Όπως και να το κάνουμε, το να παράγεις χιούμορ χρειάζεται πολύ περισσότερα skills από το να το καταναλώνεις.
Και δεδομένου ότι πρόκειται καθαρά για στερεότυπο (όταν τα φύλα ήταν κρυμμένα, άντρες και γυναίκες παρήγαγαν αστεία τα οποία έπαιρναν ίσα ratings), είναι διπλά θλιβερό.
δηλαδη λς οτι παραγουν ιδιο χιουμορ ανδρες γυναικες
αλλα οι γυναικες το κρυβουν μονο μεταξυ τους
ενω οι ανδρες το προβαλλουν
κοιτα,,δεν με πειθει
ειδικα αφου οι ερευνες με χιουμορ που διαβασα εχουν ελαχιστο δειγμα,,20 πχ
μεγαλες ερευνες με χιουμορ ειναι δυσκολο να γινουν
μου φαινεται οτι προσπαθουν να εξισωσουν παλι εντελως τα δυο φυλα,,με το ζορι ως πολτικως ορθο
οταν διεθνως..ιστορικα οι κωμικοι ηταν ανδρες χιλιαδες χρονια τωρα
Πάντως να πω και το άλλο οι γυναίκες που έχουν χιούμορ, τα λένε όλα έξω από τα δόντια, λένε αστειάκια,ανεκδοτα και τα λοιπά, δεν αντιμετωπίζονται ως θηλυκά-θηλυκά από τους άνδρες. Κοινώς δεν τις περνούν στα σοβαρά.
και αυτο ισχυει
εκ φυσεως νιωθω οτι προτιμω τη γυναικα λιγοτερο παιδι και πιο ωριμη συναισθηματικα,ωστε να μην κανει και πολυ χιουμορ
αυτες που κανουν χιουμορ εντονα συχνα ή ειναι ασχημες για γυναικες,,ή γενικα τις περνουμε ως αντρογυναικες λιγο
και αν υπαρχει φυσικη ταση για κατι,,κατι σημαινει ,,και δεν ειναι απλα θλιβερο..
κατι σημαινει
περα απο αυτο,,το χιουμορ ακομα επιστημονικα δεν ξερουμε τι ειναι,γιατι υπαρχει,,τι σημαινει..
και υπαρχουν πολλα ειδη αυτου,,εντονο λαιτ,επιθετικο
και εχω την εντυπωση οτι οι γυναικες οσες εχουν χιουμορ ειναι πολυ πιο λαιτ και λιγοτερο επιθετικο,,διατρητικο αν θελεις,,απο τους ανδρες
και οσο τη δημιουργηκοτητα,,παλιος ψυχιατρος το παραδεχοταν στη φλεσσα που ειχα δει,,εγγλεζοθρεμμενος μαλιστα καθηγητης κλπ
οτι οι ανδρες πρεπει και γινομαστε πιο δημιουργηκοι στα υλικα αγαθα γιατι ποτέ δεν θα μπρεσουμε να δημιουργησουμε ζωηοπως οι γυναικες
τελος..οταν καποιος εχει καλο χιουμορ ειναι εξυπνος..
αν καποιος δεν εχει χιουμορ δεν σημαινει οτι δεν ειναι εξυπνος..
εχω δει πολυ εξυπνους ανθρωπους που απλα δεν ειναι αρκετα ανωριμοι οπως εγω πχ ή παιδιά ωστε να παιρνουν τη ζωη οχι στα σοβαρα
αμα ηταν ετσι,,οι μεγαλυτεροι κωμικοι παγκοσμιως θα ηταν ο αινσταιν κλπ ιδιοφυιες
οχι,,αλλο το ενα αλλο το αλλο
το χιουμορ ειναι εντονη ενδειξη νοημοσυνης,αλλα οχι απαραιτητο συστατικο της
ειναι περισσοτερο συναισθηματικο στοιχειο και οχι λογικο..
Δὲν ἔχω συναντήσει οὔτε μία ἀπὸ τὶς «ἱεραποστόλους» τοῦ φεμινισμοῦ οἱ ὁποῖες νὰ ἔχουν ἔστω καὶ ἐλάχιστη αἴσθηση τοῦ φόρουμ. Μιὰ κουβέντα νὰ τολμήσῃς νὰ πῇς ἡ ὁποῖα ἀναφέρεται στὸ γυναικεῖο φύλο καὶ σπάει τὰ φεμινιστικά τους πρότυπα, εἶναι ἕτοιμες νὰ σὲ κατασπαράξουν...
ενω οι γυναικες μπορουν ανετα να λενε αστεια για να ξεφτιλιζουν και διακωμωδουν τους ανδρες,,αυτο δεν ειναι ρατσισμος..