Εμένα με ενδιαφέρει η καλή επικοινωνία. Το έχω ξαναπεί. Το ύψος δεν μας εγγυάται την επιτυχημένη σχέση και το αγνοώ ως παράγοντα. Έχω να πω βέβαια ότι σχεδόν όσες φορές ήμουν σε σχέση έτυχα αρνητικής κριτικής για το ύψος μου. Πάνω σε καυγά είχε τύχει να με αποκαλέσουν "γκαμήλα, φοράδα, άλογο κτλ.", κάτι που με είχε πληγώσει πολύ. Πιστεύω ότι -χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτη- οι άντρες (όσο κι αν λένε ότι τους αρέσουν οι ψηλές γυναίκες) σε καμία περίπτωση δεν θα τις ήθελαν πιο ψηλές από αυτούς. Δεν το επικρίνω. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους με την έννοια ότι δεν τους αρέσει να βλέπουν αντρικά στοιχεία επάνω μας. Εγώ είμαι αδύνατη, αλλά με μυώδες σώμα, κάτι για το οποίο επίσης έχω δεχτεί κριτική. Τα τελευταία χρόνια βέβαια και οι γυναίκες ασχολούνται με βάρη, δεν αποτελεί ταμπού. Στους άντρες όμως απ' ό,τι έχω καταλάβει αρέσουν οι καμπύλες. Ε, τι να κάνουμε, εγώ έχω έναν άλφα σωματότυπο, σε άλλους θα αρέσω και σε άλλους όχι. Αυτή είμαι καλώς ή κακώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.