venividivici
Τιμώμενο Μέλος

....και δεν εννοώ το κλασικό " τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις?" μόνο, αλλά από το πιο μικρό ή μεγάλο όνειρο που είχατε..... απο το πιο σοβαρό μέχρι το πιο αστείο παιδικό όνειρο που λέγατε οτι θα θέλατε να γίνει πραγματικότητα κάποτε
....τελικά έγινε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ευχήθηκα να είμαι ακόμα σχολείο όταν το ξαναπάρει, για να κοροϊδεύω τους άλλους
Ε, το 97,
στην 3η λυκείου,
το ξανασηκώσαμε...

Υγ. Αφού οι ΑΕΚτζήδες μου είχαν μαυρίσει την ψυχή στα ενδιάμεσα δέκα χρόνια

Επισις ηθελα να ειμαι αρκετα ψηλος ωστε να σκυβω οταν περναω κατω απο τα δεντρα στην αθηνα οπως ο μπαμπας μου. Επισις εγινα επαρκως ψηλος αλλα απλα παω γυρω γυρω

kalypso
Περιβόητο μέλος

Εκεί κάπου στα 18, το όνειρο έγινε πραγματικότητα
μεγάλωσα λοιπόν (αστειάκι) αλλά και πάλι οι πιο ηλικιωμένοι ενήλικες είναι από πάνω μου, προσπαθώντας να με νουθετήσουν (αλλά πού :p).
Οπότε υποθέτω το όνειρο τροποποιείται ως εξής: "Να μεγαλώσω τόσο ώστε να είμαι αρκετά μεγάλη για να μη μου λένε τι να κάνω και αρκετά μικρή για να κάνω ό,τι μου κατέβει"
...τι εννοείτε δε γίνεται ποτέ αυτό;!!
ε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Να είμαι πολίτης του κόσμου.
Να ακροβατώ στο όριο της αμφιβολίας.
dimitral
Δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ποιο παιδικό όνειρο σας πραγματοποιήθηκε τελικά ή όχι όταν γίνατε ενήλικας?
Nα φτάνω στο ράφι τη μαρμελάδα.
underwater
Περιβόητο μέλος

Θα το σκεφτώ περισσότερο, τι δι@ολο, όλο και κάποιο μεγάλο όνειρο θα είχα, όλο και κάποιο θα έχω πραγματοποιήσει.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

jesse_james
Δραστήριο μέλος

Κανένα. ( δεν είχα )
sabi
Νεοφερμένο μέλος

ilias90
Περιβόητο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

touvlo
Διάσημο μέλος

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρο στην ενήλικη ζωή, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω περισσότερο σε εμένα και να μην εξαρτάται η ευτυχία μου από τον άλλον. Θα έλεγα πως μεγαλώνω ωραία (αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα)

glayki
Περιβόητο μέλος

Ποτε δεν είναι αργά. Οι άνθρωποι έρχονται απροσδόκητα στη ζωή μαςΤο παιδικό μου όνειρο ήταν να έχω έναν καρδιακό φίλο για πάντα. Να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας, να κάνουμε όνειρα και σχέδια.
Τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε αυτό το όνειρο στην ενήλικη ζωή, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω περισσότερο σε εμένα και να μην εξαρτάται η ευτυχία μου από τον άλλον. Θα έλεγα πως μεγαλώνω ωραία (αν και έχω πολύ δρόμο ακόμα)![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.