί με... συμφέρουν.
Ωστόσο, η ένστασή μου είναι ότι επικαλείσαι επιστημονικές θεωρίες τις οποίες δεν έχω δει-βρει-ψάξει.
Μπορείς, λοιπόν, να με κατατοπίσεις που να ψάξω-βρω και εγώ αυτές τις θεωρίες;
εγω και ο καθε ψηλος ή ευσωμος επιβαλεται με την παρουσια,,ενω ο μικρος κοντος πρεπει να φωναξει,,ή να δειξει προσωπικοτητα,,ή ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ...
αμα ειναι αντρας ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ας το καλυτερα γιατι οντως κατι θα βρει να σου δειξει για τις θυληκες ορμονες κ τα ντοκιμαντερ κ μετα εγω θα διαφωνισω κ το εχουμε κουρασει το θεμα.γιατι οσο το συνεχιζει τοσο θα το συνεχισω
μαντης εισαι?

τοτε ειναι που θα φαει πολλη φαπα,,ποσα κομπλεξ εχουν οι κοντοι αυτου του κοσμου δεν λεγεταιαμα ειναι αντρας ?τοτε θα τραβηξει σιγουρα την προσοχη κι ας ειναι κ 1.60
γιατι η γυναικα και κοντη θα τη σεβαστεις θα σε γοητευσει εμφανισιακα ,θα εχει αλλη γοητεια..θα διστασεις να την χτυπησεις,,οσο καθικι και αν εισαι..
ενω ο ανδρας τάπας τυπου νικος ρίζος θα φαει δουλεμα και τρομοκρατια με το τσουβαλι τουλαχιστον ως παιδι..(και απο τις γυναικες απορριψη με το κιλο.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαντης εισαι?![]()
δεν ισχυουν γιαυτο διαφωνω,κ τον ασκητη να μου φερεις να μου το πει θα διαφωνω οχι γιατι ειμαι ξεροκεφαλη αλλα επειδη δεν ισχυουν.γιατι ποτε κανενας αντρας δεν ειχε παραπωνω απο εμενα οτι εχω λιγοτερες θυληκες ορμονες

κ επειδη επαιζα 4 χρονια βολευ κ συναναστρεφομουν με πολλες κοπελες του 1.72+(ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΝΤΑΡΝΤΑΝΕΣ οχι μοντελα) καμια δεν την ειχε παραπονο με τις κατακτησεις τις (απο τις ομορφουλες)
ετσι μουρχετε ρε γαμωτο να σου στειλω φωτο

οχι να μην πει τα εχει πει στις προηγουμενες σελιδεςΆγγελε, επειδή εγώ δεν είμαι μάντης θα μας πεις ή θα αερολογούμε και θα υπεκφεύγουμε;
μην πεις αγγελε
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Καλά, μην τα παραλέμε. Είπαμε, θεωρείται εν γένει στοιχείο ομορφιάς το μεγάλο ύψος, αλλά δεν είναι απόλυτο.Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.![]()
Και τα ξανθά μαλλιά με γαλανά μάτια θεωρούνται (στην Ελλάδα at least) απίστευτα, εμένα πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου. Τι σημαίνει, ότι τα θεωρώ out of my league; Μπα.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

αυτο ειναι βρε.λες ενα δεν μου αρεσουν κ καθαριζεις,δεν υπαρχει λογος για περισσοτερη αναλυσηΚαλά, μην τα παραλέμε. Είπαμε, θεωρείται εν γένει στοιχείο ομορφιάς το μεγάλο ύψος, αλλά δεν είναι απόλυτο.
Και τα ξανθά μαλλιά με γαλανά μάτια θεωρούνται (στην Ελλάδα at least) απίστευτα, εμένα πάλι δεν μου αρέσουν καθόλου. Τι σημαίνει, ότι τα θεωρώ out of my league; Μπα.![]()
δεν ειπαμε οτι το υψος ειναι + αλλα δεν ειναι και - εξαρταται πως το ''φοραει'' ο καθε ανθρωπος
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο ειναι βρε.λες ενα δεν μου αρεσουν κ καθαριζεις,δεν υπαρχει λογος για περισσοτερη αναλυση
δεν ειπαμε οτι το υψος ειναι + αλλα δεν ειναι και - εξαρταται πως το ''φοραει'' ο καθε ανθρωπος
όσο συν ή πλην είναι το ύψος σε έναν άνθρωπο άλλο τόσο μπορεί να είναι οποιοδήποτε χαρακτηριστικό εσωτερικό ή εξωτερικό
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Kate Moss,,1,65ψυχρη και αυτη φαινεται
![]()
Πότε μπήκε στο πλύσιμο η Kate Moss;

και γιατι σου αρεσουν?
γιατι μοιαζει κομψο και θηλυκο και ερεθιστικο για τα αρσενικα το σηκωμα των ποδιων στις μυτες που κανει το τακουνι?(γιατι τι αλλο ειναιτο τακουνι?)
Το τακούνι, δεν κάνει σήκωμα στις μύτες, στα μετατάρσια ίσως, στις μύτες όχι.
για τον ιδιο λογο που οι μπαλαρινες ειναι κοπελες και πολλες κοπελες αρεσκονται να σηκωνονται στις μυτες ..
γιατι ετσι νιωθουν κομψες..![]()
Όπα, θα μου βγούν τα μάτια έξω. Ο συνειρμός.. από κάπου μπάζει.
Οι μπαλλαρίνες είναι κοπέλες, ναι, αλλά δεν κάνουν μόνο γυναίκες μπαλλέτο. Επίσης... ΝΙΩΘΟΥΝ κομψές πάνω στις pointes;

Άγγελος
Επιφανές μέλος

FallenAngel25
Νεοφερμένο μέλος

δεν εχετε προβλημα στην ισορροπια σε τακουνια οι ψηλες?![]()
Εγώ προσωπικά (με ύψος 1.80) κανένα! Ίσα, ίσα που όταν τα φοράω αισθάνομαι μια άλλη ''δυναμική''

natalia3807
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ειτε φορεσω τακουνια ειτε οχι,φαινομαι και ειμαι κοντη πλαι του ΑΛΛΑ δεν νιωθω καθολου ασχημα.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Λίγο το έψαξα και βλέπεις 187415 απόψεις, οπότε μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

1.60 ειναι σχεδον ανυπαρκτο.1.75 ας πουμε ναι χαλαρα(ειμαι 1.80)ο καλος μου ειναι 1.95θελω να ρωτησω τις κοπελες που δηλωσαν πως ειναι ψηλες αν θα εκαναν σχεση με εναν κοντο αντρα (1.60-1.7..)

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

τσπ αυτο το ρωταω επειδη θεωρω τις ψηλες γυναικες πολυ εντυπωσιακες κ μου φανηκε ολο αυτο το θεμα τοσες σελιδες "κλαιν οι χηρες κλαιν κ οι παντρεμενες"

ενω οι κοντοι αντρες ισως ειναι οι πραγματικοι αδικημενοι. για πειτε και αλλες τις αποψεις σας...

1.75 ειναι ο μεσος ορος των ελληνων (νομιζω). επισης τυχαινει να μου ρχονται αμεσως 2 παραδειγματα αντρων <=1.70. δεν ειναι κ τοσο σπανιο.
τσπ αυτο το ρωταω επειδη θεωρω τις ψηλες γυναικες πολυ εντυπωσιακες κ μου φανηκε ολο αυτο το θεμα τοσες σελιδες "κλαιν οι χηρες κλαιν κ οι παντρεμενες"
ενω οι κοντοι αντρες ισως ειναι οι πραγματικοι αδικημενοι. για πειτε και αλλες τις αποψεις σας...
εισαι πολυ ευγενικη

απλα επειδη ξερεις 2 ανδρες κατω απο 1.70 δεν παει να πει οτι ειναι συνηθισμενο.κ εγω ξερω τρεις στα 2 μετρα αλλα δεν παυει να ειναι πολυ σπανιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gaidouri
- Andante
- GeorgePap2003
- Thinkguy
- globglogabgalab
- afantos
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Human being
- Joji
- Nikoleta05
- camil
- jj!
- charmander
- touvlo
- giannhs2001
- Memetchi
- taketrance
- Libertus
- American Economist
- kalhkardia
- thenutritionist
- tsiobieman
- fourkaki
- Satan Claus
- Ξξξξξξ
- MarcoReus
- NatashaLP
- Μικέ
- Meryborkmas
- johnnyantony
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.