Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μήπως φταίει η cache;Αρχική Δημοσίευση από Petros:Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί... εγώ ψηφίζω απο την εικόνα, τα εικονίδια 0. Και εξακολουθούν να είναι αυτά στο site.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Firefox έχεις? Πάτα Ctrl+F5 να δεις τα καινούριαΑρχική Δημοσίευση από Petros:Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί... εγώ ψηφίζω απο την εικόνα, τα εικονίδια 0. Και εξακολουθούν να είναι αυτά στο site.

Άποψή μου είναι οτι το 2 είναι το χειρότερο όλων... είμαι μεταξύ του 1 και 3, με προβάδισμα στο 1...
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Λίγο έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αντε βρε και νομίζαμε οτι σε χάσαμε!! Που ήσουνα?Αρχική Δημοσίευση από bunny:Ούτε εγώ πρόλαβα να ψηφίσω.
Λίγο έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όχι και λίγοΑρχική Δημοσίευση από bunny:Λίγο έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω![]()

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

τώρα όμως επανήλθα 4000 μηνύματα γράφτηκαν απο τότε που είχα να μπω νμα δω πως; θα τα διαβάσω όλα αυτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...