22-12-24

12:40
Εννοώ ότι θα ήταν πιθανόν να εξελιχθεί η καριέρα της εξίσου καλά και χωρίς την βοήθειά σου.Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις μ' αυτό!
Σ΄αυτό το στάδιο θα μπορούσες να έβλεπες τι θα σου πρόσφερε αυτή και αναλόγως ν΄ανταπέδιδες.Ποτέ δεν ξεκινώ μια σχέση με το σκεπτικό ότι «είναι για περιορισμένο διάστημα», οπότε αυτό που περιγράφεις δεν είναι applicable για μένα...όποια γυναίκα είναι μαζί μου την εκάστοτε χρονική περίοδο είναι επιλογή μου και της δείχνω έμπρακτα ότι είναι ξεχωριστή για μένα (προσφέροντας αναγκαστικά κάποια πράγματα σ' αρχικό στάδιο χωρίς να τα 'χει κερδίσει) κι αν ανταποδώσει έχει καλώς, αν όχι «χάρηκα για τη γνωριμία, next»!
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-12-24

14:19
Ε δεν μας λες ποια είναι όμωςθες πάντως να πάρεις μια γεύση μπορείς να ρωτήσεις την πρώην μου στο TikTok να σου πει σε ποιον χρωστάει την καινούργια της «καριέρα» (αν και «ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος»)...

22-12-24

14:26
Κουτσομπόλικο.Ε δεν μας λες ποια είναι όμως![]()

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-12-24

14:29
ΧαχαχαχαχαχααχαΚουτσομπόλικο.![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

22-12-24

15:01
Να το δοκιμάσω και αυτό τι έχω να χάσω ;Δεν παίζεις και κάνα Τζόκερ τώρα πριν σου γυρίσει;![]()

Εκείνες που είναι εκ φύσεως έτσι.Αλλά για ποιες;
Εαν η άλλη συμπεριφέρεται εσκεμμένα έτσι(και εκτός ερωτικού πλαισίου

Το κόστος αναφέρεται και στο υλικό αλλά και στο συναισθηματικό, ανάλογα την περίπτωση.α)Σε τι «κόστος» αναφέρεσαι;
β)Γιατί «δεν κρατάει για πολύ»;
Τώρα σχετικά με την διάρκεια, συνήθως έλκεσαι απο τον δυναμισμό αρχικά, ο οπόιος με τον χρόνο υποχωρεί και φθείρεται, οπότε αρχίζεις να βλέπεις πτυχές του άλλου που θα είναι προβληματικές ή δεν θα ταιριάζετε.

22-12-24

17:53
Ναι γιατί, όπως είπα εμμέσως και πριν, αν η άλλη δεν είναι στα «κυβικά» σου αλλά πιο κάτω είναι πολύ πιθανό να σε υπερασπιστεί ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να «κερδίσει πόντους» δηλαδή), το θέμα είναι να είστε στα ίδια πάνω κάτω και να το ζήσεις αυτό, μόνο τότε θα ξέρεις ότι πιθανότατα θα 'χει γίνει ανιδιοτελώς...
Μέχρι ν' αποκτήσει τόση αξία στα μάτια του «καλύτερου» ώστε ν' αφεθεί και να γίνει τόσο δεδομένος για τον «χειρότερο» ώστε ο «χειρότερος» μετά να πάρει τα ηνία και να κάνει τον «καλύτερο» ό,τι θέλει (αν φτάσει ως εκεί το πράγμα)...
Με αυτή τη λογική και ο χειρότερος δεν ξέρει αν ο καλύτερος είναι μαζί του από την καλή του την καρδιά και την πολλή ανιδιοτέλεια ή διάλεξε τον χειρότερο για να καλύψει δικές του ανασφάλειες . Οπότε ο καλύτερος ας μην έχει τόσες απαιτήσεις, να δρα ο άλλος ανιδιοτελώς γιατί και ο ίδιος μπορεί να είναι τόσο ''καλύτερος'' .
Και θεωρητικά ένας καλύτερος γιατί ανέχεται παντόφλα ; εξ ορισμού δεν είναι καλύτερος
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.573 μηνύματα.

22-12-24

22:09
Ο χειρότερος![]()
ια σο κόκλα
τκνς;

Επειδή βαριέμαι και δεν διάβασα τι έχει γραφτεί παραπάνω, απλά θέλω να πω ότι μου κάνει εντύπωση ότι μόνο στην Ελλάδα υπεραναλύουμε τόσο πολύ τι θέλει το κάθε φύλο από το άλλο φύλο.

Οι ξένοι είναι κάπως πιο ξεπατουλέ, στο ψαχνό. Η ηλικία σχέσης, αν ταιριάζουμε, κάνουμε σχέση, και τέλος. Στην Ελλάδα νομίζω έχουν κάνει μεγάλη ζημιά οι ξεβλαχεστές του πόπολου με τις εκπομπές τους, τα σίριαλ και την αμπελοφιλοσοφία που έχουν κάνει το μυαλό της νέας γενιάς γιαούρτι.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

22-12-24

22:31
Αξία...όπου «αξία» βάλε ό,τι θες (ενδιαφέρον, προσοχή, πάσης φύσεως resources κ.α.)...Τι είναι αυτό που" αναγκάζεσαι" να προσφέρεις;
Στην προκειμένη περίπτωση όχι, αν δεν ήμουν (και) εγώ ακόμη θα δούλευε υπάλληλος σε κάποιο μ@λάκα...Εννοώ ότι θα ήταν πιθανόν να εξελιχθεί η καριέρα της εξίσου καλά και χωρίς την βοήθειά σου.
Αν περίμενα γυναίκα να προσφέρει πρώτη θα με είχε φάει το χερογλύκανο!Σ΄αυτό το στάδιο θα μπορούσες να έβλεπες τι θα σου πρόσφερε αυτή και αναλόγως ν΄ανταπέδιδες.

Δεν παίζει αυτό, εκτός αν είσαι π.χ. ο Αργυρός με τις groupies του...
Τζάμπα διαφήμιση σε influencers δεν κάνω!Ε δεν μας λες ποια είναι όμως![]()

Η «φύση» της γυναίκας είναι κατά κανόνα μια, να παίρνει αυτό που θέλει από το καθετί γύρω της (κι εν προκειμένω, από τους άντρες)...κι υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνει αυτό τη σήμερον ημέρα, α)ο δύσκολος (να ζητά/διεκδικεί αυτό που θέλει ευθέως, μ' εντιμότητα, σεβασμό στην άλλη πλευρά, accountability για τις πράξεις της κ.λπ.) και β)ο εύκολος (covert manipulation σε διάφορες μορφές, αυτό που κάνουν οι περισσότερες)...διαλέγεις και παίρνεις!Εκείνες που είναι εκ φύσεως έτσι.
Εαν η άλλη συμπεριφέρεται εσκεμμένα έτσι(και εκτός ερωτικού πλαισίου) τότε είναι εξαιρετικά πιθανό οτι θα είναι χειριστική.
Και το ποια υποκρίνεται και ποια όχι ας είναι κάποιος άλλος αυτός που θα το ανακαλύψει (ΑΝ το ανακαλύψει), όχι εμείς...το μόνο που εμείς είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι ότι οι περισσότερες υποκρίνονται (ακόμη και χωρίς καν να το καταλαβαίνουν), οπότε οι πιθανότητες είναι εις βάρος μας!
Σχέση με άλλον άνθρωπο χωρίς «κόστος» δεν υπάρχει, που θες να καταλήξεις μ' αυτό;Το κόστος αναφέρεται και στο υλικό αλλά και στο συναισθηματικό, ανάλογα την περίπτωση.
Με τόσες δυναμικές γυναίκες έχω πάει, δεν είδα ποτέ κανένα δυναμισμό να φθείρεται...αυτό που φθείρεται είναι η έλξη, για διάφορους λόγους (θα κάνω σχετικό post στο thread των σχέσεων μόλις βρω χρόνο)...Τώρα σχετικά με την διάρκεια, συνήθως έλκεσαι απο τον δυναμισμό αρχικά, ο οπόιος με τον χρόνο υποχωρεί και φθείρεται, οπότε αρχίζεις να βλέπεις πτυχές του άλλου που θα είναι προβληματικές ή δεν θα ταιριάζετε.
Αν είναι έξυπνος κι ειλικρινής με τον εαυτό του μια χαρά το ξέρει!Με αυτή τη λογική και ο χειρότερος δεν ξέρει αν ο καλύτερος είναι μαζί του από την καλή του την καρδιά και την πολλή ανιδιοτέλεια ή διάλεξε τον χειρότερο για να καλύψει δικές του ανασφάλειες . Οπότε ο καλύτερος ας μην έχει τόσες απαιτήσεις, να δρα ο άλλος ανιδιοτελώς γιατί και ο ίδιος μπορεί να είναι τόσο ''καλύτερος'' .

Και φυσικά καταλήγει ν' απαξιώνει την άλλη πλευρά σε βάθος χρόνου...
Γιατί δεν είναι ή γιατί πιστεύει για Χ, Υ λόγους ότι αυτό του/της αξίζει!Και θεωρητικά ένας καλύτερος γιατί ανέχεται παντόφλα ; εξ ορισμού δεν είναι καλύτερος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- kalhkardia
- Paragontas7000
- teacher_40
- iew
- Ωρορα
- Advocatus diaboli
- Μήτσος10
- plus i bo?
- A350
- Kate1914
- DimitraA.