Ποιο μενού να βάλουμε;

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ομορφότερο;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 18)
  • το τωρινό (0)

Ψήφοι: 1 5,6%
  • το 1

Ψήφοι: 2 11,1%
  • το 2

Ψήφοι: 8 44,4%
  • το 3

Ψήφοι: 5 27,8%
  • το 4

• Κανένα, είναι όλα άθλια, φτιάξτε κάτι άλλο.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Σύνολο ψηφοφόρων
    18
nice, πολύ καλύτερα (τα προηγούμενα ήταν πολύ "παραθυρικά" :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Petros:
Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί... εγώ ψηφίζω απο την εικόνα, τα εικονίδια 0. Και εξακολουθούν να είναι αυτά στο site.
Μήπως φταίει η cache;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Petros:
Κάτσε γιατί έχω μπερδευτεί... εγώ ψηφίζω απο την εικόνα, τα εικονίδια 0. Και εξακολουθούν να είναι αυτά στο site.
Firefox έχεις? Πάτα Ctrl+F5 να δεις τα καινούρια ;)

Δεν πρόλαβα να ψηφίσω :(

Άποψή μου είναι οτι το 2 είναι το χειρότερο όλων... είμαι μεταξύ του 1 και 3, με προβάδισμα στο 1...

Ούτε εγώ πρόλαβα να ψηφίσω.
Λίγο έλειψα και ήρθαν τα πάνω κάτω:P

Αρχική Δημοσίευση από bunny:
Ούτε εγώ πρόλαβα να ψηφίσω.
Αντε βρε και νομίζαμε οτι σε χάσαμε!! Που ήσουνα? :)

Αρχική Δημοσίευση από bunny:
Όχι και λίγο :( μας είχες λείψει ;)

κι εμένα μου λείψατε αλλά είχα παρα πολλές δουλειές και καθόλου χρόνο:( .

τώρα όμως επανήλθα 4000 μηνύματα γράφτηκαν απο τότε που είχα να μπω νμα δω πως; θα τα διαβάσω όλα αυτά;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back