• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ποιο χέρι είναι το καλό σας;

Αυτοπροσδιορίζομαι ως...

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)
  • Δεξιόχειρας

    Ψήφοι: 4 36.4%
  • Αριστερόχειρας

    Ψήφοι: 4 36.4%
  • Αμφίχειρας

    Ψήφοι: 2 18.2%
  • Μεικτόχειρας

    Ψήφοι: 1 9.1%

Resaldis

Δραστήριο μέλος

Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.
Υποθέτω ότι η προτίμηση των χεριών ανάγεται στην αρχιτεκτονική του εγκεφάλου, ενώ η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων είναι δεξιόχειρες. Προσωπικά έγινα μεικτόχειρας επειδή παρότι φυσικός αριστερόχειρας εκπαιδεύτηκα να γράφω με το δεξί, ενώ λόγου χάρη πλένω τα δόντια μου και σουτάρω με το αριστερό.
 
Τελευταία επεξεργασία:

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Εγώ είμαι αμφιχειρας. Μπορώ πολλά πράγματα στην καθημερινότητα μου να τα κάνω και με τα δύο χέρια. Ακόμα και να γράψω και με τα δύο χέρια μπορώ απλά από συνήθεια και θεμα ποιότητας γραμμάτων γράφω κυρίως με το αριστερό. Αλλά έχει τύχει σε τακτά περιστατικά τενοντίτιδας που παθαίνω στο χέρι να με εξυπηρετήσει αρκετά ικανοποιητικα το δεξί.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top